Çocuksuz bırıyle evlenıp mutlu olacağımında garantısı yokkıEltiden uzak dur beni dinle kazan bacimgörümceye bisey diyemem ama elti el kizi hic bastan yüz vermezsen aranizda hic bi olumsuz seyde olmaz insanlari anlamak mümkün degil insan 30 yillik esi birak babasini bile taniyamiyor insanlar degiskendir insanlar birbirni sevsin saysin ama bagimli olmamak lazim evlenirken hic kimseden beklentin olmasin. Bunu sifira düsürürsen beklentiyi kendi adina asiri mutlu bir insan olursun cocuk konusunu da tehlikeli buluyorum cocuklu bosanmis insanlar cok problem yasiyor o umarim esin olcak adam deger bunca seye ben olsam cocuksuz biriyle evlenirdin
Kadında az degılkı tanıyorum az cokValla çok yanlış bir evlilik bu , bu adam masum değil, bir kadın çocukla kolay kolay boşanmaz...
Kadının masum olduğu ne malum.hep erkek mı suçlu :/ daha aılesını tanımadım çocuğun.benım ıcın en önemli mevzu buValla çok yanlış bir evlilik bu , bu adam masum değil, bir kadın çocukla kolay kolay boşanmaz...
Haklısın ama cocuklu biri de zor önceliği cocuğu olacak hep sen 2. Planda kalma olayını şimdiden alıştır kendini ozaman bunu demek hoş değil ama önce can sonra canan derler bu gerçek..umarım iyi biri çıkar mutlu olursun sen istiyosun vazda geçmezsin belli bari acele etmeÇocuksuz bırıyle evlenıp mutlu olacağımında garantısı yokkıbu çocuğa benı bağlayan tek şey onu sevıyorum ve begenıyorum.ben boşanalı 4 sene oldu kaç kısıyor görüştüm görücü usulü ama kımseye ısınamadım sevemedim ılk defa bırını sevdım yıllar sonra,oda çocuklu çıktı :/
Erkeğin çocuğu var diye kötüdür diyemeyiz. Neden boşandığı çok önemli. Arkadaşım bekardi. Daha önce evlenmiş 10 yaşında bir kızı olan adamla evlendi. Yaşları 26-33 gayet normaldi. Bir de ailesi adamın ailesini falan tanıyormus. Bunu adamla tanıştıktan sonra öğrendi. Şu an çok mutlu ve bebeğini bekliyor. Evlilik piyango ama kişi kendini az çok belli ediyor. Adamdan emin olsanız böyle düşünmezdiniz gibime geliyor.Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Benım ıcın sorun degıl evlat sonuçta onu daha çok sevmesınde sorun yok benım tek ıstedıgım huzur evlılıgımde.o yüzden çocuğun aılesı önemli eğer problemsız normal ınsanlarsa evlılıgımızede müdahale etmezler dıye dusunormHaklısın ama cocuklu biri de zor önceliği cocuğu olacak hep sen 2. Planda kalma olayını şimdiden alıştır kendini ozaman bunu demek hoş değil ama önce can sonra canan derler bu gerçek..umarım iyi biri çıkar mutlu olursun sen istiyosun vazda geçmezsin belli bari acele etme
Bıtanem umarım o pıyango bana da vurur lakın Bız daha çok yenıyız o yüzden onu ıyıce tanımadan suphelı yaklaşmam normal dıye dusunuyorum ..daha 2 aylık bı ılıskı öyle solım sanaErkeğin çocuğu var diye kötüdür diyemeyiz. Neden boşandığı çok önemli. Arkadaşım bekardi. Daha önce evlenmiş 10 yaşında bir kızı olan adamla evlendi. Yaşları 26-33 gayet normaldi. Bir de ailesi adamın ailesini falan tanıyormus. Bunu adamla tanıştıktan sonra öğrendi. Şu an çok mutlu ve bebeğini bekliyor. Evlilik piyango ama kişi kendini az çok belli ediyor. Adamdan emin olsanız böyle düşünmezdiniz gibime geliyor.
Burçları severim. Uyum konusunda da etkisi var mı bilmiyorum ama yetiştiği ortam,aile ve çevre kişinin karakterini çok etkiliyor. Burca göre evlilik düşünmek biraz saçma.
Ben şuan senin iyi düşünemediğini düşünüyorum hiç bir kadın , başka kadından olan bir cocuk yüzünden beni 2. Plana atsada olur yeterki mutlu olayım demez çünkü 2. Plana atıldığında mutlu olamazsın ertelenmek nekadar mutluluk verici olabilir düşünmek gerekiyor hakkında hayırlısı olsun. Umarım aşktan gözün kör olmaz sev ama kör olmaBenım ıcın sorun degıl evlat sonuçta onu daha çok sevmesınde sorun yok benım tek ıstedıgım huzur evlılıgımde.o yüzden çocuğun aılesı önemli eğer problemsız normal ınsanlarsa evlılıgımızede müdahale etmezler dıye dusunorm
Yengeç artık herkes anlaşmalı boşanıyor. Yeter ki yakamdan düşsün diyor. Ben de onlardan biriyim.edevletten bakmissin iste. okumadin mi dava dosyasini? anlasmali mi bosanmislar?
Artı olarak eski eş çocuğa bakamayacağım artık sen bak deyip bıraktığında anne olabilecek misin? Ya da ne alsan ev araç ortağı olarak çocuğu kabul edebilecek misin?Evlenmişsiniz gece olmuş. Adamın koynundasınız. Bi telefon geliyor çocuğun ateşi çıkmış Acil gel diye… gitti sabaha karşı geldi. Sorun çıkartır mısınız? Hafta sonu planı yaptınız. Eski eş de çocuğu son anda bırakası geldi. Acil işi çıkmış. Almak zorundasınız.
Gençsiniz fedakarlıklar yapabilir misiniz?
Yaşa ve gör, pişman olacaksın...Kadının masum olduğu ne malum.hep erkek mı suçlu :/ daha aılesını tanımadım çocuğun.benım ıcın en önemli mevzu bu
Hep öyle derler nedense , ay neyse bence sen evlen bununla..Kadında az degılkı tanıyorum az cok
Ya tabi ki kadının kabahatli olduğu hatta ikisinin de suçlu olmadığı sadece anlaşamayıp boşanan insanlar dolu. Burda dikkat edilmesi gereken şeyler var.Kadının masum olduğu ne malum.hep erkek mı suçlu :/ daha aılesını tanımadım çocuğun.benım ıcın en önemli mevzu bu
Çocuk küçük olunca neden aşırı korkuyorsun ? Gerçekten merak ettimYa tabi ki kadının kabahatli olduğu hatta ikisinin de suçlu olmadığı sadece anlaşamayıp boşanan insanlar dolu. Burda dikkat edilmesi gereken şeyler var.
Mesela boşanırken çocuk var mı? Çocuk varsa kaç yaşında? Çocuk kimde kalıyor? Mesela bir arkadaşımın abisi boşandı. Kadın gerçekten sıkıntılıydı. Adam çocuklarım biraz anneyle büyüsün diye sabretti. Boşanırken adam deprem bölgesinde kaldı kadın başka ile gitti. Çocuklara dediler ki anneyle gidin sokakta kalmayın. Ama gitmediler. Çocuklar baba da kaldı. Çiçek gibi bakıyor. Biraz da büyüdü çocuklar. Böyle birini görsen adama hak verirsin. Ama yine de acaba denir. Siz de çocuk çok küçük ben olsam aşırı korkarım
Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Çünkü minicik çocuğu annesiz ya da babasız yetiştirmeyi kimse istemez. Mesela kızım 11 aylıktı ayrılıdığımda. Anne babasıyla birlikte bir hatırası yok. Zil çaldığında baba diye kapıya koşamadı hiç.gğnlük hayatta bakımları, maddi manevi emekleri de tek başına üstlenmek kolay değil. Düşün ne kadar canıma tak etti de gözüm birşey görmedi. Sözde anlaşmalı boşandım. Gören sanar ki medenice anlaşarak boşanan bir memur. Ama Allah kendi gibisine denk getirsin. O kadar berbat biri.Çocuk küçük olunca neden aşırı korkuyorsun ? Gerçekten merak ettim
Ufak tefek şeyler için boşanılmaz çünkü küçük çocukla.Çocuk küçük olunca neden aşırı korkuyorsun ? Gerçekten merak ettim
Ama o kadar kötü olsa 6 surermıydı evlılık ? 6 sene neden katlanmış pekı eskı esı ? Daha öncede bosayabılırdıUfak tefek şeyler için boşanılmaz çünkü küçük çocukla.
Benim arkadaşım boşandı mesela 5-6 yaşında çocukla. Adam berbat biriydi