Aklı başında olgun bır bayan yorum yapabılır mı? Fıkrınıze ıhtıyacım var

Çocuksuz bırıyle evlenıp mutlu olacağımında garantısı yokkı bu çocuğa benı bağlayan tek şey onu sevıyorum ve begenıyorum.ben boşanalı 4 sene oldu kaç kısıyor görüştüm görücü usulü ama kımseye ısınamadım sevemedim ılk defa bırını sevdım yıllar sonra,oda çocuklu çıktı :/

Haklısın ama cocuklu biri de zor önceliği cocuğu olacak hep sen 2. Planda kalma olayını şimdiden alıştır kendini ozaman bunu demek hoş değil ama önce can sonra canan derler bu gerçek..umarım iyi biri çıkar mutlu olursun sen istiyosun vazda geçmezsin belli bari acele etme

Erkeğin çocuğu var diye kötüdür diyemeyiz. Neden boşandığı çok önemli. Arkadaşım bekardi. Daha önce evlenmiş 10 yaşında bir kızı olan adamla evlendi. Yaşları 26-33 gayet normaldi. Bir de ailesi adamın ailesini falan tanıyormus. Bunu adamla tanıştıktan sonra öğrendi. Şu an çok mutlu ve bebeğini bekliyor. Evlilik piyango ama kişi kendini az çok belli ediyor. Adamdan emin olsanız böyle düşünmezdiniz gibime geliyor.
Burçları severim. Uyum konusunda da etkisi var mı bilmiyorum ama yetiştiği ortam,aile ve çevre kişinin karakterini çok etkiliyor. Burca göre evlilik düşünmek biraz saçma.

Benım ıcın sorun degıl evlat sonuçta onu daha çok sevmesınde sorun yok benım tek ıstedıgım huzur evlılıgımde.o yüzden çocuğun aılesı önemli eğer problemsız normal ınsanlarsa evlılıgımızede müdahale etmezler dıye dusunorm

Bıtanem umarım o pıyango bana da vurur lakın Bız daha çok yenıyız o yüzden onu ıyıce tanımadan suphelı yaklaşmam normal dıye dusunuyorum ..daha 2 aylık bı ılıskı öyle solım sana lütfen bana dua et olur mu .

Ben şuan senin iyi düşünemediğini düşünüyorum hiç bir kadın , başka kadından olan bir cocuk yüzünden beni 2. Plana atsada olur yeterki mutlu olayım demez çünkü 2. Plana atıldığında mutlu olamazsın ertelenmek nekadar mutluluk verici olabilir düşünmek gerekiyor hakkında hayırlısı olsun. Umarım aşktan gözün kör olmaz sev ama kör olma

edevletten bakmissin iste. okumadin mi dava dosyasini? anlasmali mi bosanmislar?
Yengeç artık herkes anlaşmalı boşanıyor. Yeter ki yakamdan düşsün diyor. Ben de onlardan biriyim.

Konu sahibi ben küçücük çocukla boşanmış bir kadının, bıraktığı adamla aynı masaya bile oturmam

Evlenmişsiniz gece olmuş. Adamın koynundasınız. Bi telefon geliyor çocuğun ateşi çıkmış Acil gel diye… gitti sabaha karşı geldi. Sorun çıkartır mısınız? Hafta sonu planı yaptınız. Eski eş de çocuğu son anda bırakası geldi. Acil işi çıkmış. Almak zorundasınız.

Gençsiniz fedakarlıklar yapabilir misiniz?

ben de boşandım çocuksuz ama çocuklu bir adamla olmam. çocuk sorumluluk. ben kendimi biliyorum elin çocuğuna bakamam uğraşamam. bence sizde uğraşmazsınız gibi. ayrıca eski eşini kusurlarını sayıp döken bir adama da güvenmem. biraz mantıkla hareketin edin. umarım aklı başında olgun bir bağyannnnn olarak yorum yapabilmişimdir.

Artı olarak eski eş çocuğa bakamayacağım artık sen bak deyip bıraktığında anne olabilecek misin? Ya da ne alsan ev araç ortağı olarak çocuğu kabul edebilecek misin?

Kadının masum olduğu ne malum.hep erkek mı suçlu :/ daha aılesını tanımadım çocuğun.benım ıcın en önemli mevzu bu
Ya tabi ki kadının kabahatli olduğu hatta ikisinin de suçlu olmadığı sadece anlaşamayıp boşanan insanlar dolu. Burda dikkat edilmesi gereken şeyler var.
Mesela boşanırken çocuk var mı? Çocuk varsa kaç yaşında? Çocuk kimde kalıyor? Mesela bir arkadaşımın abisi boşandı. Kadın gerçekten sıkıntılıydı. Adam çocuklarım biraz anneyle büyüsün diye sabretti. Boşanırken adam deprem bölgesinde kaldı kadın başka ile gitti. Çocuklara dediler ki anneyle gidin sokakta kalmayın. Ama gitmediler. Çocuklar baba da kaldı. Çiçek gibi bakıyor. Biraz da büyüdü çocuklar. Böyle birini görsen adama hak verirsin. Ama yine de acaba denir. Siz de çocuk çok küçük ben olsam aşırı korkarım

Çocuk küçük olunca neden aşırı korkuyorsun ? Gerçekten merak ettim

Eski hayat arkadaşının kusurlarını dillendiren adamdam hayır gelmez.

Çocuk küçük olunca neden aşırı korkuyorsun ? Gerçekten merak ettim
Çünkü minicik çocuğu annesiz ya da babasız yetiştirmeyi kimse istemez. Mesela kızım 11 aylıktı ayrılıdığımda. Anne babasıyla birlikte bir hatırası yok. Zil çaldığında baba diye kapıya koşamadı hiç.gğnlük hayatta bakımları, maddi manevi emekleri de tek başına üstlenmek kolay değil. Düşün ne kadar canıma tak etti de gözüm birşey görmedi. Sözde anlaşmalı boşandım. Gören sanar ki medenice anlaşarak boşanan bir memur. Ama Allah kendi gibisine denk getirsin. O kadar berbat biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…