Anlaşmalı olduğu için sebebi görünmüyor okudum Herseyı .edevletten bakmissin iste. okumadin mi dava dosyasini? anlasmali mi bosanmislar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşmalı olduğu için sebebi görünmüyor okudum Herseyı .edevletten bakmissin iste. okumadin mi dava dosyasini? anlasmali mi bosanmislar?
Yaşım doğru .cocuk annesınde kalıyor haftasonu babasında
Aklı başında biri yorum yapsın deyip burç uyumuna geçiş yapmayaydınız iyiydibaşka birisinin çocuğuna bakmak kadar zor birşey yok,ne yapsanız yaranamazsınız,anlaşamazsınız ve genellikle herkes demiym ama bizim türk kadını genel olarak ayrılığın ne demek olduğunu ne anlama geldiğini bilmiyor,vazgeçememek gibi bir problemleri var ve sıklıkla çocukları kullanıp ortalığı karıştırıyorlar,o kadar çok örneği varki,e devlette yazmaz belki ama çocuğu olan boşanmış erkek error verirha boşanmıştır üstünden baya zaman geçmiştir,eski eş kendi hayatına dalmıştır,çocuk büyümüştür fln o zaman olabilir tabiki ama heleki kız çocuğu tam annenin işleyeceği yaşta abooovv çok riskli,çok konu açıldı burada aman diym.Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
Dunya hali bu belli mi olur, anne rahatsizlanir, evlenir vs vs birsuru sey olabilir.o zaman napicaksin.Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
Her hafta sonu niye gelmesin çocuk ? Boşanmış ailelerde çocuk hafta içi ebeveynlerinden biriyle yaşarken, hafta sonlarını da diğer ebeveyninde geçiriyor genel olarak.Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı