Aklı başında olgun bır bayan yorum yapabılır mı? Fıkrınıze ıhtıyacım var

Yaşım doğru .cocuk annesınde kalıyor haftasonu babasında

Eşinizle başbaşa bir hafta sonu geçiremeyeceksiniz yani. Yaz tatillerinde de yanınızda olacak. Ve maalesef sizden de pek hoşlanmayacak. Kendinizi sevdirmeniz zaman alacak. O da babası dengeli davranabilirse. Çocuğa söylediğiniz en ufak laf bile herkesi irite edecek.
29 yaşında bir evlilikte bunlara gerek var mı?
Çocuğunuz yok.
Beklentileriniz farklı olmalı.

Burç yorumlarından çok anlamam evlilikleri de her hangi bir sebepten bitmiş olabilir. Ama çocuk olunca durumlar farklı yani her hafta sonu gelecek belki baba kız ayrı vakit geçirmek isteyecek babayı paylaşmak istemeyecek siz yalnız kalacaksınız sizde yeni evli olacaksınız ve hafta sonlarını birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Annesi ömür boyu bekar kalmayabilir evlendiği zaman kızının velayetini tam yada ortak vermek isteyebilir adamın kendi çocuğu istemem diyemezsiniz. Çok iyi düşünün bu sorumlulukların olduğunu bilin ona göre hareket edin ve bence acele karar vermeyin

Çocukluyla çocuksuz olmaz adam köprüyü geçene kadar He der evlenınce alır Maddı manevı hep sorumluluğu olacak yapamazsınız çok zor

Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Aklı başında biri yorum yapsın deyip burç uyumuna geçiş yapmayaydınız iyiydi😁başka birisinin çocuğuna bakmak kadar zor birşey yok,ne yapsanız yaranamazsınız,anlaşamazsınız ve genellikle herkes demiym ama bizim türk kadını genel olarak ayrılığın ne demek olduğunu ne anlama geldiğini bilmiyor,vazgeçememek gibi bir problemleri var ve sıklıkla çocukları kullanıp ortalığı karıştırıyorlar,o kadar çok örneği varki,e devlette yazmaz belki ama çocuğu olan boşanmış erkek error verir😂ha boşanmıştır üstünden baya zaman geçmiştir,eski eş kendi hayatına dalmıştır,çocuk büyümüştür fln o zaman olabilir tabiki ama heleki kız çocuğu tam annenin işleyeceği yaşta abooovv çok riskli,çok konu açıldı burada aman diym.

5 yaşında çocuğu olan kazık kadar adama çocuk demişsiniz, ortada "çocuklu bir adam" problemi varken gidip burç uyumunuza takılmışsınız ve çocuklu adamla evliliğin getireceği zorluklar karşısında aşırı hayalperestsiniz, hatta düşünmeden hareket etmeye meyillisiniz. Her haftasonu gelmez,bizde gezeriz falan diyorsunuz (bu kısma çok güldüm)Konu başlığınız durumunuzla ilgili çok şey özetliyor aslında. Umarım yorumları biraz ciddiye alırsınız yoksa hayatınızın kalanı ciddi hayal kırıklıkları ile geçecek gibi duruyor.

Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı

Anne de her haftaiçi kalmasın ben de derse çocuğa kim bakacak , komşu mu ? Ya da o da gezmek isterse haftasonu ? Hani onun da hakkı ya , hani o da insan.

Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
Dunya hali bu belli mi olur, anne rahatsizlanir, evlenir vs vs birsuru sey olabilir.o zaman napicaksin.
Cocugunuz yok, cocuklu adamla evlilik dusunuyorsunuz ve yasiniz da cok genc daha.

ATRAENTE ye tamamen katılıyorum iki tarafın çocuğu olduğunda bile zor bu iliski.Bence bı tarafın çocuğu yoksa hiç olmasa daha iyi olur bu evlilik.Bazi erkekler nasıl anne eş dengesini sağlayamiyorsa bazilarida çocuk ve eş dengesini saglayamiyor.Elbette herkes babaliğını dört dörtlük layıkıyla yapmalı.Fakat bir süre sonra size ilgi gostermez ve bu dengeyi ayarlayamazsa sizde aman ölümlü dünya ne çekiyorum bunları duygusu oluşur.Dengeyi her insan sağlayamıyor evladın yeri ayrı yeni hayat ayrı bu çok önemli.Bence insanların kadın yada erkek boşanmış olması onların kötü insanlar olduğunu göstermez olmamıştır hayat bu.Bosanmış erkekle evlenilmez dersek boşanmış kadinlada evlenilmez dememiz gerekir.İkiside saçma

Çocuklu adamla evlenme olgunluğunda olmayanlar evlenmesin kardeşim bu kadar. Çocuğu idare edemeyeceksen atarım satarım planları yapamayacaksan girme bu işe olsun bitsin adam kıtlığı mı var🙄

Çocuk babasının evine gelmesin ne demek ayrıca, gelecek tabi çocuk babasını görmeyecek mi? Buna karar verecek olan da sen değilsin ayrıca konu sahibesi adam neden evladinı atsın? Atabilir de tabi, .msalak erkek de çok üvey anne istedi diye çocuğunu atan adamdan hayır gelir mi orası muamma. Eski eş de ayrıca sizin bakıcinız, hizmetliniz değil tüm sorumluluğu ona atayım kaçayım diye bir şey yok. Acıklı gerçekten, her şeyden önce biri çocuk diğeri kadın 2 insan insan yerine bile konmuyor, konu sahibesi bir nikah yapacak diye 2 insanı çöp etmeye razı🙄Allah insana vicdan versin her şeyden önce, bence sen o çocuğu kadını rahat bırak k s. başlarına bela olma.

Bu arada evladın yeri ayrı yeni hayat ayrı derken o çocuğu da ailenin bir parçası olarak göremeyecekseniz yada baba çocuk ilişkisine zarar verecek kadar bir durum yaşarım derseniz hiç girmeyin bu işe benimde ikinci evliliğim olgun olmak gerekiyor yetişkin olarak dengeyi sağlayacak olanlar bizleriz cocuklara güvenli alan gerekiyor onlarla ilgilenmek hem maddi manevi olarak işin bir sorumluluğu var . Öyle evlendim o çocuk bizimle olmayacak onun çocuğu yok onun annesi gibi mevzularda olgun olmak ve çocuk için en iyisini istemek gerekli.Sukur bunları yaşayacak ve halledecek kadar kendinize güveniyorsanız böyle evlilikde güzel .

Aklı başında kadın astrolojiyle yola çıkmaz, eş seçerken sosyoloji, psikoloji, mantık, matematik, ekonomi,tarih, istatistik ve tıp bilimlerinden yola çıkar. Uzun uzun aciklayamam ama siz de çok aklı başında değil gibisiniz ama bu izdivaç yüzde 90 yürümez demeye geldim.

Çocuğun yaşı çok küçük birde yani daha farklı olur heralde sizde ben bilemiyorum o kadar küçük çocukla nasıl olur bizimkiler büyüdü yani sosyal hayatları sporları sosyal çevreleri var bu nedenle daha kolay iletişim kurulabiliyor daha saygılı sevgili yürüyor.

2. evliliğinizin olacak olması önemli değil yeni evli olacaksınız sonuçta. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eşiniz çalıştığı için hafta sonlarını gezmeye birlikte vakit geçirmeye ayırmak isteyeceksiniz. Ama 2 gün babasında kalacak bir çocukla bu asla mümkün olmayacak. Hadi diyelim 1 hafta gelmedi ayda 2 defa geldi yine de yetmeyecek bu size.
Çocuksuz birinin çocuklu biriyle evlenmesi fikrine karşıyım her zaman. Siz asla bir çocuğun sorumluluğunu tatmamışsınız. Şimdi haftada 2 gün ilgilenirim ne olacak kafasındasınız ama başkasının çocuğu olunca bir zaman sonra sıkmaya başlıyor bu durum. Ayrıca her ihtimali düşünmek gerekiyor. Çocuğun size karşı doldurulma riski var. Henüz 5 yaşında ilerde başkasının ergenliğe girmiş çocuğuyla baş etmeye çalışmanız var.

Her şeyden öte boşanmış eşin anlaşamadığı 3 tane görümce var. Benim için çocuktan öte bu daha çok göz korkutuyor. Hele de evlenmeyi düşündüğünüz şahıs aileci bir yapıdaysa doldurulmaya müsaittir. Kendiniz gibi çöpsüz üzüm bulun. Yaşınız hem çok genç hem de kalbin yerine mantıkla hareket edebileceğiniz bir evrede bulunuyor.

Her hafta sonu niye gelmesin çocuk ? Boşanmış ailelerde çocuk hafta içi ebeveynlerinden biriyle yaşarken, hafta sonlarını da diğer ebeveyninde geçiriyor genel olarak.

Son düzenleme:
X