Aklı başında olgun bır bayan yorum yapabılır mı? Fıkrınıze ıhtıyacım var

Ama o kadar kötü olsa 6 surermıydı evlılık ? 6 sene neden katlanmış pekı eskı esı ? Daha öncede bosayabılırdı
Ben 10 yıl katlandım. Daha doğrusu 7 yıl fark etmemişim. Çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınım üstelik. Son 3 yıl fark ettim. Düzelir diye saçma bir umuda kapıldım. Cık düzelmedi! Düzelmiş taklidi yaptı ama olmadı. Ömrümün geri kalanını böyle biriyle çürütmemeye karar verdiğim an aniden boşandım. Sen şey mi sanıyorsun? İlk günden yüzünü gösteriyorlar. En güzel vaadlerle el üstünde tutularak evleniyoruz. Sonrası yavaş yavaş geliyor.

Ama o kadar kötü olsa 6 surermıydı evlılık ? 6 sene neden katlanmış pekı eskı esı ? Daha öncede bosayabılırdı
Valla açık söylemek gerekirse ilk senelerde bebek bakımında tek başına kalmaktan korktu. Çocuk tam gün eğitime başlayınca, biraz daha tek bakılacak kıvama gelince yeter artık dedi bıraktı.
Siz kendiniz düşünün, mutlu bir yuvanız olsa çocuğunuz olsa bırakır mısınız?
Aldatma, aile sorunları, belki psikolojik şiddet olmalı ki tek başına çocuk bakma yoluna gitsin bir kadın.
Çocuksuz boşanmakla çocuklu boşanmak çok farklı.
Bir kadın kolay kolay o yola başvurmaz. Mutlaka bir şeyler olmuştur

Çocuklu biriyle evlenmek ciddi bir analiz sonrası verilmesi gereken bir karar. Evlilik zaten kolay bir şey değil. Birisiyle hayat paylaşırken onun hayatında herkesten üstte ve önde bir evladı var. Ondan ömür boyu sorumlu olacak. Manevi kısmı ciddi vakit ve efor gerektirecek. Tüm bu süreçlerde ilişkinizin konumu ne olacak, sizin beklentiniz ne ? Hepsi çok detaylı düşünülmeli sanki.

Astrolojiye çok inanmam ama artık her yerde karşımızda. Bu ikili anlaşma kısmında bireysel harita baktıran arkadaşlarım olmuştu. Herkesin haritası kendine özgü, burç genellemesi yanlış diyorlardı....

ek olarak şunu da diyeyim iş uzamasın diye anlaşmalı boşandı. Ve başına bela olmasın diye anlaşamadık yoksa iyi biridir falan diyor geçiştiriyor.
Ama adam şaka adı altında sürekli laf sokan, herkesin yanında kadını eleştiren biriydi. Yemek hazırlar mesela eli ağırdır bizimkinin der. Eline sağlık demez yine tuzu ayarlayamadın der. Sürekli anan şöyle anan böyle derdi. Hep bir kendi ailesiyle kıyası vardı. arkadaşım artık yüzünü görmek istemiyorum derdi. O kadar eleştirel bir insandı. Ağzından olumlu cümle çıkmazdı.
Ama alkolü yok kumarı yok, evine bağlı aldatmayan adam diyorlar çevrede tek sorunu zehirli dili ve cimriliği.
Ama cidden asla evli kalınacak insan değil: ufak sorun sanırsın ama değil. Kadıncağız çiçek gibi açtı boşanınca.

Bu bahsettıgınız arkadaşınızın adı ne pekı Merve mı

Bu bahsettıgınız arkadaşınızın adı ne pekı Merve mı
Hayır değil. Boşanmalar 3 aşağı 5 yukarı böyle sebeplerle oluyor.
Yani çok düzgün bir adamla evli olan kadın neden tek başına çocuk büyütmek istesin ayrılsın.
Çocuk büyütmek çok zor. Babası evde olduğunda anne de rahat eder. Neden babasız büyütmek istesin?
Yani aldatma şiddet yoksa anlaşamadık diyorlarsa o anlaşamama olayları genelde ilgisiz kocadan oluyor. Kadının canına tak ediyor.
Ablam da kızı 4-5 yaşlarındayken boşandı. Adam işkolikti. Geç saatte gelir yorgunum der çocukla ilgilenmezdi. Ablam bana ne duygusal bir desteği var ne çocuğa faydası var. Evde bana yük dedi ayrıldı.

+1
Bir de, aynı fedakarlıkları yaptı diyelim, bakalım karşıdaki adam bunu anlayacak, takdir edecek kapasitede mi? Yoksa zaten görevi gibi mi görecek, kadın ne yapsa yaranamayıp bir de bir sorun çıktığında suçlu mu olacak? Eski eş nasıl biri, çocuk nasıl bir yapıda, adamın onlarla ilişkisi nasıl, bunların hepsi ayrı ayrı çok önemli.

benim bir arkadaşım balık burcu adam da başaktı neyse işte adam iyi hoş numaraları yapıyordu başta ve boşanmış işte laf arasında bizim kıza sormuş senin doğum tarihin ne diye. Kadınla arkadaşım aynı burç olduğu gibi bir de doğum günleri aynı çıkmasın mı hsgsfjdj adam bir burun kıvırmış falan. Neyse sonra sorun olmaz diyorlardı da zamanla ayrıldılar yürümedi o ilişki. Ben şahsen burçlara çok takık biri değilim ama konuyu okuyunca aklıma bu geldi. Yani nasip kısmet anlaşıyorsanız sıkıntı yok ama çocuklu adamla yürümesi zor olur iyice düşünmeden karar vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…