- 9 Ocak 2012
- 14.924
- 28.664
Ben 10 yıl katlandım. Daha doğrusu 7 yıl fark etmemişim. Çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınım üstelik. Son 3 yıl fark ettim. Düzelir diye saçma bir umuda kapıldım. Cık düzelmedi! Düzelmiş taklidi yaptı ama olmadı. Ömrümün geri kalanını böyle biriyle çürütmemeye karar verdiğim an aniden boşandım. Sen şey mi sanıyorsun? İlk günden yüzünü gösteriyorlar. En güzel vaadlerle el üstünde tutularak evleniyoruz. Sonrası yavaş yavaş geliyor.Ama o kadar kötü olsa 6 surermıydı evlılık ? 6 sene neden katlanmış pekı eskı esı ? Daha öncede bosayabılırdı
Valla açık söylemek gerekirse ilk senelerde bebek bakımında tek başına kalmaktan korktu. Çocuk tam gün eğitime başlayınca, biraz daha tek bakılacak kıvama gelince yeter artık dedi bıraktı.Ama o kadar kötü olsa 6 surermıydı evlılık ? 6 sene neden katlanmış pekı eskı esı ? Daha öncede bosayabılırdı
Bu bahsettıgınız arkadaşınızın adı ne pekı Merve mıek olarak şunu da diyeyim iş uzamasın diye anlaşmalı boşandı. Ve başına bela olmasın diye anlaşamadık yoksa iyi biridir falan diyor geçiştiriyor.
Ama adam şaka adı altında sürekli laf sokan, herkesin yanında kadını eleştiren biriydi. Yemek hazırlar mesela eli ağırdır bizimkinin der. Eline sağlık demez yine tuzu ayarlayamadın der. Sürekli anan şöyle anan böyle derdi. Hep bir kendi ailesiyle kıyası vardı. arkadaşım artık yüzünü görmek istemiyorum derdi. O kadar eleştirel bir insandı. Ağzından olumlu cümle çıkmazdı.
Ama alkolü yok kumarı yok, evine bağlı aldatmayan adam diyorlar çevredetek sorunu zehirli dili ve cimriliği.
Ama cidden asla evli kalınacak insan değil: ufak sorun sanırsın ama değil. Kadıncağız çiçek gibi açtı boşanınca.
Hayır değil. Boşanmalar 3 aşağı 5 yukarı böyle sebeplerle oluyor.Bu bahsettıgınız arkadaşınızın adı ne pekı Merve mı
+1Evlenmis bosanmis olmaniz cocuklu adama denk yapmiyor ki sizi
Yaşiniz da cook genç, evlenmemiş kadindan ne farkiniz var? Eger sırf bosandiniz diye cocuklu adama olur gozuyle bakiyorsaniz bakmayin.
Cocuklu bosanmakla cocuksuz bosanmak ayni sey degil bunu herkes soyler.
Yukarida üye yaptigi fedakarliklari yazmiş siz yapabilir misiniz onca şey? Herkese uygun degil ve herkes o şekilde davranip mutlu olamaz. Baskasinin cocugunu yeri gelecek kendinizden öne koyabilecek misiniz filan.