Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

oldu bu iş bende iyi kıvırırım shakira misali. ama eşime oynayınca fazla kıvırma sakin ol diyor. yeteneklerimi öldürdü bu adam benim hahahaahah

Allahim ,sen eşine de mi oynadin
Ben hiç yapamam öyle seyler ancak düğünden düğüne
Oda malum kimse evlenmiyo evlilik korkusundanhaklılar Valla

ewet ya aman allahım ya haklıyım dibine köküne kadar.lunaparka götürüp onu sallanan kayığa bindircem tüm korkularını unutcak

üstüne kusarsa bide görürsün sen o zaman korkuyu

Allahim ,sen eşine de mi oynadin
Ben hiç yapamam öyle seyler ancak düğünden düğüne
Oda malum kimse evlenmiyo evlilik korkusundanhaklılar Valla

valla yorumun bana değildi ama eşinede mi oynadın diyince dayanamadım
bende oynarım eşime nolcak kııız
gerçi ondanda anlamıyolar ya neyse

valla aklımdan geçiyodu ya hahahaha olsun ilk şarkımız bu ay koptum
en sonda bütün kızlar toplandık diye uydururuz öküzcüklere

neden olmasın :)))))şimdi eşim aradı kim var neden gülerek konuşuyosun dedi. kızlarla dedim. kim geldi dedi yok kadınlar klübü dedim. forumdaki şeyleremi gülüyosun dedi. eee büyük baş işte kardeşim

forumdaki şeyler cümleler bile aynı nedense forumdaki şeyler
benim öküzcümde der öyle forumdaki şeyler heee sizin forum mu
ahh bi bilse nasıl dedikodusunun yapıldığını

o değilde benimki geçenlerde spor odasında spor yapıo sabah. genelde şarkı eşliğinde yapar bunu. sabah sabah "kimiz bir fidanın gülller açan dalıyız" adlı şarkıda spor yaparken yakaladım.D: bundamı spor yapıosun dedim başka şarkı bulamadım dedi. saşdlksdfslşf ya allahım yarabbim bi akılllı rastlamazmı ya

Akşam akşam iyi guldum de karavan bana koydu baya
Allah bozmasın yazan arkadasin huzurunu keyfini.bide geçen sene normal tatil yaptık,bu sene karavan demez mieşime dedim sen beni 4 yıldır normal tatile goturemedin

Akşam akşam iyi guldum de karavan bana koydu baya
Allah bozmasın yazan arkadasin huzurunu keyfini.bide geçen sene normal tatil yaptık,bu sene karavan demez mieşime dedim sen beni 4 yıldır normal tatile goturemedin

walla banada koydu tamam allah ağızlarının tadını bozmasın da bizimde moralimizi bozmasın arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…