kocaman bi kahkaha attım
seninkide ne çok şeyden korkuyo anacım ya
topik açmakta haklıymışsın
hahahahahaah aynenmutfaktan salona geçerken ta sağtürk atlayışları yapmana az kaldı
ben de ilk yorumumda ne kadar ciddiydim bir de simdiki halime baken guzel aktivite kk :)))
biliyor musun ben istanbul bahcesehirde oturuyorum ve burda tan sagturkun okulu var :))) yakinda onu kiskandircak atlayislar yapcam :))))
oldu bu işbende iyi kıvırırım shakira misali. ama eşime oynayınca fazla kıvırma sakin ol diyor. yeteneklerimi öldürdü bu adam benim hahahaahah
MSC gemilerinin bilet satış müdürü annem :)
gel gör ki eşim denizle seyehatten korkuyoD: al bide burdan yak
bende bahçeşehirde oturuyorum neresinde a aaaaa komşu çıkcaz
ewet yaaman allahım ya haklıyım dibine köküne kadar.lunaparka götürüp onu sallanan kayığa bindircem tüm korkularını unutcak
Allahim ,sen eşine de mi oynadin
Ben hiç yapamam öyle seyler ancak düğünden düğüne
Oda malum kimse evlenmiyo evlilik korkusundanhaklılar Valla
valla aklımdan geçiyodu ya hahahahaolsun ilk şarkımız bu ay koptum
en sonda bütün kızlar toplandık diye uydururuz öküzcüklere
aaa valla mi kiz :)))) mesa nurol evlerini bilion mu? orda oturuoz iste
neden olmasın :)))))şimdi eşim aradı kim var neden gülerek konuşuyosun dedi. kızlarla dedim. kim geldi dedi yok kadınlar klübü dedim. forumdaki şeyleremi gülüyosun dedi. eee büyük baş işte kardeşim
Tburcu işte o benim esimde öyle anlamaz dalga gecer falan ,neme lazım40yil yüzüme vurur
wallaaaayok ilk defa duydum ben loca nın orda oturuyorum
cok yakiniz ben biliyorum locayi :)) sizin binanin sol tarafinda yeni yapilan 2 tane yuksek bina var oradayiz :))
Tburcu işte o benim esimde öyle anlamaz dalga gecer falan ,neme lazım40yil yüzüme vurur
Akşam akşam iyi guldum de karavan bana koydu baya
Allah bozmasın yazan arkadasin huzurunu keyfini.bide geçen sene normal tatil yaptık,bu sene karavan demez mieşime dedim sen beni 4 yıldır normal tatile goturemedin