toplasip bir karavan mi tutsak napsak bak benimki bizi cok guzel eglendirir gitar calar aramizdan sesi guzel olan sarki soyler birimiz bale yapar birimiz ritim tutar
evet evet bende aysını söyledim az önce
seninkide bizimkilerde kusur kalsın anacım biz bize yeteriz bak nasılda eğlence çıktı bize
kendimiz çalar kendimiz söyler kendimiz oynarız
ben iyi döktürürüm valla
çalcak ve söyleyecek kızları bulun siz yeter
arkadaşlar espriler süper
kendi kendime gülüyorum oğlum da bana bakıyo şaşkın şaşkın
baştan sona çok eğlenerek okudum
ben guzel ritim tutuyorum
yalnız benim sayemde yeteneğii keşfettin farkındamısın ? hahahahah
Benim sesim güzeldir,bende şarkı söyleyeyim bari karavanda
hhahaahaahha benim sesim güzel, yani eşim detone oluyosun diyo ama bence çok güzelD :
siz dinlersiniz beni eminimbu geceeeeee benim geceeeeem bu gecee bizim gecemizzz kızlarrr
da baleyi kim yapcak, walla onu sen yapıcan, ewde o kadar gitar sesi duyuyosun kulak dolgunluğu olmuştur, hareketler bul, bacaklarını eğilde bi aç bakalım nereye kadar açabiliyosun. eşin dicekki karı sapıttıD D
tamam işte ritm tutan var senin ssin güzel e bende oynuyorum tamamız o zaman
pcden bide fon müzik açtık mı tamamdır bu iş
yalnız benim sayemde yeteneğii keşfettin farkındamısın ? hahahahah
acayip hayvanlara benziyirsen diye bi şarkı var ilk şarkımız olsun mu
Aa senin sesinin güzel olduğunu okumamıştimtamam bütün kızlar toplandık toplandık sorduk neden öküzleri ewe aldık ,neden aldık neden aldıkkk ile başlayalım
Gemi tatili yapin, gemiyle yolculuk yapmak cok farkli ve guzel oluyor.. Kesinlikle kaliteli bir gemi ile tatil yapmanizi oneririm.. Gemide cok farkli aktiviteler oluyor
MSC gemilerini tavsiye ederim
o değilde ben bu topic i ciddi ciddi açmıştım dertliydim, akşama hiç eğlenceye ihtiyacım kalmadı. istemiyorum bişey yapmak burdayım bu geceD
ahh canim farkindayim olmaz miyim sayende bale bile ogrencem ahahaahaaa
o değilde ben bu topic i ciddi ciddi açmıştım dertliydim, akşama hiç eğlenceye ihtiyacım kalmadı. istemiyorum bişey yapmak burdayım bu geceD
MSC gemilerinin bilet satış müdürü annem :)
gel gör ki eşim denizle seyehatten korkuyoD: al bide burdan yak
Aa senin sesinin güzel olduğunu okumamıştimIyi ben iyi kıvirurdim Eskiden,gitar eşliğinde kivirayim bende