Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

yalnız kızlar konu dışına çıkmaya başladık kocalardan ban yediğimiz yetmiyomuş gibi bide burda banlanmayalım..
biri bu konu ile ilgili geyik topiği açsın yoksa ben öncü olabilirim

yok yahu biz hem eğleniyoruz hem akıl alıyoruz. ağlayarak mı okuyalım yahu

Valla çok heyecanlıyız cidden, farklı bi deneyim olacak bizim için.. Hemen nette karavancıların sitelerine üye olduk tüyolar için

ayy çok heyecanlıdır gerçekten..beni düşüncesi bile mutlu ediyo valla
yalnız calejean'nın söylediği kadar varmış yani sinirden gülüyorum bu karavan işine

sen yine bakmaya devam et,ne kadar güzel çalıyosun aslan kocam benim de, bu şarkı bana gelsin de, sesin yoksa ritim tut. masaya vurarak demokraside çareler tükenmez arkadaş

masaya vurarak ritim tutmamistim dur onu da bugun deneyeyim isi vardi disaridaydi geldi simdi bizimki sarildi hemen gitarina valla gidip yanina ritim tutcam dans edemem sarki soyleyemem ama bunu yaparim aslan kocamda dicem gitar virtuozumde dicem

ayy çok heyecanlıdır gerçekten..beni düşüncesi bile mutlu ediyo valla
yalnız calejean'nın söylediği kadar varmış yani sinirden gülüyorum bu karavan işine

ya sorma şimdi bu meseleden ötürü sinirim bozuldu arkadaşı ban layın lütfen, sadece büyük baş sevenler gelsin D: (latife ediyorum )

masaya vurarak ritim tutmamistim dur onu da bugun deneyeyim isi vardi disaridaydi geldi simdi bizimki sarildi hemen gitarina valla gidip yanina ritim tutcam dans edemem sarki soyleyemem ama bunu yaparim aslan kocamda dicem gitar virtuozumde dicem

hahahhaahha ewt işte bu, ben çok güzel ritim tutarım bunu biliyomuydun önceden de .. ritim tutarken kendinden geç falan parmak şıklat. şimdiye kadar gelmedim bu özelliğimi sakladım senden de D

Pek ortamım yok aslında. Öyle fena bi kız da sayılmam ama sanki üstümde bir uğursuzluk varmış gibi anlamadım gitti Tamam eğer karşıma biri çıkarsa iş mevzusunda dikkatli olucam

Pek ortamım yok aslında. Öyle fena bi kız da sayılmam ama sanki üstümde bir uğursuzluk varmış gibi anlamadım gitti Tamam eğer karşıma biri çıkarsa iş mevzusunda dikkatli olucam

bi okut kendini bence.bide sabah ezanına kalk bence bi gün yürekten dua et Rabbim hayırlısını versin )

hahahhaahha ewt işte bu, ben çok güzel ritim tutarım bunu biliyomuydun önceden de .. ritim tutarken kendinden geç falan parmak şıklat. şimdiye kadar gelmedim bu özelliğimi sakladım senden de D

ve buyuk yetenegimle karsindayim sayende nesem yerine geldi sen beni guldurdun ya Allah'ta seni guldursun :)

hahahahahaaaa yorumsuz
işimiz gırgır işte

walla kendi kendinede eğlenmeyi becerebilmek lazım, sanalda olsa mutlu olabiliyoruz işte. buda bi aktivite kendimizle dalga geçebiliyoruz buda özgüven.. ayrıca kafama takıldı karavanı ben kiralıcam önümüzdeki ay. madem o yapmıyo ben yapıyım

güldürme daha fazla beni yaa
biz kiralayıp aha ben karavan kiraladım hadi desek onlar o karavanda pinekler uyur yada pc ya tel ellerinden düşmez yne ya
umudun var mı senin?
sanki bende kıpraşımlar oluşmaya başladı amaaa

ve buyuk yetenegimle karsindayim sayende nesem yerine geldi sen beni guldurdun ya Allah'ta seni guldursun :)

gül kız gül. hayatla dalga geçmek lazım. şartlar buysa , mesele mutlu olmaksa, dalga geçiceksin ki kendi içinde mutlu olabilesin. buda yeter. kişisel mutluluk herşeyin önünde arkadaş.ben bu akşam masajcı kadın rolune gircem mesela.önce ona yapıcam sonra kendime. sırtım ağrıyo da

telefon yasak burası survivor beyyyyylerrrr derim vallaaa

telefon yasak burası survivor beyyyyylerrrr derim vallaaa

diskalifiye olmayı göze alabilirler mi acaba
neyse canım biz elimizden gelenide fazlasınıda yapıyoruz yani iş bizden geçti deriz
bence biz en iyisi kk olarak çıkalım karavanla tatile

toplasip bir karavan mi tutsak napsak bak benimki bizi cok guzel eglendirir gitar calar aramizdan sesi guzel olan sarki soyler birimiz bale yapar birimiz ritim tutar

diskalifiye olmayı göze alabilirler mi acaba
neyse canım biz elimizden gelenide fazlasınıda yapıyoruz yani iş bizden geçti deriz
bence biz en iyisi kk olarak çıkalım karavanla tatile

ewet ay ne şahane olurdu fiiyuuuuhuyyttttttt bütün gün makara

toplasip bir karavan mi tutsak napsak bak benimki bizi cok guzel eglendirir gitar calar aramizdan sesi guzel olan sarki soyler birimiz bale yapar birimiz ritim tutar

evet evet bende aysını söyledim az önce
seninkide bizimkilerde kusur kalsın anacım biz bize yeteriz bak nasılda eğlence çıktı bize
kendimiz çalar kendimiz söyler kendimiz oynarız
ben iyi döktürürüm valla
çalcak ve söyleyecek kızları bulun siz yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…