yalnız kızlar konu dışına çıkmaya başladık kocalardan ban yediğimiz yetmiyomuş gibi bide burda banlanmayalım..
biri bu konu ile ilgili geyik topiği açsın yoksa ben öncü olabilirim
Valla çok heyecanlıyız cidden, farklı bi deneyim olacak bizim için.. Hemen nette karavancıların sitelerine üye olduk tüyolar için
sen yine bakmaya devam et,ne kadar güzel çalıyosun aslan kocam benim de, bu şarkı bana gelsin de, sesin yoksa ritim tut. masaya vurarakdemokraside çareler tükenmez arkadaş
ayy çok heyecanlıdır gerçekten..beni düşüncesi bile mutlu ediyo valla
yalnız calejean'nın söylediği kadar varmış yani sinirden gülüyorum bu karavan işine
masaya vurarak ritim tutmamistim dur onu da bugun deneyeyimisi vardi disaridaydi geldi simdi bizimki sarildi hemen gitarina valla gidip yanina ritim tutcam dans edemem sarki soyleyemem ama bunu yaparim aslan kocamda dicem gitar virtuozumde dicem
bu okudukların değil kulağına küpe serçe parmağına yüzük bile olmaz benceevlenmek değil abi flört etmek süperdi. bak kendine saki işi yoğun adam bulma, küpe olursa bu olur . aday bulamıyomusun, ortammı yok, ortam bulalım sana
ya sorma şimdi bu meseleden ötürü sinirim bozuldu arkadaşı ban layın lütfen, sadece büyük baş sevenler gelsinD: (latife ediyorum )
Pek ortamım yok aslında. Öyle fena bi kız da sayılmam ama sanki üstümde bir uğursuzluk varmış gibi anlamadım gittiTamam eğer karşıma biri çıkarsa iş mevzusunda dikkatli olucam
hahahhaahha ewt işte bu, ben çok güzel ritim tutarım bunu biliyomuydun önceden de .. ritim tutarken kendinden geç falan parmak şıklat. şimdiye kadar gelmedim bu özelliğimi sakladım senden deD
hahahahahaaaayorumsuz
işimiz gırgır işte
walla kendi kendinede eğlenmeyi becerebilmek lazım, sanalda olsa mutlu olabiliyoruz işte. buda bi aktivitekendimizle dalga geçebiliyoruz buda özgüven.. ayrıca kafama takıldı karavanı ben kiralıcam önümüzdeki ay. madem o yapmıyo ben yapıyım
ve buyuk yetenegimle karsindayimsayende nesem yerine geldi sen beni guldurdun ya Allah'ta seni guldursun :)
güldürme daha fazla beni yaa
biz kiralayıp aha ben karavan kiraladım hadi desek onlar o karavanda pinekler uyur yada pc ya tel ellerinden düşmez yne ya
umudun var mı senin?
sanki bende kıpraşımlar oluşmaya başladı amaaa
Aktivite için tesekkurlrrbugün bizde aktivite activite ustune balkona çıkıyoruz
telefon yasak burası survivor beyyyyylerrrr derim vallaaa
güldürme daha fazla beni yaa
biz kiralayıp aha ben karavan kiraladım hadi desek onlar o karavanda pinekler uyur yada pc ya tel ellerinden düşmez yne ya
umudun var mı senin?
sanki bende kıpraşımlar oluşmaya başladı amaaa
telefon yasak burası survivor beyyyyylerrrr derim vallaaa
diskalifiye olmayı göze alabilirler mi acaba
neyse canım biz elimizden gelenide fazlasınıda yapıyoruz yani iş bizden geçti deriz
bence biz en iyisi kk olarak çıkalım karavanla tatile
toplasip bir karavan mi tutsak napsak bak benimki bizi cok guzel eglendirir gitar calar aramizdan sesi guzel olan sarki soyler birimiz bale yapar birimiz ritim tutar