Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

konu baslıgınıza ıstınaden cevaplıyorum
bebek yapıyorum
3 oldu
tavsıye ederım

öylemi dersin ? bebekle oynarız diyosun. ortak paylaşımın en güzeli haklısın ama zorluklarıda var diyo bebekli arkadaşlarım. daha bi monotona bağlıyomuş. inş sizde öyle olmazz ))

konu baslıgınıza ıstınaden cevaplıyorum
bebek yapıyorum
3 oldu
tavsıye ederım

öylemi dersin ? bebekle oynarız diyosun. ortak paylaşımın en güzeli haklısın ama zorluklarıda var diyo bebekli arkadaşlarım. daha bi monotona bağlıyomuş. inş sizde öyle olmazz ))
Bende de 2 tane var,4 sene de 2 bebek yaptim ama bir normal tatile gidemedim ahh ahhh.dogurmaktan mi dersiniz?

Senam Sen beni bir kiz farkla.gecmissin
Iki kiz yeter bana,tatil yapmak istiyorum

Son düzenleme:

yok canım ne montonluğu çocukla hayat ekşıın ekşın oluyor :111: evliliğe en güzel aktivite çocuktur :)

herkes adına konusamasamda cocuk benım hayatımı monotolastırdı..ama bu benım secımım..yok kızımın uyku saatı.uykusunu rhat yatagında uyusun...yok mama saatı..bılgısayar acmadan reklam acmadan yıyemez ac kalır...yok bezı degıscekk...kızımın rahatlıgı cok onemlı benım ıcın o yuzden bır sure eşimle hayatımızı monotonlastırma kararı aldık..
heeee amaa artık kızım Allah uzun omur versın 20 ayı doldurmak uzere...artık bızı kımse tuttaamazz:))
yok yaa dur kendıme geleyımm :) costumm...

kızım azcık daha buyusun neler yapcaz neler...bırımız hepımız ucumuz bırımız ıcın:)) ama hakkımızı yemeyeyım artık aksam 8 den sonra daha rahatca gezebılıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…