konu baslıgınıza ıstınaden cevaplıyorum
bebek yapıyorum
3 oldu
tavsıye ederım
konu baslıgınıza ıstınaden cevaplıyorum
bebek yapıyorum
3 oldu
tavsıye ederım
Bende de 2 tane var,4 sene de 2 bebek yaptim ama bir normal tatile gidemedim ahh ahhh.dogurmaktan mi dersiniz?öylemi dersin ? bebekle oynarız diyosun. ortak paylaşımın en güzeli haklısın ama zorluklarıda var diyo bebekli arkadaşlarım. daha bi monotona bağlıyomuş. inş sizde öyle olmazz))
amin canım amin ınsallahoooh maşallah arkadaşım Allah nazarlardan sakınsın sizi
Allah bizede nasip etsin inşallah
yok tatlımm ne monotonu her dakıka actıonöylemi dersin ? bebekle oynarız diyosun. ortak paylaşımın en güzeli haklısın ama zorluklarıda var diyo bebekli arkadaşlarım. daha bi monotona bağlıyomuş. inş sizde öyle olmazz))
evet bende sık dogurmaktan bazı seylerden feragat edıyorum ama olsun degerBende de 2 tane var,4 sene de 2 bebek yaptim ama bir normal tatile gidemedim ahh ahhh.dogurmaktan mi dersiniz?
arayı kapat canım yakala benıSenam Sen beni bir kiz farkla.gecmissin
Iki kiz yeter bana,tatil yapmak istiyorum
arayı kapat canım yakala benı
tatıl yapmakda ne varkı hersey dahıl bır yerde rahatlıkla yaparsın be ben yaptım her yaz
öylemi dersin ? bebekle oynarız diyosun. ortak paylaşımın en güzeli haklısın ama zorluklarıda var diyo bebekli arkadaşlarım. daha bi monotona bağlıyomuş. inş sizde öyle olmazz))
öylemi dersin ? bebekle oynarız diyosun. ortak paylaşımın en güzeli haklısın ama zorluklarıda var diyo bebekli arkadaşlarım. daha bi monotona bağlıyomuş. inş sizde öyle olmazz))
oooh maşallah arkadaşım Allah nazarlardan sakınsın sizi
Allah bizede nasip etsin inşallah
toplasip bir karavan mi tutsak napsak bak benimki bizi cok guzel eglendirir gitar calar aramizdan sesi guzel olan sarki soyler birimiz bale yapar birimiz ritim tutar
Benimkininde gitarı var ama çalmıyor
biliyor musun ben istanbul bahcesehirde oturuyorum ve burda tan sagturkun okulu var :))) yakinda onu kiskandircak atlayislar yapcam :))))
bosver calmadigi daha iyi benimki gitar manyagi olmus gozu gitardan baska birsey gormuyor ustelik 1 tanede degil tam 11 tane gitari 4 tanede amfisi var ve hala almaya devam ediyor
Bende bahçeşehirde oturuyorum
heyyttt bir komsu daha buldum :)))
bizde diyoruz ki hatuna yatağınıza gitarını koy görsün
hangi birini koysun kızcağız yaa
dimi ya 11 tane hangi birini nereye sigdircamben isyan etmiyimde kim isyan etsin