Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

toplasip bir karavan mi tutsak napsak bak benimki bizi cok guzel eglendirir gitar calar aramizdan sesi guzel olan sarki soyler birimiz bale yapar birimiz ritim tutar :KK70:

hhahaahaahha benim sesim güzel, yani eşim detone oluyosun diyo ama bence çok güzel :KK70::KK70:D:KK70::
siz dinlersiniz beni eminim :KK70: bu geceeeeee benim geceeeeem bu gecee bizim gecemizzz kızlarrr :KK70:
da baleyi kim yapcak, walla onu sen yapıcan, ewde o kadar gitar sesi duyuyosun kulak dolgunluğu olmuştur, hareketler bul, bacaklarını eğilde bi aç bakalım nereye kadar açabiliyosun. eşin dicekki karı sapıttı :KK70:D:KK70::KK70::KK70:D:KK70:

:KK9:evet evet bende aysını söyledim az önce:KK9:
seninkide bizimkilerde kusur kalsın anacım biz bize yeteriz bak nasılda eğlence çıktı bize:KK9:
kendimiz çalar kendimiz söyler kendimiz oynarız:KK1:
ben iyi döktürürüm valla:KK1:
çalcak ve söyleyecek kızları bulun siz yeter:KK9:

ben guzel ritim tutuyorum :KK70:

hhahaahaahha benim sesim güzel, yani eşim detone oluyosun diyo ama bence çok güzel :KK70::KK70:D:KK70::
siz dinlersiniz beni eminim :KK70: bu geceeeeee benim geceeeeem bu gecee bizim gecemizzz kızlarrr :KK70:
da baleyi kim yapcak, walla onu sen yapıcan, ewde o kadar gitar sesi duyuyosun kulak dolgunluğu olmuştur, hareketler bul, bacaklarını eğilde bi aç bakalım nereye kadar açabiliyosun. eşin dicekki karı sapıttı :KK70:D:KK70::KK70::KK70:D:KK70:

caniniz sagolsun balede yaparim ritimde tutarim sizin icin :KK70:

Gemi tatili yapin, gemiyle yolculuk yapmak cok farkli ve guzel oluyor.. Kesinlikle kaliteli bir gemi ile tatil yapmanizi oneririm.. Gemide cok farkli aktiviteler oluyor

MSC gemilerini tavsiye ederim

o değilde ben bu topic i ciddi ciddi açmıştım dertliydim, akşama hiç eğlenceye ihtiyacım kalmadı. istemiyorum bişey yapmak burdayım bu gece :KK70::KK70:D

Gemi tatili yapin, gemiyle yolculuk yapmak cok farkli ve guzel oluyor.. Kesinlikle kaliteli bir gemi ile tatil yapmanizi oneririm.. Gemide cok farkli aktiviteler oluyor

MSC gemilerini tavsiye ederim

MSC gemilerinin bilet satış müdürü annem :)
gel gör ki eşim denizle seyehatten korkuyo :KK70::KK70:D: al bide burdan yak

Aa senin sesinin güzel olduğunu okumamıştim:KK1: Iyi ben iyi kıvirurdim Eskiden,gitar eşliğinde kivirayim bende:KK1:

oldu bu iş :KK70: bende iyi kıvırırım shakira misali. ama eşime oynayınca fazla kıvırma sakin ol diyor. yeteneklerimi öldürdü bu adam benim hahahaahah

X