Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Mesela geçen sene normal bi tatil yaptık... Bu sene farklı bişey yapalım dedik, denemediğimiz bişey... Eşim iş yerinden aradı ve " karavan" kiraladım dedi:KK16: şimdi çok heyecanlıyız, gün sayıyoruz.. Çiçek çocuk olduk aşkım diyor ölüyorum gülmekten:KK52:

bütün yorumları tek tek okudum..başta ciddi fikirler veriliyordu fakaat..
sonra iş geyiğe dönmüş çok güldüm süpersiniz kızlar:KK9:
ama hepimizin tek ortak noktası varmış oda büyük başlara karşı olan ilgimiz:KK9:

Mesela geçen sene normal bi tatil yaptık... Bu sene farklı bişey yapalım dedik, denemediğimiz bişey... Eşim iş yerinden aradı ve " karavan" kiraladım dedi:KK16: şimdi çok heyecanlıyız, gün sayıyoruz.. Çiçek çocuk olduk aşkım diyor ölüyorum gülmekten:KK52:

senin eşinin burcu ne ya ne güzel bi adammış maşallah. ayy karavaaaann, şahane yaa kıskanmaktayımm:KK47:

bütün yorumları tek tek okudum..başta ciddi fikirler veriliyordu fakaat..
sonra iş geyiğe dönmüş çok güldüm süpersiniz kızlar:KK9:
ama hepimizin tek ortak noktası varmış oda büyük başlara karşı olan ilgimiz:KK9:

ewet her kadın hayatının bi döneminde budist olup bi öküze tapmıştır arkadaş nokta :KK70: ciddi yorum yapamıyoruz ki halimize bak, kendi çapımızda çabalıyoruz takan yok biri gitar çalıyo biri uyuyo aradada karavan kiralayanı duyuyosun sinirden gülmeye veriyosun kendini. resmen evde büyük baş besliyoruz :KK70::KK70:D:

aslinda ilk zamanlar cok romantik geliyordu bana esim gitar calardi ben de yanina oturur hayranlikla onu dinler ve seyrederdim arada kacamak bakislar ve gulucukler zamanla tabii ne bakismalar kaldi ne gulucukler ve artik tum zamanini isine ve gitara harciyor haliyle o kadar romantik gelmiyor artik :)

aslinda ilk zamanlar cok romantik geliyordu bana esim gitar calardi ben de yanina oturur hayranlikla onu dinler ve seyrederdim arada kacamak bakislar ve gulucukler zamanla tabii ne bakismalar kaldi ne gulucukler ve artik tum zamanini isine ve gitara harciyor haliyle o kadar romantik gelmiyor artik :)

sen yine bakmaya devam et,ne kadar güzel çalıyosun aslan kocam benim de, bu şarkı bana gelsin de, sesin yoksa ritim tut. masaya vurarak :KK70::KK70: demokraside çareler tükenmez arkadaş:KK1::KK1:

İlerde evlenirsem kulağıma küpe olsun diye okudum hepsini çok eğlendim okurken de hemen evlenmek istedim :KK1:
Ama bir aday bile yok kızlar :KK43:

ewet her kadın hayatının bi döneminde budist olup bi öküze tapmıştır arkadaş nokta :KK70: ciddi yorum yapamıyoruz ki halimize bak, kendi çapımızda çabalıyoruz takan yok biri gitar çalıyo biri uyuyo aradada karavan kiralayanı duyuyosun sinirden gülmeye veriyosun kendini. resmen evde büyük baş besliyoruz :KK70::KK70:D:

aynen öyle ya bizdede bi muhabbet kuşu var..kuş bile konuşmaya başladı insanlık öğrendi garibim:KK9:
adamlarda çalışıyor anlıyoruz ama monotonlukta yoruyor arkadaaaş:KK52:
bazen şu kuşu çıkarda ben giriyim en azından kafesimden çıkamıyorum der o moda alışırım diyorum:KK9:
ayrıca eşi karavan kiralayan arkadaşada eşinede maşallah:nazar:
benimde hayalimdi karavanla turlamak tatil fln ama hep lafta anacım:KK9:

vallaha sesli güldüm adam sordu neye güldün bu kadar diye,anlattım güldük beraber:nazar:aktivite oldu:KK1:

puhahahaahahhahahha güldürmeyin beni ya evde tek başımayım deli gibi gülüyorum :KK70::KK70::KK70: bak size aktivite buulyoruz burdan eğlendiriyoruz sizi.bu akşam lirik gösteri var hadi giyin taytını , saçı balerin topuzu yap . ben hazırım de :KK70::KK70::KK70::KK70:D

yalnız kızlar konu dışına çıkmaya başladık kocalardan ban yediğimiz yetmiyomuş gibi bide burda banlanmayalım..:KK9:
biri bu konu ile ilgili geyik topiği açsın yoksa ben öncü olabilirim:KK9:

aynen öyle ya bizdede bi muhabbet kuşu var..kuş bile konuşmaya başladı insanlık öğrendi garibim:KK9:
adamlarda çalışıyor anlıyoruz ama monotonlukta yoruyor arkadaaaş:KK52:
bazen şu kuşu çıkarda ben giriyim en azından kafesimden çıkamıyorum der o moda alışırım diyorum:KK9:
ayrıca eşi karavan kiralayan arkadaşada eşinede maşallah:nazar:
benimde hayalimdi karavanla turlamak tatil fln ama hep lafta anacım:KK9:
Valla çok heyecanlıyız cidden, farklı bi deneyim olacak bizim için.. Hemen nette karavancıların sitelerine üye olduk tüyolar için:KK36:

İlerde evlenirsem kulağıma küpe olsun diye okudum hepsini çok eğlendim okurken de hemen evlenmek istedim :KK1:
Ama bir aday bile yok kızlar :KK43:

bu okudukların değil kulağına küpe serçe parmağına yüzük bile olmaz bence :KK70::KK70::KK70: evlenmek değil abi flört etmek süperdi. bak kendine saki işi yoğun adam bulma, küpe olursa bu olur . aday bulamıyomusun, ortammı yok, ortam bulalım sana :KK70:

X