Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Evet canim cook zor..

Canim yaa demek daha once aldin inanamiyorum:KK1:ilk gitarini ben hediye ettim deme dusup bayilirim surda:KK16:

Canim heralde tupun altini kisiyordum tam hatirlamiyorum:KK1:bende oyle yaptim kose Bucak kactim,goz goze gelince gozlerimi kacirfim falan.
Ama 2 ay sonra dedim bu adam nasil farketmedi bu kadar zamandir sordum bana bakti bakti bulamadi birsey:KK1::KK16:

ilk gitari degildi ama dogum gununde en cok begendigi gitari almistim okuzcanim sevinsin diye ama hata etmisim :KK19:

ee o bulamayinca soyledin mi ne oldugunu? :KK9:

Benimde vardi bunun gibi bir davam:KK1:esim pusuda Bekliyordu ayrilsalarda devreye girsem diye:KK16:
Oyle de oldu zaten..
Uzun bi flort donemi yasayamadik,zaten yasasaydik kesin ayrilirdim okuzumden:KK1:
Kaderimde bu okuz Hayirliymis demekki:KK16: nasil olsa her erkek bi zaman sonra geciyor okuzluk moduna:KK16: esime bazen kizdirmak icin "sen benim ruh okuzumsun"derim:KK1:

bizim 1 sene flort 6 ay nisanlilik donemimiz oldu... cok uzun degil ama cok kisa bir sure de degil birbirimizi taniyabilmemiz icin ama iste gel gor ki flort apayri birsey evlilik apayri birsey... bazen diom bilseydim boyle olacagini hic evlenmezdim flort etmeye devam ederdik o da sen tutturdun evlenelim diye ne varsa evlilikte diyor :KK9:

genelde evlendikten sonra geciyorlar o moda :KK53:

arkadaşlar merhaba konu çok güzel bizde 3 yılımızı bitirdik 12 gün sonra evliligimizin 4 yılına gircez rabbim izin verirse ben acaip egleniyorum eşim yanındayken bizim evde tv yok kaldırdım bilgisayarda akşamları nadiren açılır film izlemek için onun harici sohbet muhabbetle geçiyo balkon sefası yapıyoruz ilk zamanlarda eşim çok sessiz sakin biriydi hiç konuşmazdı ama onuda alıştırdım konuşarak vakit geçiriyoruz ve 3 yıl ne ara bitti ben anlamadım hiç doyamadım sıkılmadım kocamdan akşam eve gelmesini dört gözle bekliyorum çocugumuz yok benim sırdaşım arkadaşım bebegim herşeyim kocam

arkadaşlar merhaba konu çok güzel bizde 3 yılımızı bitirdik 12 gün sonra evliligimizin 4 yılına gircez rabbim izin verirse ben acaip egleniyorum eşim yanındayken bizim evde tv yok kaldırdım bilgisayarda akşamları nadiren açılır film izlemek için onun harici sohbet muhabbetle geçiyo balkon sefası yapıyoruz ilk zamanlarda eşim çok sessiz sakin biriydi hiç konuşmazdı ama onuda alıştırdım konuşarak vakit geçiriyoruz ve 3 yıl ne ara bitti ben anlamadım hiç doyamadım sıkılmadım kocamdan akşam eve gelmesini dört gözle bekliyorum çocugumuz yok benim sırdaşım arkadaşım bebegim herşeyim kocam

tv yi neden kaldırdınız :KK53:

Tabi ki buyrunnn:)
Yaptiginiz degisik aktiviteler var midir?yoksa monotonlastiniz mi?
Ya malesef monotonlaşmaya doğru gidiyoruz:KK25:
Eşim mesleği sebebiye çok yoğun çalışıyor ve sürekli nöbete kalıyor
Bu bizi çok yıpratıyor
Yoğunluktan ve yorgunluktan hiç bi zevkimizi yapamıyoruz
Bi nargile yakmadık kaç ay oldu evleneli,ki eşim çok sever mesela içmesini..
Yapı olarak da ciddi bi insan yeni yeni konuşuyor desem yeridir..

Bunu nasıl başardınız nolur sırrını bize de verir misinnn
Benim adam saatlerce sus desem susar ben fazla konuşkan kalıyorum yanında
Önceden daha beterdi yine azıcık açıldı
Bu kadar muhabbet edebilmeyi çok isterimm:KK52:

Ya malesef monotonlaşmaya doğru gidiyoruz:KK25:
Eşim mesleği sebebiye çok yoğun çalışıyor ve sürekli nöbete kalıyor
Bu bizi çok yıpratıyor
Yoğunluktan ve yorgunluktan hiç bi zevkimizi yapamıyoruz
Bi nargile yakmadık kaç ay oldu evleneli,ki eşim çok sever mesela içmesini..
Yapı olarak da ciddi bi insan yeni yeni konuşuyor desem yeridir..

Bunu nasıl başardınız nolur sırrını bize de verir misinnn
Benim adam saatlerce sus desem susar ben fazla konuşkan kalıyorum yanında
Önceden daha beterdi yine azıcık açıldı
Bu kadar muhabbet edebilmeyi çok isterimm:KK52:
biz görücü usulü evlendik sevmedigim tanımadıgım biriyle yani tv olmayınca bide muhabbet çok olunca içinden geçeni bile okuyabiliyorum bakışlarıyla ne demek istedigini anlarım eşim dogum günü sevgililer günü yıl başı hiçbirine önem vermez hediye de almaz ama insan küçük şeylerle mutlu olunca evlilik çok eglenceli ve güzel hale geliyo muhabbet etmese bile yanınızda olması sizinle uyuması en güzeli yanınızda nefes alması bile yeter mutlu olmak için bence

benim eşimde çok yogun çalışıyor esnaf oldugu için yıllık izinimiz bile yok yani yılda 3 günlük bir tatilimiz bile yok bayramlar hariç onda da kayınvalidelerle beraberiz sabah erken akşam geç gelir şuan iftara bile gelemicek ama ben yemegimi hazırladım yanına gidicem o çalışırken bende ona bakıcam gönüller bir olsun mekanın ne önemi var dimi

tvsiz asla yapamam :KK70:
insan sürekli konuşcak bişey bulamaz ki ya, tv bi hipnoz durumu, beyin dinlendirici. ben yapamam bilmiyorum no no noooooo

benim eşimde çok yogun çalışıyor esnaf oldugu için yıllık izinimiz bile yok yani yılda 3 günlük bir tatilimiz bile yok bayramlar hariç onda da kayınvalidelerle beraberiz sabah erken akşam geç gelir şuan iftara bile gelemicek ama ben yemegimi hazırladım yanına gidicem o çalışırken bende ona bakıcam gönüller bir olsun mekanın ne önemi var dimi

ah bizimde hiç tatilimiz yok sormayın ya, çok sıkıntılı bi durum. ewet mekanın hiç bi önemi yok önmli olan birlik olmak kenetlenmek .. süpersiniz

Valla esinti42 arkadaş işi gerçekten çözmüş ve oturtmuş ne yalan söyliym imrendimm
İnşallah ben de eşimi bu şekilde olumlu yönde değiştirebilrim..
Konuşsun istiyorum ama konuşunca da kavga ediyoz bu ne şimdi :KK70:

Yok tatlım tatil devam tam hız:KK34: şuan uzun bi akdeniz sahilleri yolculuğundan sonra geri dönüş yolunda İzmir Selçuk'ta şirin bi campingde konaklıyoruz:KK36:pazar karavanı teslim ediyoruz:KK43:

Yok tatlım tatil devam tam hız:KK34: şuan uzun bi akdeniz sahilleri yolculuğundan sonra geri dönüş yolunda İzmir Selçuk'ta şirin bi campingde konaklıyoruz:KK36:pazar karavanı teslim ediyoruz:KK43:

Ohh sefaniz olsun:)burdanda anlasildi ki topicte kem gozlu yok:KK1:

X