evet 41 kere masallahbenim esimde benden 19 yas buyuk cok seviyoruz birbirimizi cok da iyi anlasiyoruz ama iste o biraz tembel gezip tozmaktan pek hoslanmiyor ben ise tam tersi gezmeyi cok severim ahh neyse tek derdimiz o olsun Allah baska sikinti vermesin :)
ben dün eşime söyledim puzzle alalım die, sıkılıyorum ben ondan parça bulamayınca yiiiaaaağ dediD:
selam arkadaşlar
evliliği benim gibi üzerinden bikaç yıl geçmiş olanlar için tek başına ''dır dır'' etmemek bile evliliği monotonluktan kurtarmaya yetiyor
bide yapacaklarımdan eşimi haberdar etmiyorum sonra büyük sürprizler oluyo mesela hamilelik
sonra araba kullanmaya ilk başladığımda artislik manevralarla eşimin hayatına bayağı bi heyecan katmışlığım vardır
biraz ortadan girmiş gibi oldum konuya ama kusura bakmayın
aaa masaj yaptırmayı sevmiyomu eşin,şaşırdım.
gerçekten erkeklere dır dır yapmanın bi anlamı yok zaten 2. cümleden sonra halının desenlerini incelemeye başlıyorlar
aynen senin gibi yapıyorum öyle saatlerce bağırıp çağırıp yıpratamam kendimi
bebiş var ,bebişin ablası var ..
beni satttıııııınnnn fiuuuuuuuuhuyyttt
acaip tatlı yaaaa öyle böyle değil..
koyarım resmini hatta
tiksiniyomuş beyefendi, sanki pismiş hayvan,tükürüğü falan bulaşırmış
sahimi 19 yaş var mı aranızda ? sen kaçsın o kaç merak yaptım
napıyosunuz bakiyim siz burdaaa
kocalarimizi cekistirip dedikodu yapiyoruz napalim
aaa rahat birakin komsumubiz beraber takilcaz komsumla
Selam kizlar
Monotonluk heralde birazda her iki tarafin karakterine bagli olarak olusuyor
Esimle 1 senelik evliyizdir; 5 senede öncemiz var ve hiç bir zaman monotonlasmayacagimizi düsünüyorum. Esim sürekli espri yapan gülmeyi / güldürmeyi seven birisi, sürekli degisik seyler yapma pesinde olan birisi. Ayni sekilde bende kah küçük süprizler olsun kah anlik çilginliklar olsun elimden geldigince ortami hos tutmaya calisiyorum.
Hiç bisey yapamiyosam disardan gelipte üzerimizi degisirken bi oyun havasi koyuyorum (özellikle Ankaranin baglari) son ses ve esimle karsilikli göbek atiyoruz
Yani gerçekten karakter meselesi sanirim bu monotonluk.. Evlenmeden önce en çok korktugum seydi ama çok sükür henüz yasamadik, yasayacagimizida sanmiyorum
selamlar vallahi bizim kocişler romantizmden anlamadığı sürece hep monoton devam eder evliliklerimiz