Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

sahimi 19 yaş var mı aranızda ? sen kaçsın o kaç merak yaptım

Selam kizlar

Monotonluk heralde birazda her iki tarafin karakterine bagli olarak olusuyor
Esimle 1 senelik evliyizdir; 5 senede öncemiz var ve hiç bir zaman monotonlasmayacagimizi düsünüyorum. Esim sürekli espri yapan gülmeyi / güldürmeyi seven birisi, sürekli degisik seyler yapma pesinde olan birisi. Ayni sekilde bende kah küçük süprizler olsun kah anlik çilginliklar olsun elimden geldigince ortami hos tutmaya calisiyorum.

Hiç bisey yapamiyosam disardan gelipte üzerimizi degisirken bi oyun havasi koyuyorum (özellikle Ankaranin baglari ) son ses ve esimle karsilikli göbek atiyoruz

Yani gerçekten karakter meselesi sanirim bu monotonluk.. Evlenmeden önce en çok korktugum seydi ama çok sükür henüz yasamadik, yasayacagimizida sanmiyorum

Son düzenleme:

harikasin ya bayildim sana

masallah Allah bagislasin

dir dir konusuna ben de katiliyorum kendini yipratmaktan iliskini yipratmaktan baska bir ise yaramiyor valla denedim biliyorum tatli dille daha cok istedigini yaptiriyosun

Allahim sayfanin hızına yetisemez oldum
Eşim daha gelmedi,bir fırçalayim bakalim ben onu,görüşuruz

hahahahaa hiç bişey yapamıyosan ankara havası he.. bunuda ilk defa duyuyoruz bu sayfada. çok alemsiniz ya D:
size hiçbişey olmaz merak etme.

selamlar vallahi bizim kocişler romantizmden anlamadığı sürece hep monoton devam eder evliliklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…