Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

bişey diyimmi kahkahalarla okudum :KK70: ay şahanesiniz siz ya hahahahaha
eşin doğasında komik bi adam sanırım . sende iyi yakalıyosun. face warmı ? :))

biz öyleyiz biri sakin diğeri kaçık
öyle olmazsa patlarım zaten

face kullanmıyorum canım

eşimin tırnakları batıyordu baş parmaklarından defalarca ameliyat oldu ; son ameliyatında dikişler alındıktan sonra parmağında bi ip belirdi minik siyah boyu 2-3 mm anca var gel alayım diyorum cımbızla yok diye diye tam 9 ay o iple dolaştı etrafı iltihaplandı yara ve kabuk bağlarıktan sonra bi gün ip bi çıktı ki 3mm bişey :KK9:

bi defasında da boğazına kekik sapı kaçtı öksüre öksüre 5 saatte çıkardı o sapı :KK52:

bi gittim mutfakta oturmuş ekmek yiyo
napıyosun dedim ekmege saplanıp yutarım belki dedi :KK52: ben yerlerde tabi
en son gece 11 de bi çıktı öksürükle 5-6 cm bi çöp
müzelik valla benim kocişim

ay ben de çok güldüm ya :KK1: çok eğlencelisiniz :KK34:

ay ben de çok güldüm ya :KK1: çok eğlencelisiniz :KK34:

ben o kadar cesaretliyim ki ameliyat kanalları otopsiler filan bi yere kadar izleyebilirim

hatta eşimin ameliyatını da izledim
bi yakınım kollarımda vefat etti, yanımda doğum yapan da oldu hiç etkilenmedim
ama gel gör ki eşim benim tam tersim

Biz kizimla disardsydik eve geldik hemen uyudu 8 di o arada bizim abidin geldi yemek yedik gitti uyuyan cocugu kaldirdi ve o saatten bu saate kadar yaklaşık 5 saattir kizim nasi huysuz agliyo yere atiyo kendini uyumuyoda neyse cok ses var yarin erken kalkicam deyio 11 di yatti uyudu:KK43:(bwnde canavar kizimla aktif renki bigece geçirdim:)) ) simdi uyudu allahtann

ben olsam izin vermezdim uyumasina cocugu yanina birakir kapiyida kilitler gider bi kanepeye kivrilir yatardim :KK9:

:KK1:cok pahali olanlarda var 70 bine falan cok uygun olan da var 10bine falan.
Ama siki bir arasturma yapmadan alinmaz.
Esime ne zamandir araba bakiyordu netten,dedim Sen onu birakda karavan al,:KK16:
Tamam emrin olur dedi:KK1:
Dusununce tam bize gore 2 cocukla bavul hazirlamaktansa herseyi icinde raflara yerlestir kiyafetleri yiyecek icecekler de dolaba,haydi memlekete,haydi piknige:KK1:
De iste esim onunla hergun ise gidemez tabi dairede epey alay konusu olur:KK1:bende hayal olarak kalir bu Boyle:KK16:

tamam kizlar ortak bir karavan almamiz sart oldu :KK9:

ben o kadar cesaretliyim ki ameliyat kanalları otopsiler filan bi yere kadar izleyebilirim

hatta eşimin ameliyatını da izledim
bi yakınım kollarımda vefat etti, yanımda doğum yapan da oldu hiç etkilenmedim
ama gel gör ki eşim benim tam tersim

biz de benzer sayılırız zıttız ama idare ediyoruz işte :KK31: eşim herşeyden korkar bana da gülecek malzeme çıkar :KK51:

biz de benzer sayılırız zıttız ama idare ediyoruz işte :KK31: eşim herşeyden korkar bana da gülecek malzeme çıkar :KK51:

bizdede öyle malzemeler var :KK70:
çin aslanım var ondan korkuyo annemin evine giremezdi :KK70:
gelin olarak beni çıkacağı gün mecburen geldi, damatlığını yicek diye hayvandan nası kaçıyo arkasına baka baka :KK70:

Kiralari da cok pahaliydi yaa kiralamaz simdi bu cimri:KK1:topikteki bekarlar cimri adamla da evlenmeyin nolur:KK1:
Ay benim koca buralari okusa ben neymisim be diyecek:KK16:
Ama oyle degilmi simdi yaa genclik elden gittikten sonra napiyim gezmeyi tozmayi,enerjikim napiim:KK52:
Iki cocuk yaptim enerji bitmedi Iyi mi:KK52:

ayyy gulmekten oldum ya cok alemsin yaa :KK9:

bizdede öyle malzemeler var :KK70:
çin aslanım var ondan korkuyo annemin evine giremezdi :KK70:
gelin olarak beni çıkacağı gün mecburen geldi, damatlığını yicek diye hayvandan nası kaçıyo arkasına baka baka :KK70:

:KK9: insan kaçar mı ondan yaaa çok tatlıdır eminim
ben olsam onunla uyurum bile

Hah su ustteki mesaj var ya ona iyice bakin.alintida yazili activitelerin hicbirini cocuk olunca yapamazsiniz:KK52:
Esiniz eglenceliyse eglenin eglenin sonra cocuk yapin.esiniz evcimense cocuk yapin eglence gelsin.
Ha esiniz eglenceliyse cocuk size cok da Engel olmayabilir istisnalar haric.esiniz evcimense cocugunuzu evde buyuteceksiniz daha cok.
Amaan bosverin evlenmeyin:KK1:

bekarlik sultanlik diyosun haa :KK9:

acaip tatlı yaaaa öyle böyle değil..

koyarım resmini hatta :KK70:

tiksiniyomuş beyefendi, sanki pismiş hayvan,tükürüğü falan bulaşırmış :KK70:

sen bi kutuya biraz jelle suyu karıştırıp köpürt hediye et eşine; bizim aslanın tükürüğü çok değerliymiş dersin :KK9:

aysucum seni görende mutsuzluktan ölen biri sanicak :KK1: ne cok sikayet ettin bebegim kocandan :KK9: bu arada tuz basmak gibi olucak yarana ama benim esim benden 12 yas büyük , yasla ilgisi yok sanirsam.

mesajlarima cevap olarak masallah insallah diyen arkadaslarima tesekkür ederim kizlar. 41 kere masallah diyeyim, isteyen herkese insallah diyeyim.ama en güzeli hayatta oldugu gibi kabul etmektir karsindakini.ne isterseniz isteyin ama yapamiycaklari iclerinden gelmeyen seyleri istemeyin.hersey hepinizin gönlünden gecirdigi gibi güzel olsun :KK54:

evet 41 kere masallah :nazar: benim esimde benden 19 yas buyuk cok seviyoruz birbirimizi cok da iyi anlasiyoruz ama iste o biraz tembel gezip tozmaktan pek hoslanmiyor ben ise tam tersi gezmeyi cok severim ahh neyse tek derdimiz o olsun Allah baska sikinti vermesin :)

X