Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

onu bırakında saat 21:00 benim eşim gelmedi. sizinkileri düşünüyorum. nerde bu adam yaa

Bence "garip" değil, harika olaylar bunlar

Hehe simdi ben esimi hep sikayet ettim diye hep kötü seyler olmuyo canim,iyi taraflari da var.yemek yapar temizlik yapar,ufak tefek yardım isterim yardım eder,sofra kurar.nazar değmesin diye soylememistim ama bak söyledim galiba

Hehe simdi ben esimi hep sikayet ettim diye hep kötü seyler olmuyo canim,iyi taraflari da var.yemek yapar temizlik yapar,ufak tefek yardım isterim yardım eder,sofra kurar.nazar değmesin diye soylememistim ama bak söyledim galiba

Benimkide yapar ohh canıma değsin k.....ı kaşıyayım da nazar değmesin

valla o konuda benimkinin eline kimse su dokemez bebegim cok yardimci olur bana ask bocugum yaa

Eşlerimiz hep hamarat ya ondan hepimuz burdayiz galiba
Yok bugun karpuz yemiyelim diyorum,bakarsin eşim bir jest falan yapar bi çay getirir,karpuzu zor günler için saklayalim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…