Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

Bence "garip" değil, harika olaylar bunlar:nazar:

Hehe simdi ben esimi hep sikayet ettim diye hep kötü seyler olmuyo canim,iyi taraflari da var.yemek yapar temizlik yapar,ufak tefek yardım isterim yardım eder,sofra kurar.nazar değmesin diye soylememistim ama:nazar: bak söyledim galiba:KK52:

Hehe simdi ben esimi hep sikayet ettim diye hep kötü seyler olmuyo canim,iyi taraflari da var.yemek yapar temizlik yapar,ufak tefek yardım isterim yardım eder,sofra kurar.nazar değmesin diye soylememistim ama:nazar: bak söyledim galiba:KK52:

Benimkide yapar ohh canıma değsin:KK52::KK52: k.....ı kaşıyayım da nazar değmesin:KK52:

valla o konuda benimkinin eline kimse su dokemez bebegim cok yardimci olur bana ask bocugum yaa :KK16:

Eşlerimiz hep hamarat ya ondan hepimuz burdayiz galiba:KK52:
Yok bugun karpuz yemiyelim diyorum,bakarsin eşim bir jest falan yapar bi çay getirir,karpuzu zor günler için saklayalim:KK51:

Son düzenleme:
X