Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

bişey diyimmi kahkahalarla okudum ay şahanesiniz siz ya hahahahaha
eşin doğasında komik bi adam sanırım . sende iyi yakalıyosun. face warmı ? :))

biz öyleyiz biri sakin diğeri kaçık
öyle olmazsa patlarım zaten

face kullanmıyorum canım

ay ben de çok güldüm ya çok eğlencelisiniz

ay ben de çok güldüm ya çok eğlencelisiniz

ben o kadar cesaretliyim ki ameliyat kanalları otopsiler filan bi yere kadar izleyebilirim

hatta eşimin ameliyatını da izledim
bi yakınım kollarımda vefat etti, yanımda doğum yapan da oldu hiç etkilenmedim
ama gel gör ki eşim benim tam tersim

ben olsam izin vermezdim uyumasina cocugu yanina birakir kapiyida kilitler gider bi kanepeye kivrilir yatardim

tamam kizlar ortak bir karavan almamiz sart oldu

biz de benzer sayılırız zıttız ama idare ediyoruz işte eşim herşeyden korkar bana da gülecek malzeme çıkar

biz de benzer sayılırız zıttız ama idare ediyoruz işte eşim herşeyden korkar bana da gülecek malzeme çıkar

bizdede öyle malzemeler var
çin aslanım var ondan korkuyo annemin evine giremezdi
gelin olarak beni çıkacağı gün mecburen geldi, damatlığını yicek diye hayvandan nası kaçıyo arkasına baka baka

ayyy gulmekten oldum ya cok alemsin yaa

bizdede öyle malzemeler var
çin aslanım var ondan korkuyo annemin evine giremezdi
gelin olarak beni çıkacağı gün mecburen geldi, damatlığını yicek diye hayvandan nası kaçıyo arkasına baka baka

insan kaçar mı ondan yaaa çok tatlıdır eminim
ben olsam onunla uyurum bile

bekarlik sultanlik diyosun haa

acaip tatlı yaaaa öyle böyle değil..

koyarım resmini hatta

tiksiniyomuş beyefendi, sanki pismiş hayvan,tükürüğü falan bulaşırmış

sen bi kutuya biraz jelle suyu karıştırıp köpürt hediye et eşine; bizim aslanın tükürüğü çok değerliymiş dersin

evet 41 kere masallah benim esimde benden 19 yas buyuk cok seviyoruz birbirimizi cok da iyi anlasiyoruz ama iste o biraz tembel gezip tozmaktan pek hoslanmiyor ben ise tam tersi gezmeyi cok severim ahh neyse tek derdimiz o olsun Allah baska sikinti vermesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…