Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya adamın karıya para yedirmesi tuhafıma gitmefi de 4 kariya nasıl yedirdi o tuhafıma gittine paraymisyok yok haklısın benim arkadaşımın kocası 3 kadına yedirdi parayı, şükür etmek lazım :/
benimkide çoğu zaman öyle oluyo masaj yapıyorum bende. yakında lisanslı masör olursam şaşırmayın kızlar
selam arkadaşlar
evliliği benim gibi üzerinden bikaç yıl geçmiş olanlar için tek başına ''dır dır'' etmemek bile evliliği monotonluktan kurtarmaya yetiyor
bide yapacaklarımdan eşimi haberdar etmiyorum sonra büyük sürprizler oluyo mesela hamilelik
sonra araba kullanmaya ilk başladığımda artislik manevralarla eşimin hayatına bayağı bi heyecan katmışlığım vardır
biraz ortadan girmiş gibi oldum konuya ama kusura bakmayın
ben yeni üye oldum ama hiç bişey anlamadım burdan:)çok karışık geldi bana.kim yazıyo ne zaman yazmış eskiöi yenimi...off kafam karıştı iyce............
:)))))))) sende kısa sürede olcak şeyler için nazlan, işi bilmiyosun
Hadi ya adamın karıya para yedirmesi tuhafıma gitmefi de 4 kariya nasıl yedirdi o tuhafıma gittine paraymis
eşşolueşşek tüm parayı bitirmiş işte
Yaa valah billah ben benimkine desem ki yoruldun masaj yapayım cevabı: ya bi git başımdan Allahini seversen olur,yada su çocuklari susturda baska birsey istemiyorum olur
ewer dırdır çok fena bi vaka yaaa.. hiç yapan kadınıda anlamam. erkekler konuşarak anlaşılan varlıklar değiller çünkü. davraışlarla anlaşabildiğimizi düşünüyorum. örneğin eşim eve geliyo küsüz, derdimi bi cümleyle özetlerim, konuşmam,çay demlerim, bişey sorar cevap weririm. çünkü o beni anlamıştır diye inanırım. adamın başının etini yemenin anlamı yok.
ay bebişin mi varrr ?? şahane
araba meselesinede güldüm iyi etmişin patinaj çekseydin D:
konuya istedğin yerden gir, burası sizin arkadaşlar :) misafir gibi hissetmeyin :)))
Cok degil 2 ay önceydi de havalar kazik attı banabiz bozdu bi açtı bizim tatilde kül oldu uçtu
Neyse Allahtan gorumcemler geliyo da mecbur götürecek
ay hala mı monotonsunuz en son çocuk önermişim çocuk yaptınız mı bu arada
bi dahaki ay hamileyim diyebilirim belli olmaz
ee iyi o zaman bak canınız sıkılmayacak
benim eşim de çok naziktir ne yapar ne yaptırır
şu dışarda masaj koltukları var ya ... nerde rastlasam her seferinde otururum. bi seferinde eşimi de oturttum hadi sende yaptır diye
bitmesine yakın bi kalktı ''bu ne yaa dövdü dövdü üstünden attı '' diyo
kendisi de zarar veririm diye gözüme kaçan kipriği çıkaramaz
bu arada burnuna değil de sana baktım maaşallahın war hani ezildim be yaa
teşekkür ederim ama neden ezildin anlayamadım
hasduıahdaıhdashdahashaaahahhahaahahah
okurken altıma yapıyodum D
eşin çok komikmiş doru demiş ama D:
ay çok kibarmış haahaa ne güldüm ya D biraz daha anlatsana
ben de bir zamanlar güzel ve bakımlı idim de :2: şimdi hem yaşlıyım hem çocukluyum neyse cidden maaşallah
eşimin tırnakları batıyordu baş parmaklarından defalarca ameliyat oldu ; son ameliyatında dikişler alındıktan sonra parmağında bi ip belirdi minik siyah boyu 2-3 mm anca var gel alayım diyorum cımbızla yok diye diye tam 9 ay o iple dolaştı etrafı iltihaplandı yara ve kabuk bağlarıktan sonra bi gün ip bi çıktı ki 3mm bişey
bi defasında da boğazına kekik sapı kaçtı öksüre öksüre 5 saatte çıkardı o sapı
bi gittim mutfakta oturmuş ekmek yiyo
napıyosun dedim ekmege saplanıp yutarım belki dedi ben yerlerde tabi
en son gece 11 de bi çıktı öksürükle 5-6 cm bi çöp
müzelik valla benim kocişim