Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

ben yeni üye oldum ama hiç bişey anlamadım burdan:)çok karışık geldi bana.kim yazıyo ne zaman yazmış eskiöi yenimi...off kafam karıştı iyce............

yok yok haklısın benim arkadaşımın kocası 3 kadına yedirdi parayı, şükür etmek lazım :/
Hadi ya :KK1:adamın karıya para yedirmesi tuhafıma gitmefi de 4 kariya nasıl yedirdi o tuhafıma gitti:KK1:ne paraymis:KK16:

benimkide çoğu zaman öyle oluyo masaj yapıyorum bende. yakında lisanslı masör olursam şaşırmayın kızlar:KK76:

Yaa valah billah ben benimkine desem ki yoruldun masaj yapayım cevabı: ya bi git başımdan Allahini seversen olur,yada su çocuklari susturda baska birsey istemiyorum olur:KK52:

selam arkadaşlar :KK3:
evliliği benim gibi üzerinden bikaç yıl geçmiş olanlar için tek başına ''dır dır'' etmemek bile evliliği monotonluktan kurtarmaya yetiyor
:KK9:
bide yapacaklarımdan eşimi haberdar etmiyorum sonra büyük sürprizler oluyo mesela hamilelik :KK52:

sonra araba kullanmaya ilk başladığımda artislik manevralarla eşimin hayatına bayağı bi heyecan katmışlığım vardır

biraz ortadan girmiş gibi oldum konuya ama kusura bakmayın En Büyük KK

ewer dırdır çok fena bi vaka yaaa.. hiç yapan kadınıda anlamam. erkekler konuşarak anlaşılan varlıklar değiller çünkü. davraışlarla anlaşabildiğimizi düşünüyorum. örneğin eşim eve geliyo küsüz, derdimi bi cümleyle özetlerim, konuşmam,çay demlerim, bişey sorar cevap weririm. çünkü o beni anlamıştır diye inanırım. adamın başının etini yemenin anlamı yok.

ay bebişin mi varrr ?? şahane:nazar:

araba meselesinede güldüm iyi etmişin patinaj çekseydin :KK70::KK70:D:KK70::

konuya istedğin yerden gir, burası sizin arkadaşlar :) misafir gibi hissetmeyin :)))

ben yeni üye oldum ama hiç bişey anlamadım burdan:)çok karışık geldi bana.kim yazıyo ne zaman yazmış eskiöi yenimi...off kafam karıştı iyce............

yeni yeni 4 günlük bi sayfa.. ewet karışık çünkü üzüntüyle açtık monotonluk bizide vuracak mı die, sonra halimize gülmeye başladık.. hoşgeldinnn sende :)))

Hadi ya :KK1:adamın karıya para yedirmesi tuhafıma gitmefi de 4 kariya nasıl yedirdi o tuhafıma gitti:KK1:ne paraymis:KK16:

eşşolueşşek tüm parayı bitirmiş işte :KK70:

Yaa valah billah ben benimkine desem ki yoruldun masaj yapayım cevabı: ya bi git başımdan Allahini seversen olur,yada su çocuklari susturda baska birsey istemiyorum olur:KK52:

aaa masaj yaptırmayı sevmiyomu eşin,şaşırdım.:KK53:

ewer dırdır çok fena bi vaka yaaa.. hiç yapan kadınıda anlamam. erkekler konuşarak anlaşılan varlıklar değiller çünkü. davraışlarla anlaşabildiğimizi düşünüyorum. örneğin eşim eve geliyo küsüz, derdimi bi cümleyle özetlerim, konuşmam,çay demlerim, bişey sorar cevap weririm. çünkü o beni anlamıştır diye inanırım. adamın başının etini yemenin anlamı yok.

ay bebişin mi varrr ?? şahane:nazar:

araba meselesinede güldüm iyi etmişin patinaj çekseydin :KK70::KK70:D:KK70::

konuya istedğin yerden gir, burası sizin arkadaşlar :) misafir gibi hissetmeyin :)))

gerçekten erkeklere dır dır yapmanın bi anlamı yok zaten 2. cümleden sonra halının desenlerini incelemeye başlıyorlar :KK9:

aynen senin gibi yapıyorum öyle saatlerce bağırıp çağırıp yıpratamam kendimi :21:

bebiş var ,bebişin ablası var ..:emir_bebek::emir_bebek:

benim eşim de çok naziktir ne yapar ne yaptırır
şu dışarda masaj koltukları var ya ... nerde rastlasam her seferinde otururum. bi seferinde eşimi de oturttum hadi sende yaptır diye

bitmesine yakın bi kalktı ''bu ne yaa dövdü dövdü üstünden attı '' diyo

kendisi de zarar veririm diye gözüme kaçan kipriği çıkaramaz

benim eşim de çok naziktir ne yapar ne yaptırır
şu dışarda masaj koltukları var ya ... nerde rastlasam her seferinde otururum. bi seferinde eşimi de oturttum hadi sende yaptır diye

bitmesine yakın bi kalktı ''bu ne yaa dövdü dövdü üstünden attı '' diyo

kendisi de zarar veririm diye gözüme kaçan kipriği çıkaramaz

hasduıahdaıhdashdahashaaahahhahaahahah
okurken altıma yapıyodum :KK70:D:KK70::KK70::KK70:
eşin çok komikmiş doru demiş ama :KK70:D::KK70:
ay çok kibarmış haahaa ne güldüm ya :KK70:D:KK70: biraz daha anlatsana :KK70:

hasduıahdaıhdashdahashaaahahhahaahahah
okurken altıma yapıyodum :KK70:D:KK70::KK70::KK70:
eşin çok komikmiş doru demiş ama :KK70:D::KK70:
ay çok kibarmış haahaa ne güldüm ya :KK70:D:KK70: biraz daha anlatsana :KK70:

eşimin tırnakları batıyordu baş parmaklarından defalarca ameliyat oldu ; son ameliyatında dikişler alındıktan sonra parmağında bi ip belirdi minik siyah boyu 2-3 mm anca var gel alayım diyorum cımbızla yok diye diye tam 9 ay o iple dolaştı etrafı iltihaplandı yara ve kabuk bağlarıktan sonra bi gün ip bi çıktı ki 3mm bişey :KK9:

bi defasında da boğazına kekik sapı kaçtı öksüre öksüre 5 saatte çıkardı o sapı :KK52:

bi gittim mutfakta oturmuş ekmek yiyo
napıyosun dedim ekmege saplanıp yutarım belki dedi :KK52: ben yerlerde tabi
en son gece 11 de bi çıktı öksürükle 5-6 cm bi çöp
müzelik valla benim kocişim

eşimin tırnakları batıyordu baş parmaklarından defalarca ameliyat oldu ; son ameliyatında dikişler alındıktan sonra parmağında bi ip belirdi minik siyah boyu 2-3 mm anca var gel alayım diyorum cımbızla yok diye diye tam 9 ay o iple dolaştı etrafı iltihaplandı yara ve kabuk bağlarıktan sonra bi gün ip bi çıktı ki 3mm bişey :KK9:

bi defasında da boğazına kekik sapı kaçtı öksüre öksüre 5 saatte çıkardı o sapı :KK52:

bi gittim mutfakta oturmuş ekmek yiyo
napıyosun dedim ekmege saplanıp yutarım belki dedi :KK52: ben yerlerde tabi
en son gece 11 de bi çıktı öksürükle 5-6 cm bi çöp
müzelik valla benim kocişim

bişey diyimmi kahkahalarla okudum :KK70: ay şahanesiniz siz ya hahahahaha
eşin doğasında komik bi adam sanırım . sende iyi yakalıyosun. face warmı ? :))

X