Akıllı ve Evli bayanlar monotonluktan kurtulmak için farklı olarak ne yapıyorsunuz ?

hahahaha çocuk yapma düşüncesinde biri olarak yazını merakla okudum okudum...
En sonunda sonuç açık ve net ; Amaann boşverin evlenmeyin kendimi tutamadım bi kahkaha patlattım Artık çok geç

:)))))) cimri olsun tutumlu olsun iyidir ilerde rahat edersiniz

sen istediğin kadar cabala eşin işten yorgun geliyor ki zavallıcığımın tek derdi karnının doyup kanepeye yayılması oluyo. ama canı sagolsun bazen sinir olsamda orda uyuması bile yetiyo. tabi bu durum her zaman söz konusu olmuyo.

hahahaha çocuk yapma düşüncesinde biri olarak yazını merakla okudum okudum...
En sonunda sonuç açık ve net ; Amaann boşverin evlenmeyin kendimi tutamadım bi kahkaha patlattım Artık çok geç
Hahaha bende sonunda Işin içinden çıkamadim evlenmeyin dedim napiim
Hersey sevgiliyken güzeldi ahh ah ne koştu pesimden..
Ahanda bir tavsiye daha aranızda çok yaş farkı olmasin,bizde 10 yas var çok sorun oluyo.senin yaşamak istediklerini o coktan yasamis bitirmis oluyo falan.
Gecmis olsun arkadaşım

:)))))) cimri olsun tutumlu olsun iyidir ilerde rahat edersiniz
Yok ya para tuttugu da yok takılıyo öyle kendince bende karıya kıza yedirmiyo ya diye teselli ediyorum ışte kendimi:44:

aysucum seni görende mutsuzluktan ölen biri sanicak ne cok sikayet ettin bebegim kocandan bu arada tuz basmak gibi olucak yarana ama benim esim benden 12 yas büyük , yasla ilgisi yok sanirsam.

mesajlarima cevap olarak masallah insallah diyen arkadaslarima tesekkür ederim kizlar. 41 kere masallah diyeyim, isteyen herkese insallah diyeyim.ama en güzeli hayatta oldugu gibi kabul etmektir karsindakini.ne isterseniz isteyin ama yapamiycaklari iclerinden gelmeyen seyleri istemeyin.hersey hepinizin gönlünden gecirdigi gibi güzel olsun

aaa fikre bak çok tuhaf. kocama yoga yapalım desem hayatım benden ne istiyosun sen git yap naparsan yap der :)
komik olabilir yalnız :) gülmekten yapılmaz D:

olabilr :) güzel bi fikir :) teşekkürler ))

:18:çocuk olunca ben apcam yaaaa :18:

Yok canim işi girgira vurduk artık da gerçeklik payı baya yüksek yaniii

Hee demek sorun yaşta degil adamın kendisinde
E şimdi içlerinden gelmeyen şeyi istemeyin diyrsunda insan 2 hafta evden çıkmadan durur mu arkadaş?ben duramiyorum sahsen.
E iki çocuğu eşime bırakıp ben gezeyim desem kabul etmez.gel beraber gezelim desem surat asar.çıkarsak da surat asma devam eder.sorsan ya başı ağrır ya disi..
Çıkmasam kavga ediyoruz çünkü ben sürekli evde oturmak istemiyorum ve bunaliyorum.dışarı çıkmak açılmak sohbet etmek istiyorum kafa dengi insanlarla..eh eşimin asosyalligi geçecek degil ya zamanla hep evde mu oturayim?

benimkide çoğu zaman öyle oluyo masaj yapıyorum bende. yakında lisanslı masör olursam şaşırmayın kızlar

yok yok haklısın benim arkadaşımın kocası 3 kadına yedirdi parayı, şükür etmek lazım :/

Sevgililk mi? Harikaydı yaa Ne günlerdi hakkaten
Biz aynı yaştayız eşimle, ama çok bişi farketmedi, adamın içi geçmemiş ama bazı şeyler için vakit bulşamıyo garibim
Sağol arkadaşım, bi kere evlenmiş bulunduk işte
Şaka bi yana iyi ki de evlenmişim kocacımla

doru bazen bişey istiyorum içinden gelmiyo mesela.ikimizinde aynı anda içinden gelen şeyler güzel sonuç veriyo kesinlikle katılmaktayım :) amin inşallahhh

aynen ben de, masaj konusunda namım yayılmaya başladı, işyerinde de müşterilerim artıyor artık

:)))) bi keresinde "bana masaj yap dedim , aah! dedim hep ben yapıyorum".
-"tamam" dedi.
yaptığı masajı görsen,tek elle dokunuyo dalga geçer gibi. ama suratta ciddi ifade.
"napıyosun sen şimdi " dedim
-"sıra sende" dedi
ay çok fena bunlar ya D:

selam arkadaşlar
evliliği benim gibi üzerinden bikaç yıl geçmiş olanlar için tek başına ''dır dır'' etmemek bile evliliği monotonluktan kurtarmaya yetiyor

bide yapacaklarımdan eşimi haberdar etmiyorum sonra büyük sürprizler oluyo mesela hamilelik

sonra araba kullanmaya ilk başladığımda artislik manevralarla eşimin hayatına bayağı bi heyecan katmışlığım vardır

biraz ortadan girmiş gibi oldum konuya ama kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…