hahahaha çocuk yapma düşüncesinde biri olarak yazını merakla okudum okudum...Hah su ustteki mesaj var ya ona iyice bakin.alintida yazili activitelerin hicbirini cocuk olunca yapamazsiniz
Esiniz eglenceliyse eglenin eglenin sonra cocuk yapin.esiniz evcimense cocuk yapin eglence gelsin.
Ha esiniz eglenceliyse cocuk size cok da Engel olmayabilir istisnalar haric.esiniz evcimense cocugunuzu evde buyuteceksiniz daha cok.
Amaan bosverin evlenmeyin
Kiralari da cok pahaliydi yaa kiralamaz simdi bu cimritopikteki bekarlar cimri adamla da evlenmeyin nolur
Ay benim koca buralari okusa ben neymisim be diyecek
Ama oyle degilmi simdi yaa genclik elden gittikten sonra napiyim gezmeyi tozmayi,enerjikim napiim
Iki cocuk yaptim enerji bitmedi Iyi mi
Bigun yaptim da tamam yaza soz dedi,zamanasimi oldu zamansiz yapmışim:))))) öyle deme kız onunda güzel özellikleri vardır, bi gün naz yap şekerlikler yap istedğin yere götürür
Kızlar biraz tezahürat yapında kiralasin bana karavan hadioooff baya eşya saydın,karavanı ben kiralıcam sana en sonunda
Hahaha bende sonunda Işin içinden çıkamadim evlenmeyin dedim napiimhahahaha çocuk yapma düşüncesinde biri olarak yazını merakla okudum okudum...
En sonunda sonuç açık ve net ; Amaann boşverin evlenmeyinkendimi tutamadım bi kahkaha patlattım Artık çok geç
Yok ya para tuttugu da yok takılıyo öyle kendince:)))))) cimri olsun tutumlu olsun iyidir ilerde rahat edersiniz
ewet ya alalım bi puzzle haklısın. oynarken kavga etmeyelim de
Hahaha bende sonunda Işin içinden çıkamadim evlenmeyin dedim napiim
Hersey sevgiliyken güzeldi ahh ah ne koştu pesimden..
Ahanda bir tavsiye daha aranızda çok yaş farkı olmasin,bizde 10 yas var çok sorun oluyo.senin yaşamak istediklerini o coktan yasamis bitirmis oluyo falan.
Gecmis olsun arkadaşım
Yok ya para tuttugu da yok takılıyo öyle kendincebende karıya kıza yedirmiyo ya diye teselli ediyorum ışte kendimi:44:
çok hoşsunuz gerçektenbaya güldüm
ben daha 1 aylık evliyim monotonlasmaya vaktimiz olmadı
yine de aldım tavsiyeleri tabi yenilik her zaman iyidirbenden de bi tavsiye beraber yoga yapın
o yaptıgınız yogadan pek hayır gelmiyo tabi ama sonunda odadan gülmekten yerlerde surunerek cıkıyosunuz
biz ilk nişanlıyken kesfetmiştik beraber yogayı... gecen aklımıza geldi evde yapalım dedik... ee şimdi evliyiz ya birbirimizin yanında full rahatlıkilginc sahneler olabiliyor
Diğer yorumları okumadan yazdım mutlaka yazan olmuştur ama bunlardan sıkıldıysanız çocuk yapın :))) İnanın vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız, çocuk için erken diyorsanız iki bisiklet alın, sepetlerinizi doldurun piknik keşiflerine gidin, fotoğraf çekmeye başlayın, ufak hafta sonu kaçamakları yapın.. ama kesin çözüm çocuktur :))))
Hah su ustteki mesaj var ya ona iyice bakin.alintida yazili activitelerin hicbirini cocuk olunca yapamazsiniz
Esiniz eglenceliyse eglenin eglenin sonra cocuk yapin.esiniz evcimense cocuk yapin eglence gelsin.
Ha esiniz eglenceliyse cocuk size cok da Engel olmayabilir istisnalar haric.esiniz evcimense cocugunuzu evde buyuteceksiniz daha cok.
Amaan bosverin evlenmeyin
aysucum seni görende mutsuzluktan ölen biri sanicakne cok sikayet ettin bebegim kocandan bu arada tuz basmak gibi olucak yarana ama benim esim benden 12 yas büyük , yasla ilgisi yok sanirsam.
mesajlarima cevap olarak masallah insallah diyen arkadaslarima tesekkür ederim kizlar. 41 kere masallah diyeyim, isteyen herkese insallah diyeyim.ama en güzeli hayatta oldugu gibi kabul etmektir karsindakini.ne isterseniz isteyin ama yapamiycaklari iclerinden gelmeyen seyleri istemeyin.hersey hepinizin gönlünden gecirdigi gibi güzel olsun
sen istediğin kadar cabala eşin işten yorgun geliyor ki zavallıcığımın tek derdi karnının doyup kanepeye yayılması oluyo. ama canı sagolsun bazen sinir olsamda orda uyuması bile yetiyo. tabi bu durum her zaman söz konusu olmuyo.
Bigun yaptim da tamam yaza soz dedi,zamanasimi oldu zamansiz yapmışim
Kızlar biraz tezahürat yapında kiralasin bana karavan hadi
Hahaha bende sonunda Işin içinden çıkamadim evlenmeyin dedim napiim
Ahanda bir tavsiye daha aranızda çok yaş farkı olmasin,bizde 10 yas var çok sorun oluyo.senin yaşamak istediklerini o coktan yasamis bitirmis oluyo falan.
Gecmis olsun arkadaşım
Yok ya para tuttugu da yok takılıyo öyle kendincebende karıya kıza yedirmiyo ya diye teselli ediyorum ışte kendimi:44:
valla biz kavga etmek yerine parça buldukça sevinip zıplıyoruz canım :))
Sevgililk mi? Harikaydı yaaHahaha bende sonunda Işin içinden çıkamadim evlenmeyin dedim napiim
Gecmis olsun arkadaşım
aysucum seni görende mutsuzluktan ölen biri sanicakne cok sikayet ettin bebegim kocandan bu arada tuz basmak gibi olucak yarana ama benim esim benden 12 yas büyük , yasla ilgisi yok sanirsam.
mesajlarima cevap olarak masallah insallah diyen arkadaslarima tesekkür ederim kizlar. 41 kere masallah diyeyim, isteyen herkese insallah diyeyim.ama en güzeli hayatta oldugu gibi kabul etmektir karsindakini.ne isterseniz isteyin ama yapamiycaklari iclerinden gelmeyen seyleri istemeyin.hersey hepinizin gönlünden gecirdigi gibi güzel olsun
aynen ben de, masaj konusunda namım yayılmaya başladı, işyerinde de müşterilerim artıyor artıkbenimkide çoğu zaman öyle oluyo masaj yapıyorum bende. yakında lisanslı masör olursam şaşırmayın kızlar
aynen ben de, masaj konusunda namım yayılmaya başladı, işyerinde de müşterilerim artıyor artık