- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
tesekkurler sana da guzel bol aksiyonlu gunler
dün eşim geldiği için çıktım. dışarı çıktık gezdik bişiler yedik burdaki konuşmaları anlattım baya güldütabi sizin için öküz diyoruz hariç D:
ben evli değilim ama bence monotonluk özlem olmadığı için oluyor. mesela evlenmeden önce sabah akşam beraber olmadığınız için özlüyorsunz ama evlenince her zaman yanında olunca anlamsızlaşıyor... mesela ailenz başka şehrdeyse ailenzin yanına gidip bi kaç kalıp özleyeblrsnz birbrnzi... ya da birbrnzi daha az görerek...
ben de oyle dusunenlerdenim ama daha evliligin tadini bile cikaramiyorum bosu bosuna cocuk olayinida erteliyorumsanirim bu saatten sonra cikaramamda evliligin tadini ben cocuk yapmaya karar verdim
ben de baslarda oyle dusunuyordum ama hayir inan oyle degil 10 - 15 yillik evli olupta hala birbirlerine vakit ayiran, hayatlarini dolu dolu yasayan ciftler taniyorum. ayrica ben esim surekli yanimda olmasina ragmen onu ozluyorum neden mi? cunku evde butun gun yan yana olmamiza ragmen ilgi gostermiyor baska seylerle ilgileniyor ve ben onu ozluyorum yanimda oturup en azindan bi yarim saatini bana ayirip benimle oturup konusmasini istiyorum... hem yakin zamanda 1 hafta ayri kaldigimizda oldu ben yurtdisindaydim dondum yine ayni ilgisiz adamla karsilastim... sanirim kimi erkek evliligin bilincinde kimisi degil mesela benimki evli oldugu halde ve onunla gercekten ilgilenen seven bir karisi oldugu halde tek kisilik bir hayat yasiyor.
Bugun sabah 6 ya kdar bebegim huysuzlandi,10 a kadar uyudum.sabah kalk bi kahvalti hazirla dedim esime,uyumadim butun gece.oda kahvaltiyi balkona hazirlamis,al sana action
ben de oyle dusunenlerdenim ama daha evliligin tadini bile cikaramiyorum bosu bosuna cocuk olayinida erteliyorumsanirim bu saatten sonra cikaramamda evliligin tadini ben cocuk yapmaya karar verdim
Herkese güzel bi gün diliyorum
kesinlikle abartti ya yoksa benim muzik aletlerine bir dusmanligim yokayrica sanata da saygim var ama bu kadarida fazla arkadas
ben evli değilim ama bence monotonluk özlem olmadığı için oluyor. mesela evlenmeden önce sabah akşam beraber olmadığınız için özlüyorsunz ama evlenince her zaman yanında olunca anlamsızlaşıyor... mesela ailenz başka şehrdeyse ailenzin yanına gidip bi kaç kalıp özleyeblrsnz birbrnzi... ya da birbrnzi daha az görerek...
ayyy iyi yapmissiniz biz de evde oturup gitar caldik degisiklik olsun dedik
ben de baslarda oyle dusunuyordum ama hayir inan oyle degil 10 - 15 yillik evli olupta hala birbirlerine vakit ayiran, hayatlarini dolu dolu yasayan ciftler taniyorum. ayrica ben esim surekli yanimda olmasina ragmen onu ozluyorum neden mi? cunku evde butun gun yan yana olmamiza ragmen ilgi gostermiyor baska seylerle ilgileniyor ve ben onu ozluyorum yanimda oturup en azindan bi yarim saatini bana ayirip benimle oturup konusmasini istiyorum... hem yakin zamanda 1 hafta ayri kaldigimizda oldu ben yurtdisindaydim dondum yine ayni ilgisiz adamla karsilastim... sanirim kimi erkek evliligin bilincinde kimisi degil mesela benimki evli oldugu halde ve onunla gercekten ilgilenen seven bir karisi oldugu halde tek kisilik bir hayat yasiyor.
Bugun sabah 6 ya kdar bebegim huysuzlandi,10 a kadar uyudum.sabah kalk bi kahvalti hazirla dedim esime,uyumadim butun gece.oda kahvaltiyi balkona hazirlamis,al sana action
işte budureişteye alkışşş
actionun kralını yapmış ..benim eşim yapmaz böyle bişey mesela. illa ben hazırlıcam.
Nazar değmesin, maaşallah
Oyle zaten ,konusma yokki sohbet bitmis artik.birbirinin isteklerine cevap Vermeyince nolacak monoton oluyor..Monotonluk gerçekten asla düşülmemesi gereken bir şey mi, yoksa biraz abartılıyor mu?
Evli değilim, uzun bir ilişkim var.
Evlilik mutlaka farklı oluyordur, ama sohbet edebilen bir çiftin monotonluğa düşeceğini, düşse bile bunu dert edeceğini sanmıyorum.
Ya seninle Benzesiyoruz canim,bak Ben kocamdaki o hayatin tadini cikarmayisini,Beni gormeyisini erken kesfettim 3 aylik evliydik hamile kaldim.obur turlu senin gibi olacaktim.simdi en azindan ortak birseylerimiz var..ve onlarla mesgul oluyoruz..
Ha gene takiyorum esimeama cocuklar olmasa daha cok takardim..
Ilk evlendigimiz zamanlar esim hergun bir filmcd su getiriyordu izliyorduk,iste ordan Anladim bu adam ev kedisi gezme tozma meraki yok.diyordu ki simdi borc var parayok gezmeye,para simdi var ama adam ayni Adam iste,bunlar hep bahane..
Allah evlilere sabir,gecim versin..