- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Küçük parça yani oyuncak falan için tehlikeli mi? Birde ne kadar sürede temizliyor?ben de alırken aynı şeyler söylendi ama şu anlık memnunum. Çok pahalı bir şey almadım zaten. ama iş yüküm inanılmaz azaldı
evet küçük parçalar takıldığı an duruyor. etrafta takılacağı hiç bir şey olmamalı. Benim ev 120m2 standart modda tek şarj ile süpürüyor güçlü ce turbo modda 1 defa şarj ederek süpürüyor.Küçük parça yani oyuncak falan için tehlikeli mi? Birde ne kadar sürede temizliyor?
ben de roborock s5 max sipariş ettim dün :)Xiaomi vacum mop C1 kullanıyorum. Fiyatı uygun ve çekiş gücü iyi. Fazla yüksek olmadığı için de bütün mobilyaların altına giriyor. Şarj ünitesi de küçük
Tamam canım anladım seninkini de kaydettim. Dyson ile ilgili ne düşünüyorsun?evet küçük parçalar takıldığı an duruyor. etrafta takılacağı hiç bir şey olmamalı. Benim ev 120m2 standart modda tek şarj ile süpürüyor güçlü ce turbo modda 1 defa şarj ederek süpürüyor.
zaman ayarlayıcısını kullanıyorum süpürme için genelde. Biz uyurken ya da evde yokken süpürtüyorum.
Bende ikiside var, koltuk supurme, toz alma ve dokulen bir seyi anında temizleme açısından dyson cok pratik. Robotta gunluk ev temizligi açısından cok iyi heleki evin cok toz oluyorsa benimki gibi. Robot almadan önce hergun evi dyson la supuruyordum 15 20 dakikada bitiyordu işim. Robotun halı islatma olayi şu mesela benimki calcininkiyle ayni model. Bu modelde hali sensörü yok o yüzden evde hali varken ben mop ozelligini kullanmıyorum. Hali sensörlü olan modellerine bakabilirsinBen iş yükü yüzünden robot istiyorum ama ailem Dyson şarjlı diyor.
Robotlar için sürekli birşeyler deniyor...kimi halimi ıslattı diyor. Kimi başka şeyler
Zenginsinben de roborock s5 max sipariş ettim dün :)
Dyson süpürgesi her türlü alınır bence.Tamam canım anladım seninkini de kaydettim. Dyson ile ilgili ne düşünüyorsun?
he he ne demezsinZenginsin
gelsin kullanayım daha net bilgi vereyim canım. Hem silme hem süpürmede Sanal bariyer özelliği var yazıyordu. bakalım öyle miHemsirecik C Calcifer C Capanin Gururu Teyom
Hadi bana önerin o zaman, halı sensörlü, merdivenden kendini atmiycak,evi hemde silecek bir apla
Valla beybisi yanlis bilmiyorsam yuksek modellerde halı sensörü yok. Essential 2 in 1 de vardı hali sensörüHemsirecik C Calcifer C Capanin Gururu Teyom
Hadi bana önerin o zaman, halı sensörlü, merdivenden kendini atmiycak,evi hemde silecek bir apla
Tamam beni unutmagelsin kullanayım daha net bilgi vereyim canım. Hem silme hem süpürmede Sanal bariyer özelliği var yazıyordu. bakalım öyle mi
Yaaa merdivenden ucmasindaValla beybisi yanlis bilmiyorsam yuksek modellerde halı sensörü yok. Essential 2 in 1 de vardı hali sensörü
Dyson ve robot arasında kaldıysanız ben kesinlikle dyson derim.Ben iş yükü yüzünden robot istiyorum ama ailem Dyson şarjlı diyor.
Robotlar için sürekli birşeyler deniyor...kimi halimi ıslattı diyor. Kimi başka şeyler
yorumlarda duruyor demişlerdi canımTamam beni unutma
Yaaa merdivenden ucmasinda