- 15 Temmuz 2013
- 4.374
- 5.597
-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Bu arada bir arkadasim dyson kullaniyor yurtdışından cok ucuza alip getirdiler cok ama cok memnunlarBen de çalışan anneyim. Robot mu alsam şarjlı süpürge mi diye karar veremedim. Eşim oğlumuzun robotla oynayıp bozacağını düşünüyor o yüzden şarjlı süpürge alayım diyorum grupta dyson dikey süpürge önerdiler
Bi de bu açıdan düşünün derim çocuklar küçük.. konuyu da takipteyim
Bu başlığa beni de etiketler misinizCanım diğer grupta bana bunu attılar bi bak istersen
Muhteşem cumada xiaomi markası baya indirime girmişti, hem süpürge hem paspas olanı, o gün çooook heveslenmiştim. Wifili olması büyük avantaj gibi gelmişti ne güzel iş yerinde komutu ver tertemiz eve git diye. Ama sonra hiç çevremde kullanan olmadığından kullanıcı yorumu dinleyemediğimden vazgeçmiştim. Yine ara ara yoklar alma fikri beni...Merhabalar.. 1 çocuk 1 bebek annesi 3. yolda çalışan bir anneyim. Bu akıllı robot süpürgelerden alsam diye düşünüyorum. Süpürmenin yanısıra silenler de varmış. Paspas olayı icin ne dersiniz gereksiz gibi? Bir de sadece supurenler icin model fark eder mi?
Ben de sadece resmi buldum etiketleyemiyorum o yüzden ama forumda makinenin ismini yazın o sayfa geliyordu denedim bi seferBu başlığa beni de etiketler misiniz
Marka, model söylermisinizBen hem silip hem süpüren modelden aldım. 1 aya yaklaştı. Gayet memnunum. Silineceği zaman şuralar hariç diyip halıları dışında tutabiliyosunuz ama ben şuan yazlık ince küçük halılardan serdiğim içğn onunla uğraşmayıp kaldırıyorum hemen siliyor zaten.
Cevabınız için çok teşekkür ederimBen hem silip hem süpüren modelden aldım. 1 aya yaklaştı. Gayet memnunum. Silineceği zaman şuralar hariç diyip halıları dışında tutabiliyosunuz ama ben şuan yazlık ince küçük halılardan serdiğim içğn onunla uğraşmayıp kaldırıyorum hemen siliyor zaten.
Viomi v2 aldım ben. Xiaomi ile aynı üretim.Marka, model söylermisiniz
Viomi v2. Ben ilk baktığımda 2500 tlye falandı. Pandeminin başında fiyat tırmanışa geçti ve 3570 e aldım ben. Dün baktığımda 4600 dü ki ben alalı yeni 1 ay oldu.Cevabınız için çok teşekkür ederim
Hangi seriyi aldığınızı da yazar mısınız rica etsem ?
Viomi v2. Ben ilk baktığımda 2500 tlye falandı. Pandeminin başında fiyat tırmanışa geçti ve ğımda 4600 dü ki ben alalı yeni
Cevabınız için teşekkür ederim.memnun musunuz ?ıslak özelliği var mı ?Cevabınız için çok teşekkür ederim
Viomi v2. Ben ilk baktığımda 2500 tlye falandı. Pandeminin başında fiyat tırmanışa geçti ve ğımda 4600 dü ki ben alalı yeni
Cevabınız için teşekkür ederim.memnun musunuz ?ıslak özelliği var mı ?Cevabınız için çok teşekkür ederim