-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Kesinlikle alın eliniz ayağınız oluyorMerhabalar.. 1 çocuk 1 bebek annesi 3. yolda çalışan bir anneyim. Bu akıllı robot süpürgelerden alsam diye düşünüyorum. Süpürmenin yanısıra silenler de varmış. Paspas olayı icin ne dersiniz gereksiz gibi? Bir de sadece supurenler icin model fark eder mi?
ben de xiaomi mop pro kullanıyorumm.çıkıntısı olduğundan yatak altına falan girmiyor tabikiXiaomi vacum mop C1 kullanıyorum. Fiyatı uygun ve çekiş gücü iyi. Fazla yüksek olmadığı için de bütün mobilyaların altına giriyor. Şarj ünitesi de küçük
Sırf o lazeri yüzünden almadım ben. Mobilyaların altına girmeyince benim için pek anlamı olmuyorben de xiaomi mop pro kullanıyorumm.çıkıntısı olduğundan yatak altına falan girmiyor tabiki
ortalıkta gezen tozları alıyor ya o bile yetiyor bana.2 gün ev süpürmesem kapı arkaları öbek öbek toz oluyordu.şimdi çalıştırıyorum süpürüyor ben kahvemi içerkenSırf o lazeri yüzünden almadım ben. Mobilyaların altına girmeyince benim için pek anlamı olmuyor
Valla rahatlıkvevde tozdan eser kalmadıortalıkta gezen tozları alıyor ya o bile yetiyor bana.2 gün ev süpürmesem kapı arkaları öbek öbek toz oluyordu.şimdi çalıştırıyorum süpürüyor ben kahvemi içerken
arada kablo çorap vs yemeye kalkıyorlar ama.bizimkinin adı şakir .kız koyduValla rahatlıkvevde tozdan eser kalmadıişteyken çalıştırıyorum ben gelene kadar ev pırıl pırıl
Biz isim koymadık daha. Dur oğluma sorayım p koysun adını ,arada kablo çorap vs yemeye kalkıyorlar ama.bizimkinin adı şakir .kız koydu
Kesinlikle ikilem sebebimBen de çalışan anneyim. Robot mu alsam şarjlı süpürge mi diye karar veremedim. Eşim oğlumuzun robotla oynayıp bozacağını düşünüyor o yüzden şarjlı süpürge alayım diyorum grupta dyson dikey süpürge önerdiler
Bi de bu açıdan düşünün derim çocuklar küçük.. konuyu da takipteyim
Senin var mı nasıl? Marka ne ?Biz isim koymadık daha. Dur oğluma sorayım p koysun adını ,
- servis ağı
Ben iş yükü yüzünden robot istiyorum ama ailem Dyson şarjlı diyor.
ben de alırken aynı şeyler söylendi ama şu anlık memnunum. Çok pahalı bir şey almadım zaten. ama iş yüküm inanılmaz azaldıBen iş yükü yüzünden robot istiyorum ama ailem Dyson şarjlı diyor.
Robotlar için sürekli birşeyler deniyor...kimi halimi ıslattı diyor. Kimi başka şeyler