- 29 Temmuz 2021
- 41
- 25
-
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Benimde öyle ,sanırım silme işlemini halıları tümden kaldırıp yapmak gerekiyor.öyle yaptıktan sonra kendim silerim diyorumHanımlar kendinize yapacağınız en büyük iyilik bence. Bende 1 aydır xiaomi silme ve süpürme için olanı aldım. Ama hiç sildirmedim. Neden mi? Çünkü evim küçük ve halılar dışında zaten geçebileceği kadar geniş bir alan yok. Normal temizliğimi yapıp zaten ben siliyorum. Sürekli dökülen saçlarımdan bıkmıştım. Evi temizliyorum temizlik sonrası banyo yapıyorum haliyle sonra saçlarımı tarıyorum ve her yer saç. Bide halılar yeni olduğu için bir tüy bulutu kaplıyor evi. Robot işimi kolaylaştırdı. Hergün çalıştırıyorum bir kere ve ne tüy ne kıl. Hergün süpürge aç eğil kalk belim kopmuştu. Canım robot her yere giriyor süpürüyor işi bitince bildirim atıp hoop şarjına oturuyor
Halilari tamamen kaldiriyoruz haftada bir kez. Esyalarin ayaklari haliya basmiyoe, halılar boşta, zor olmuyor.Silme işlemini nasıl yapıyorsunuz acaba? Halıları ıslatmaması açısından kaldırmaya gerek oluyormu
Ben hem şarjı hem robot aldım. Şarjlıyı bosh aldım ama dyson tabiki çok daha iyi. Her ikisini de kullanıyorum ama robot bir başka. Müthiş kurtarıcı birşey. Zaman size kalıyor. Yorulmuyorsunuz. Dip köşe mis gibi yapıyor. Silmesi de var benimkinin ama o çok başarılı diyemem. Ama süpürme süper. Benim kablolu süpürgem bozulduğu için şarjlı almıştım 1 sene kullandım oda güzel ama emek istiyor sonuçta yine sen süpürüyorsun. Sonra robot aldım ve oh be dedim ne büyük rahatlıkmış.Ben iş yükü yüzünden robot istiyorum ama ailem Dyson şarjlı diyor.
Robotlar için sürekli birşeyler deniyor...kimi halimi ıslattı diyor. Kimi başka şeyler
Halıları kaldırmak gerekiyormuş ama ben kaldırmadan siliyorumBenimde öyle ,sanırım silme işlemini halıları tümden kaldırıp yapmak gerekiyor.öyle yaptıktan sonra kendim silerim diyorumbir türlü kullanamadım mopu
Gerçektende öyle ,iyi ki almışım diyorum .Allah süpürgelerimize zeval vermesinnHalıları kaldırmak gerekiyormuş ama ben kaldırmadan siliyorumhalıları da temizliyor. Mop çok süper diyemem ama yine de iyi. Ama süpürmesi çok büyük kolaylık gerçekten. Bir kadının kendine yapacağı en büyük iyilik
Daima şarj halinde mi kalıyor çalışmadığı zamanlarda yoksa fişi çekiyor musunuz acabaGerçektende öyle ,iyi ki almışım diyorum .Allah süpürgelerimize zeval vermesinnyüzey temizleyici koyuyor musunuz bu arada ? Kimisi sade su ile silmeyi öneriyor kimisi yüzey temizleyici koyuyor suyuna bilemedim
Şarjda kalıyor fişini çekmiyorumDaima şarj halinde mi kalıyor çalışmadığı zamanlarda yoksa fişi çekiyor musunuz acaba
Bozulur diye deterjan türevi şeyler koymaya korkuyorum. Ama komşum beyaz sirke koyuyor çok memnunGerçektende öyle ,iyi ki almışım diyorum .Allah süpürgelerimize zeval vermesinnyüzey temizleyici koyuyor musunuz bu arada ? Kimisi sade su ile silmeyi öneriyor kimisi yüzey temizleyici koyuyor suyuna bilemedim
Shaggy halıyı bilmiyorum, benimkiler normal halı. Onu araştırmanız iyi olur almadan önce. Ya da halıları da yenileyebilirsinizBende bu modele baktım, benim halılar shaggy halı acaba sıkıntı yaşar mıyım ççok merak ediyorum, moplama kısmının böyle olduğunu bilmiyordum, eğer böyleyse şahane, sadece süpürge olandan alayım fikrimi değiştirdiniz
süpürgede dyson ve fakir'den şaşmamak lâzım gerçekten çok iyilerBu arada bir arkadasim dyson kullaniyor yurtdışından cok ucuza alip getirdiler cok ama cok memnunlar
Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum mop özelliğide var.Halk olan kısmı seçemiyor halıları kaldırmak gerekiyor.Benm evimd eçok halı olmadığı için sorun olmadı.temizliğinden çok memnununum hayt kolaylaştıran bir icatMerhabalar.. 1 çocuk 1 bebek annesi 3. yolda çalışan bir anneyim. Bu akıllı robot süpürgelerden alsam diye düşünüyorum. Süpürmenin yanısıra silenler de varmış. Paspas olayı icin ne dersiniz gereksiz gibi? Bir de sadece supurenler icin model fark eder mi?
Merhaba. Ben dün netten 5bin liraya robot süpürge moplu aldım. Arkadaşım bu modelden çok memnun kalınca aldım gelince deneyip yazarım. Roborock S6 max sipariş ettimMerhabalar.. 1 çocuk 1 bebek annesi 3. yolda çalışan bir anneyim. Bu akıllı robot süpürgelerden alsam diye düşünüyorum. Süpürmenin yanısıra silenler de varmış. Paspas olayı icin ne dersiniz gereksiz gibi? Bir de sadece supurenler icin model fark eder mi?
Arkadaşım adına soruyorum, ben roborock aldım. Ona da çekimi daha iyi diye mop pro 2 aldık. Silme olmadığında paspası çıkarıyorum, su haznesi takılı kalıyor, sadece süpürme yaparken su kısmını telefondan kapatıyorum. Arkadaşım "çıkarmadım ve suyu boşaltmadım, halıya su püskürttü" dedi, bu ayarı var mı acaba? Yoksa sizde su haznesini boşaltıyor musunuz? Suyu kapatma ayarı varsa söyleyeyim biraz daha kurcalasın ayarlarıO köşeleri süpür alt modellerinde var. Bunda yok.
zaten ayrıca onu işaretlemeye de gerek kalkıyor bu modelde. Önce her yeri orta alanlarla birlikte süpürüyor sonra köşeleri yapıp odada çıkıyor.
yani bilemedim tüm bildiğim detayları size yazdım bende aynı şeyleri uyguladım sorun yasamadım.
Ben silme yapmadığımda hem paspas hemde su haznesi kısmını çıkartıyorum.Arkadaşım adına soruyorum, ben roborock aldım. Ona da çekimi daha iyi diye mop pro 2 aldık. Silme olmadığında paspası çıkarıyorum, su haznesi takılı kalıyor, sadece süpürme yaparken su kısmını telefondan kapatıyorum. Arkadaşım "çıkarmadım ve suyu boşaltmadım, halıya su püskürttü" dedi, bu ayarı var mı acaba? Yoksa sizde su haznesini boşaltıyor musunuz? Suyu kapatma ayarı varsa söyleyeyim biraz daha kurcalasın ayarları
Benimkinde kapatılabiliyor, o yüzden sorun olmuyor demek. Çok teşekkür ederim cevabınız için.Ben silme yapmadığımda hem paspas hemde su haznesi kısmını çıkartıyorum.
Kullanım klavuzunda bu şekilde bilgi vardı.
Su haznesi veya paspas takılıyken direk silme moduna geçiyor.
Uygulamadan kapatmayı hiç yapmadım şimdiye kadar.
Belki kapatma vardır ama bilmiyorum. Klavuzdaki gibi kullanmaya çalıştım genelde. Rica ederimBenimkinde kapatılabiliyor, o yüzden sorun olmuyor demek. Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Vallahi ne olursa olsun harika aletler. Hayatı müthiş kolaylaştırıyorBelki kapatma vardır ama bilmiyorum. Klavuzdaki gibi kullanmaya çalıştım genelde. Rica ederim