- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Ve bu konu bu sekilde kapandi. Su an gayet iyi normal sevgi dolu davraniyor. Ama konu benim icimi yiyo. Gelecege dair cok tereddutteyimayy içim şişti. en iyisi çocuk yapmayalım ne demek?? Biz ilerde birgün boşanacağız benimle gelmezsen demek. Tamam bence de yapmayın görünen köy şimdilik klavuz istemiyor ama o lafı ona bi yedirseydiniz keşke. Gelelim benim daha da kızdığım kısma ben giderim sen gelirsen gel gelmezse gelme nedir ya?? Kusura bakmayın da eşiniz sizi maddi getiri sağlayan birisi olarak falan görüyor sanırım. Maaşınızı alsın annesine yollasın ooohhh. Ama kendi çekirdek ailesine gelince ben seni bırakır giderim lafları.. Çok çirkin bilemedim. Defolsun gitsin yani.
Esim arkadaslaruna ve cevresine de ayni. Hesaplari oder. Arkadasina oara verir geri almaz. Yazik der herkese.surekli yatiki gelirler bize misafir. Bibara isyan ettim yatili misafirden artik cesaret edemiyorPeki siz tek başınıza kalsanız maaşınızla hayatınızı devam ettirebilir misiniz?
Eğer cevabınız evetse kesinlikle gitmeyin derim ben.Çünkü uzaktan bu kadar müdahale eden bir aile yakın olunca sizi verem eder ve bu evlilik biter.
Siz zaten bu zamana kadar elinizden geleni yapmışsınız ama bence yeter sen istersen gelme diyen bir adam bunu hak etmiyor bence.
Kimse fanustan çıkmadı herkesin ailesi var bi aile onda yok yani madem öyle evlenmeseydi hayatını ailesine adasaydı.Eşiniz bence iyiden çok enayi gibi kusura bakmayın ama bu böyle.
Tamam mutlaka şahane özellikleri vardır ama böyle hayati bi konuda sizin fikrinizi önemsemiyorsa bu bütün iyi yönlerini alıp götürür.Farklı bi şehirde yaşamak onun ve ailesinin keyfine kalmış bi durum değilki.
Bence de tamamşyle katılıyorumPeki siz tek başınıza kalsanız maaşınızla hayatınızı devam ettirebilir misiniz?
Eğer cevabınız evetse kesinlikle gitmeyin derim ben.Çünkü uzaktan bu kadar müdahale eden bir aile yakın olunca sizi verem eder ve bu evlilik biter.
Siz zaten bu zamana kadar elinizden geleni yapmışsınız ama bence yeter sen istersen gelme diyen bir adam bunu hak etmiyor bence.
Kimse fanustan çıkmadı herkesin ailesi var bi aile onda yok yani madem öyle evlenmeseydi hayatını ailesine adasaydı.Eşiniz bence iyiden çok enayi gibi kusura bakmayın ama bu böyle.
Tamam mutlaka şahane özellikleri vardır ama böyle hayati bi konuda sizin fikrinizi önemsemiyorsa bu bütün iyi yönlerini alıp götürür.Farklı bi şehirde yaşamak onun ve ailesinin keyfine kalmış bi durum değilki.
Esas para icin tartis...niye ezdiriyorsun kendini bu kadar..hem bisey yapmamislar hem borcun icindesiniz utanmadan paranizi somuruyolar.ayip yahu pesPara icin tartismak istemiyorum sabir gostermeye calsiyorum ama asla onun memleketinde yasamak istemiyorum zaten oraya gidersek kesin bosaniriz. Kv cok tatik bilen biro ve surekli doguru taktiklerle ilerliyor
Tek gelin benim ornek gosterecek komse yok o yizdem tek duam kardesi bir an once nisanlansim evlensin de gorsunlerVermeyin maaşınızı valla benim eşim ailesi için ölüyordu Bekarken ve nişanlıyken maaşını gönderiyor ve ayrıca yemek kartını vermişti onlar oda aylık 300 Marketten alışveriş yapmaları için evlendim borcumuz çok old için para göndermedi ama yemek kartı onlardaydı ayrı şehirdeyiz bi gün annesiyle markete gittik eltim bana diyo gel dışarı çıkalım sanıyorlar ki eşim krtı benden gizli vermiş onlara yanımda çıkarıp ödeme yapmıyorlar geldim eve eşimle kavga ettim eşim aradı kartı gönderin şirkete geri vericem artık kart olayı bitti şirket iptal etti dedi aldım kartı kart bende maaşın borç dışında kalanı da alıp kendi hesabıma atıyorum kv gibi sende biraz duygu sömürüsü yap nazlan gerekirse bağır çağır kavga et eşin hangi dilden anlıyorsa o taktiği uygula ve örnek göster bak eltimle şunu almışlar bizden anca para istesinler de bu tür örnekler vererek eşine gerçek yüzlerini göster
Gecen ay araba icin bor sisteme soktum esimi. Bunaydan itibaren onun odemesi baslayacak bakalim gorecegiz ne olacakAfedersin arkadaşım ama deveye dikenn.... hesabı sen şöööyyle en güzelinden bi araba koltuk takımı beyaz eşya vs aldır borca sok. Tabi bunu alttan alttan masumca nasıllldaaa ihtiyacın oldupğunu vurgulaya vurgulaya aldır. Gör bakalım kendine para yetirirse ne ala
Arkadaslar 2 yillik evliyim neredesyse. Esim cook iyi biridir. Iyi davranir hamileyken dusuk yaptigimda hastalandigimda her zaman iyi ve yumuşak kalplidir. Ancak ailesi oyle degil. Evlenirken tek bir bilezik tek bir masraf yapmadilar. Dogunun koyune gittik gorev icin ordan tain cikti baska yere gittik yek kurusa ihtiyacinizbvar mi demediler.ailemi dugunde misafirnetmediler. Dusuk yaptim ne yaptiniz ne ye ihtiyaciniz var demediler. Esim annesine cok duskun. Hepsine ayribayri para gonderiyoruz her ay. Esimin annesi param yok yatılı bakicikli yapacagim yok iste bana diyirlar ki oglun su isi yapiyo hala sen tarlaya mi geliyirsun falan diyirlar diyerek esimden para istiyo. Esimde hayirndiyemez. Evlendigimizden beri borcun icindeyuz herseyi kendimiz yaptik. Ben calismasam esimim maasi evi gecindirmez. Gönderilen paralar benim maasim. Ama bana bir kere olsun saaol kizim demiyirlar. Annesi diyir ki ben onu buyuttum ondan beklentim var. Oglu herseyi yaomak zorunda benim soz hakkim yok. Bana devlete gecersen ek is yap bile dedi yani. Kayinpeder günde 2 paket en pahali sigarayi icer halbuki ihtiyaclari yok. Neyse sorun su ki evlendigimizden beri esime.melekete tain iste diye baski yapiyorlar. Ve esimle hep bu konuda tartisiyoruz. Neler neler konustik anlattim anlasamayiz dedim annen gelinlil bekler ben yapamam dedim. Zaten arkadmdan oturuo esimin arladaslariyla dedikodumu yapan kayin pederim ben bilmiyorim sanarak esime yanimda eski kiz arladasini ima eden bir adam. Ama yok. Onzaman cocuk yapmayalim zamani gelince herkes yoluna godecek demek ki. Ben gidecegim sen gelmezsen gelme dedi bana enson. Nasil davranmam lazim..yardim
Demek ki bir şeylere isyan edince cesareti kırılıyor.Belki de daha fazla isyan etmeniz gerekiyordur.Bakın sizinle meslektaşız ve yaptığımız iş dünyanın en zor işlerinden biri.Ve siz binbir emekle kazandığınız paranızı gözü doymaz kıymet bilmez sizi ona buna şikayet eden aile görünümlü vampirlere yolluyorsunuz.Esim arkadaslaruna ve cevresine de ayni. Hesaplari oder. Arkadasina oara verir geri almaz. Yazik der herkese.surekli yatiki gelirler bize misafir. Bibara isyan ettim yatili misafirden artik cesaret edemiyor
Valla arkadasim madem sizin varliginiz onun icin bisey ifade etmiyor tek kalemde silebiliyor bu 3-4 yılda da evli kaldiginizi farz edelim hep maasinizi da ona gönderirseniz siz ayazda kalmis olacaksiniz...maasinizi adiniza bi hesap acip biriktirin kendi gecindirsin evi kendini garantiye al...Ailesinrnbir laf edersem be babasi hemrn aninda herseyi yetistiruor zaten. Esim bunu duyarsa bana cok kizar. Anneme babama bisey soyleme hakkim yok der hep. Pnlar anne baba hatalari olabilir. Haksizlik yapabilirler ama biz susmak zorundayiz hiz evladiz der. Ben en sin ya olumu goturursun memleketine ya da yalniz gidersin dedim o da tamam ozaman dedi be konu kapandi ama benkm icimde kaldi. Ha bugun ha on sene sonra düşünceleri degismezse elinde sonunda bu evlilik bitecek. Umudum olgunlastikca dusuncelru degisr mi gitmem istemez belki diye. Taim istememize daha rn az 3 4 yil var
Tamam da anne baba da evladına destek olur yardımcı olur düğününü yapar,eşyasını almasına yardım eder.Evladım mutlu olsun huzurlu olsun da nerde yaşarsa yaşasın diye düşünür.Günde 2 paket sigara içeceğine 1 paket içer aman evladımdan para istemeyeyim der.Dünyaya getiren onlar böyle bi kararı veren onlar.Altın yumurtlayan tavuk değil bu evlat yani.Eşiniz sizi kaybederse çok pişman olur.Ailesinrnbir laf edersem be babasi hemrn aninda herseyi yetistiruor zaten. Esim bunu duyarsa bana cok kizar. Anneme babama bisey soyleme hakkim yok der hep. Pnlar anne baba hatalari olabilir. Haksizlik yapabilirler ama biz susmak zorundayiz hiz evladiz der. Ben en sin ya olumu goturursun memleketine ya da yalniz gidersin dedim o da tamam ozaman dedi be konu kapandi ama benkm icimde kaldi. Ha bugun ha on sene sonra düşünceleri degismezse elinde sonunda bu evlilik bitecek. Umudum olgunlastikca dusuncelru degisr mi gitmem istemez belki diye. Taim istememize daha rn az 3 4 yil var
Aynen katiliyorum seni istemeyen paranida istemesin sizde gozunuzu acin artikkEşine iyi ders vermek için parayı kesmek gerek e esinde ailesine gondermeyince ailesi düşman olur ona eşinin anladığı dil bu bakalım tek maaş ise yariyor mu
Eviniz falan varmı ev al onun borcunu ödeyinTek gelin benim ornek gosterecek komse yok o yizdem tek duam kardesi bir an once nisanlansim evlensin de gorsunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?