- 7 Kasım 2013
- 52
- 31
- 34
- Konu Sahibi yardimkizlarrrrrr
Bu kadar stress sütünü kesilmesine sebep olmadı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bayana olması gerekeni ya da kendi düşüncemi söylemedim ben ona duymak istedğini söyledim. o gururunu da kenara koymuyor olmayacak aile düzenini de yoksa benim başıma gelse o kv yi kaynar suyla haslarım bunu da inanın yaparım ama benim dediğim şu herkes aynı kafayı yaşamıyor aynı düşünmüyor aynı hayat şartlarında yetişmemiş benm anlayısım karakterim bunları çekmeme müsade etmez ama bayan eşini mutlu etmek onunla mutlu olmak istiyor ne kadar yanlış desenizde o bunu istiyor ve sorusu boşanayımmı falan degil sorusu nasıl düzeltirim benim cevabımda buydu nacizanebende sizin gibi sürekli huzuru sağlamak kadına düşer kafasını anlamakta zorlanıyorum.
kadının annesi kızımı ağlatıyorsunuz dediği için koca kişisi suratlarına bakmıyor,
bu kadın kv de ve görümce ikilisinden kucagında bebegi varken dayak yiyor, huzur için kapılarına gitmeye çalışıyor.
Hayır kv de evine gelmesini kabul etmiyor, görmek istemiyor, hala neyin mücadelesi bu.
Bak kv restini çekiyor ama istediği gibi.
Bu kadının şimdi tüm bunlara rağmen gidip huzur adı altın da birşeyleri düzeltmeye çalışmak istemesi normal mi?
Bende dahil bir çok yorum bırak böyle kalsın, eşin kendi ailesiyle, sende kendi ailenle görüş şeklinde.
ayrılmak istemiyorsa yapacagı tek şey bu.
ama eşi mutlu değil diye nerdeyse gidip yalvaracak kv desine.