akilli kadinlara ihtiyacim var taktik icin

Demez diyemez çünkü babasi. Esin ailesine karsi gelemez bunu kabul et. Onlarda seni oyuna getirmeye calisiyor. Oyuna gelme. Ailesinin soyledikleri yaptiklari yuzunden esine kizma. Sen kavga cikar diye yapiyorlar diyecekler esin kotu. Izin verme buna.

demekki eşin çoook ta iyi biri değilmiş. herkes kendi yoluna demiş
Dedigim gibi memleket konusu olunca cok katilasiyir. Sen erkegin esim sozunu dinlemeyi ogrenemedin diyor. Benim verdigim karara uyuo benimle gelmen lazim diyor. Halbuki ben onunla dag koylerinde bile kaldim ailemi isimi hersyi birakip gittim. Suyimuz elektirigumiz bile yoktu hic sikayet etmedim

böyle sömürenlere paran haram zıkkım olur.Allah bildiği gibi yapsın onları.mümkünse mesafe koymaya çalış kavgaya gürültüye yer vermeden.sende ailene düşkün ol annene düşkün ol bu düşkün olmak uzaklık yakınlıkla alakası yok.

Bak en buyuk hatan bu o gidiyorsa sende git. Yalniz giderse sizden soguturlar.
Bir erkek cocuklari daha var tek dilegim onun bir an once evlenmesi gelin nasil olurmus görmeleri. Bubkadar seye ragmen bir kez olsun kv kp kaynima bir laf etmedim yzulerine saygisiz davranmafim. Kaynim bana diyor ki kardeslerine yediryorsun abimin parasina bana bisey kalmiyor. Ben esime bakiyorum cevap versin diye. Guluyo sala yapiyo yaa diyo. Fitil oluyorum kardeslerime para yedirsem icim yanmayacak.

Zaten cok mesafeli davraniyirum. Dedigim gibi beni esimin erkek arkadalsarina sikayet etmis. Soguk davraniyor icinden gelrek anne demiyor doye aglamis onlara. Bende aileme cook duskunum ama hic bir gun esime laf etmezler. Kardeslerim saklabanlolnicim sacma bir saka yapsalar kizarum duzgun konusun derim. Ne esimi be de onlari bir birine larsi ezdirmem.

Gitmiyorum dedim zaten sen yalmiz gidersin dedim. Bana tamam diyor. İster simdi ister on sene sonra ben gidecegim sen ister gel ister gelme. En iyisi cocuk yapmayalim dedi. Bu konu olunca cok kati bambaska bi adam ya
Kocan seni gunun birinde bosayacak. Haberin olsun

Ayni duayi bende ettim. Onunda abisi vardi. Evlenmedi evlenmezde. Dedigim gibi oyuna gelme soylesinler duyma onlar onun terbiyesizligi. Tepkini vereceksende hemen ver uslubuyla esinden bekleme tepki vermesini.

çocuk istemiyorsa zaten gittiği yere kadar gitsin boşver.

Valla bazen yapılacak şey gün gibi ortadayken de burda akıl verin diye konu açıyorsunuz ya anlamıyorum
Ben çalışacağım ve param kayınvalideye gidecek bu imkansız kıyameti koparırım
Hadi koparamadım diyelim işten ayrılırım
Hadi onu da yapamadım diyelim kendi aileme de veririm
Onu da mı yapamadım her fırsatta inceden inceye para verdiğimi kakınç yaparım karşımda ne konuşacaklarını nasıl oturacaklarını bilemezler
Ha bu saydıklarımın hîçbirini de yapamazsam gidip psikolojik tedavi alırım gerçekten
5 yaşında çocuk kabul etmez yaşadıklarınızı bu nedir ya!

Ben bumlarim hepsini yaptim zaten. Kendi ailem para kabul etmiyor doye hediyelerle yapmaya calistim. Basima kacinc yaptim.ilk basta. Ama kacinc da ise yaramiyor malesef. Yaptigin iyiligi gozume sokunca hic bir anlami kalmiyorndiyor. Obyuzden para mevzusundan daha cok memleketine nasil gitmemeye ikna ederim diyebtaktik istiyorum

Ailen para kabul etmiyorsa annen alsın senin için biriktirsin yeter ki eşin aileye para veren karşı taraf olursa nolurmuş bunu görsün
Ayrıca iyilik yapmak öyle olmaz gönlünden gelir yaparsın senin ki mecburiyet olmuş
Kakınçı yanlış anlamışsın eşine değil ailesine yapacaksın inceden inceden ki hiç değilse paran gidiyor bari canını sıkmasınlar hizaya gelsinler o zaman belki verdiğin para gözüne görünmez
Memlekete gitmeme meselesinde bir taktiğin var mı dersen yok gerekte yok gelmiyorum kardeşim bu sebebden bitecekse bitsin senden başka bir bankamatik bulamaz merak etme

Allah kolaylik versin ya ne diyeceğimi bilemedim .

Ailesinrnbir laf edersem be babasi hemrn aninda herseyi yetistiruor zaten. Esim bunu duyarsa bana cok kizar. Anneme babama bisey soyleme hakkim yok der hep. Pnlar anne baba hatalari olabilir. Haksizlik yapabilirler ama biz susmak zorundayiz hiz evladiz der. Ben en sin ya olumu goturursun memleketine ya da yalniz gidersin dedim o da tamam ozaman dedi be konu kapandi ama benkm icimde kaldi. Ha bugun ha on sene sonra düşünceleri degismezse elinde sonunda bu evlilik bitecek. Umudum olgunlastikca dusuncelru degisr mi gitmem istemez belki diye. Taim istememize daha rn az 3 4 yil var

Sorun sende arkadaş kimsede arama.

Sen gönderdikten sonra onlar alırlar. Neden almasınlar ki.

Çalışan sen; yiyen onlar.

Ayar veremeyen sen…
Ben ellerimle göndermiyorum esim gonderoyor bana söylüyor. Ben de artik bunaldim. Cok kavga ettik cok bu konuda. Pes ettim. Gizli gizli gondermesinden korktugum ucin artik susuyorum anlayisli olmaya calisyorum. Kv acik acik para istemez. Calismaya gidecem insanlar soyle dedi bana boyle dedi bana doye ister. Kp baski yaparak ister. Kardesi kucuklugunu kullanit. Esim yok demezse yapacak hicbirseyim yok. Hakkimi helam etmem bile dedim zamaninda. Sumdi esim artik bana biliyorum sen de calisyorsun ama annem soyle soyle bisey anlatti gondermekz zorunda kaldim helal et diyor

Eşiniz siz olmasanız kimseye para gönderemeyecek. Demek ki siz eşinizin ailesine çalışıyorsunuz. Neden veriyorsunuz, eşiniz düşünsün, kendi arttırsın yollasın. Siz de kendi ailenize yollayın, kabul etmezlerse anlaşın, sizin gönderdiğiniz paraları sizin için biriktirsinler. Bu adamla geleceğinizi düşünemediğim için kendiniz için yatırım olur.

Bende bu aydan sonra kendi maasimin buyuk kismini vermemeyi dusunuyorum.bakalim ne olacak

parayı onlara değil size harcamalarını sağla ne bileyim eve büyük taksitli bir şey al ev al araba al kredi çek
oda artık nemim bir evim var diye düşünüp en azından 1000 değilde 200 yollar belki aklı başına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…