• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akilli kadinlar bi akil verin kardesinize..

Kayınvalideni eşin yanındayken arayabilirsin. Bunlar nasıl insanlarmış böyle? Evlerden ırak. Allah sabır versin.

Kayınvalideni ve görümceni ıslak sopayla dövesim geldi yemin ederim :47:...

Şimdi son sayfada gördüm. Eşinin de desteğiyle aramamaya karar vermişsin. Hayırlısı bakalım.
Hayirlisi canım

Kıyamam ya, üzüldüm. Ne biçim insanlarmış. Sorunlu tipler.

Bence ara, kısaca bayramlaş ve kapat. Böylelerinin seviyesine inmeye ve ağızlarına laf vermeye gerek yok. Sen sana yakışanı yap. Eşinin gözünde de daha yükselirsin. Zaten şu zamana kadar sana hak veriyormuş, değerini bilen biri demek ki. Bütün bunların üstüne annesini aramana minnettar kalır bence.
Bencede oyle tatlım ama esim arama diyor simdi bisey soylerlerse aradigimda esim ben sana arama demistim diyevek

Yok arama, simdi ararsan suclu duruma dusebilirsin, esin boyle ustune basa basa zamana birak ustune gitme arama dedikten sonra ararsan ve kayinvaliden ya da gorumcen de bununla ilgili bir laf ederse (ki ters ters konusabilirler hallerine bakilirsa) esin sinirlenebilir. Arama, tamamen esinde top artik senden cikti :ssz:
Bende boyle düşünüyorum simdi ararsam kotu bi
Laf derlerse canim yanarsa kotu olir esimde ben sana arama demistim der direkt

Yarın obur gun bayramda aramadi derlerse ne olacak dedim ben soylerim bem arama dedim derim dedi onlara
.
saol canım benim..
Allah'a şükür ki senin durumun benim kadar fena değil..
Bence ara. Eşine de söyle. Aramazsam iyice adımı kötüeyecekler.
Kötü de olmayalım, sıkı fıkı da..
Bizden uzak, Allah'a yakın olsunlar de.
Ben olsam aramamazlık etmezdim, tabii yine de sizin fikriniz önemli olan.
Canim bende ayni fikirdeydim ama iste esimi dinlemek zorundayım .

O tabak olayı nedir ya ? Ben olsaydım yemek takımını bi tarafına monte etmiştim o görümcenin.
Ayrıca ne demek terbiye vermek.Önce kendi bi terbiye alsın misafire nasıl davranmak gerektiğine dair.
Kimse kimseye maddi yardımda bulunmak zorunda değil,pislik yapan evde oturup anca toto büyüten bir görümceye hiç değil.Çalışsın onunda olsun.
Bence bunlar sizi kıskanıyor.Mutlusun,güzel bir evliliğin var,kendi ayaklarnın üzerinde duruyorsun.Ama o hiç birine sahip değil.
Valla arayıp utandırın diycem de bu insanlarda utanma arlanma göremedim ben pek.
Kayınvalidenizde annelik yapsaydı anne diye hitap ederdiniz.
Önce o sıfatı haketmesi gerekiyor.
Allah yardımcınız olsun.
Ya hic sorma 1 yillik evliyim ama yeminle biktim bu kv ve gorumceden.
Marifet kayınvalide olmak degilki bi kiza anne olabilmek
Kadin takmis kafayi ben kv yim o gorumce diye.
Esime de diyor ki aramis sen böyle devam et o elin kizini kendi bacinin önüne koy ha aferin sana diyor.
Esime dedim ki görümcem de bana mesaj atmadi bayramlasmadi benimke ona bakarsan onunda benim bayramimi kutlamasi gerekmez miydi neden hep benden bekleniyor biseyler sucum baska bi aileden gelmekmi dedim . O gerizekalıyi bosver ondan bi cacik olmaz dedi.

Esinin senin arkanda olmasi guzel. Benim de gorumcemle bi olay olmustu esim verdi agzinin payini sustu kaldi. Sen kotu olma birak esin kotu olsun seni affetmezler ama esini affederler

nokta
Iste esimde ona guveniyor ya ilerde bayramda bile aramadi derlerse dedim. Ben cevabını veririm ben arama dedim derim şeklinde konuştu. Onlarin zoruna gidiyor tabi. İstiyorlar ki arayip beni kotulediklerinde esimde benim uzerime saldirsin istiyorlar ama maalesef olmuyor
Bi evde sevgi varsa planlar tutmuyor ..
Kayınvalideni eşin yanındayken arayabilirsin. Bunlar nasıl insanlarmış böyle? Evlerden ırak. Allah sabır versin.

Kayınvalideni ve görümceni ıslak sopayla dövesim geldi yemin ederim :47:...
Valla senin mi benimmi canım esime bazen diyorum ki sen o aileden asla cikmis olamazsin hastanede bebekler falan karismis olmasin
Bide esim benim ailemi cok sever benim ailemi tanidikca kendi ailesi ona kaba saba yabani (kendi deyimi) gelmeye basladi bu islerinde boyle olmayacagini gordu
Insallah daha daha iyi oluriz ku dururlar kiskanc fesatlar
Sevmek nasil bisey sorsan ne bilirler iste hayatlari dedikodu fesatlik

okurken başım döndü gerçekten önce kolaylıklar diliyorum .eşinin desteğinden dolayı şanslısın bu durumu biraz daha çekilebilir hale getirir bence ,kv.siyle çok iyi anlaşamayan biri olarak kesinlikle aramaktan yanayım ama konuşmalar hatır sormaktan öteye geçmemeli. bence aramak yüzsüzlük değil ayrıca takdir ederim ben bu durumu ,çabalayan sen ol takdir eden çıkar elbet sonunda ben elimden geleni yaptım diyerek rahat edrsin .tabiki karar yine senin .

okurken başım döndü gerçekten önce kolaylıklar diliyorum .eşinin desteğinden dolayı şanslısın bu durumu biraz daha çekilebilir hale getirir bence ,kv.siyle çok iyi anlaşamayan biri olarak kesinlikle aramaktan yanayım ama konuşmalar hatır sormaktan öteye geçmemeli. bence aramak yüzsüzlük değil ayrıca takdir ederim ben bu durumu ,çabalayan sen ol takdir eden çıkar elbet sonunda ben elimden geleni yaptım diyerek rahat edrsin .tabiki karar yine senin .

Aramıştır yaklaşık 1,5 ayda :)

Arama dim canım
Canım aradan uzun zaman geçmiş yeni yazmış ya ondan öyle dedim

Arama zaten ne arıcan o seni arasın
Ben çok arardım kvyi hal hatır vs dedemi kaybettim 30 nisanda cenazeye geldi ateş alır gibi başın salosun bile demedi ne annemlere ne bana taziyeye gelmedi kendide akrabalarıda ( sevgiliyken bile herşeylerine gittim koştum yanlarında oldum)
O gündem beri aramıyorum 1 ay sonra oğluna şikayet etmiş gelin mi aldıkk düşman mı niye aramıyo hayırsız çıktı gelin diye
Duyunca aklıma tüküriyim aradığım zamanlara dedim
Nankör bu kvler meraklıysa onlar arasınlar

Back