- 6 Temmuz 2014
- 545
- 901
- 408
- Konu Sahibi karmakarisik56
Valla benim de abim var, ve kendisi benim icin bu dunyadaki en onemli, en degerli seydir, annem babam bile ikinci planda ve secim yapmam gerekse herkesi siler abimi secerim, oylesine seviyorum. Haliyle onun biriyle evlenecek olmasini kabullenmek de benim icin imkansiz gibiydi, hatta birkac sene once simdiki nisanlisini ozellikle benimle tanistirmak icin eve getirecegini duydugumda aksama kadar bagira cagira aglamistim, harap olmustum (yasim da oyle kucuk degildi) Ama bir kere olsun abimin nisanlisina bir saygisizligim olmadi, olmaz. (Tanistirdigi gun abim nasil tedirgin bana bakiyordu, acaba uzuluyor muyum bir sey der miyim diye, kiyamam) Abime bile ne kadar mutsuz oldugumu belli etmedim o ara, sonucta benim canim uzulecek. Hatta onca onyargiyla tanistim, tanimak bile istemedim resmen ama sonradan sevdim de, benim en degerli varligimi mutlu ediyorsa, canim abim onu seviyorsa ben de severim, benim icin onemli olan bu. Her gorumce icin de onemli olan bu olmali, gelin ozellikle saygisiz ve kotu biri degilse.
Biz gorumceler kiskaniyoruz abilerimizi kardeslerimizi illa ki, ama kiskanmak baska, hadsizlik yapip insanlarin huzurunu kacirmak baska. Senin gorumcen de annesinden iyice yuz buluyor belli.. Hem kaynana hem gorumce cidden uzuldum haline, ama ne sanslisin ki dag gibi esin var Kendi annesini, kizkardesini biliyor, senin sucsuz oldugunun farkinda, ve seni istemedigin seyleri yapmaya zorlamiyor. Ara ara nabiz yokla yeter, ama bunlari yine soyleyeyim kendi fikrini ilk etapta belirtmeden yap, cunku oncelikle istemedigini soylersen eger, esin sana farkli bir sey soyleyecek bile olsa susabilir, bir seyler dile gelmeden ice atilir, sonra esin de kotu hissedebilir
Biz gorumceler kiskaniyoruz abilerimizi kardeslerimizi illa ki, ama kiskanmak baska, hadsizlik yapip insanlarin huzurunu kacirmak baska. Senin gorumcen de annesinden iyice yuz buluyor belli.. Hem kaynana hem gorumce cidden uzuldum haline, ama ne sanslisin ki dag gibi esin var Kendi annesini, kizkardesini biliyor, senin sucsuz oldugunun farkinda, ve seni istemedigin seyleri yapmaya zorlamiyor. Ara ara nabiz yokla yeter, ama bunlari yine soyleyeyim kendi fikrini ilk etapta belirtmeden yap, cunku oncelikle istemedigini soylersen eger, esin sana farkli bir sey soyleyecek bile olsa susabilir, bir seyler dile gelmeden ice atilir, sonra esin de kotu hissedebilir