Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sahtekar her yerde aynı evet. aslında soruma bölgeye özel adet mi var merak ederek bu bilgiyi ekledim ama sorun bu adamda ve benim kafamda.

Ben daha önceden yazacaktım da soruyu yazdıktan sonra araya mesailer girdi. Benim kafa yapımda büyük sıkıntı var. Aslında burdaki insanları da yormak yıpratmak istemedim. İlk ayrılıkta ben onun gidişini kabul etmiştim. Hastaneye gelip özür dileyince işte bir çiçek bir hediye uzun bir konuşma. Güçlü olup geçmişi unutmamalıydım. Çalışma izinlerini de görünce gerçekten orda bir hayat kuracak sandım. O da üzerimdeki etkisini sonuna kadar kullandı. İşi bitince de gitti. Hakettim.

Ya ben sabah okudum konunu bak şimdi aklıma geldin.
Kuzum bu adam dolandırıcı bu adam dolandırıcı bu adam DO LAN DI RI CI...

O bölge şu bölgeyle alakası yok olayın bu kanı bozuktan uzak dur.
Artık gitti zaten. Beni bloklamış. Böylesi daha iyi oldu. Ben vazgeçemiyordum. Aslında evet hırsız her yerde hırsız.

Sağolun camgülü şu an sitede benim akıllı olduğumu düşünen tek insansınızdır :)) Aslında evet insan başkasının bunu yaşadığını görse ona üzülür ama olayın içindeyken insan kendine acımıyor. O terketmeden önce de senin kardeşin sana sormuyorsa sen de benimkini sorma diyemedim o da içimde kaldı.

Şükür ki son anda biraz olsun kafam çalıştı da frene basabildim. Aslında ben mardinli arkadaşımın da yanlış bilgilendirmesiyle olayı bölgeye mal ettim. Benim kuzenim de doğuya gelin gitti ve o memnun eşinden, ailesinden. Şimdi ayrılık acısı çeksem de gelecekte daha zor olabilirdi.

Her cümlenize katılıyorum. Erkek milleti az değil. Ben kolay lokmayım ama benim ex de az değildi. Beni gram gram tartıp her hilesini planladı. Herkesin ilişkisi farklı tabi ama çoğu kadın sevdiğimize yakın olalım derken kuzuyu kurda teslim ediyoruz bir nevi.

300 Euro’yu veremeyen abisi mi kredi çekip size iş kuracaktı. İsteyin paranızı geri versin. Sanayide iş bulmuşsunuz beğenmiyor bu adam asla çalışmaz kısa yoldan parayı bulmanın derdinde. Bunu da sizin üstünüzden yapmaya çalışmış olmayınca ayrılmış.

Kardeşten para isteme muhabbeti yaptığı an ağzının ortasına vururdum. O parayı isteyin!

Annemin vefatından sonra boşluğa düştüm. Küçük yerde sıkılıp, önceden erkeklerle sosyal ortama girmeyince de, onun azıcık bir ilgisine koşarak gittim. Aslında onun gaddarlığını önceden farkedebilirdim ama tekrar terkeder korkusuyla sağlıklı düşünemedim. Ah babamı düşünsem zaten yatacak yerim yok. Asla haketmiyorum onu.

300 euro borç alan adamı o an şutlamam gerekirken açtığın konu kendini nasıl bitireceğinin resmi.
He hele… Kardeşinize verdiğiniz borcu ağzına alması… Tam kadın sırtına yapışıp kanını emip hasta ettikten sonra bir köşeye fırlatıp keyfine bakan profil…

Ne uyanıklar valla… Benim esim gibi eşler aptal o zaman. Hem bankaya harçlığımı yatırır, hemde her ihtiyacımı ikiletmeden alır…

Güzel kadın kendini değerli hissedeceğin ve değer veren insanı hayatına sok…

Ben aslında sitedeki insanları üzmek istememiştim. Sizin de iyi niyetinizi hissediyorum teşekkür ederim. Aslında tahmin ettiğiniz gibi öyle pek çekici biri değilim. Baya sıradan biriyim. Şimdiye kadar kimse böyle ilgi göstermemişti ve kendime o kadar güvenmiyordum ki sırf onu kaybetmemek için ne dese yapacak ruh halindeydim. Duygusal frenlerim tutmadı ve o hastaneye gelince yine duvarlarım indi. Çalışma iznini de gösterince inandım ve baştan sona büyük hataydı.

Diğer konudan sonra nasıl baristiniz ?Ancak biz ne desek boş ,maalesef bunu öngörüyorum, adam istediğinde gene gideceksiniz ta ki o istemeyene kadar
Aslında yenilgiyi kabul etmiştim ve köşeme çekilmiştim ama o hastaneye gelip benden özür dileyince, ve çalışma iznini gösterip orda bir hayatım olucak, artık küslük bitsin deyince, bundan utanıyorum ama eski sevgim uyandı ve aman tekrar terketmesin korkusuyla, parayı verdim. Ve şimdi de onun istemediği noktadayım işte.

Aslında kafası normal çalışan birisi için, bir tek bu gaddarlığını görmek bile yetmeliydi ama ben yaşanılan şeyin anormal olduğunu bile bile nasıl devam ettim. Çünkü biz vaktinde güzel şeyler de yaşamıştık ve iki ay onu özleyerek geçmişti. Önceden de kimseden ilgi görmemiş vasat biri olduğum için aman bu ilgiyi kaybetmeyeyim diye hastaneye gelip özür dilediği gün geri döndüm. Ve büyük hataydı. Sonu yine ayrılık oldu.

Bölgeden bağımsız olarak bu meslekte dükkan açınca eğer uyanık da değilsen gerçekten hep bi dolandırılma riski var. Benim 300 euro gitti ama peşine düşmeyeceğim çünkü o beni yine kandırır kendime güvenmiyorum.

Aslında biraz mantıklı davranabilseydim herşey ortadaydı da ben duygularıma yenik düştüm ki bunlar da hasta duygulardı. Onun haddini bildirmem gerektiğini anlayana kadar iş işten geçti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…