Şimdiye kadar hiç bir erkekten ilgi görmeyince bu elemanı yere göğe koyamadım.Bu konunuzu okudum ve şoktayımmm, nasıl kendinizi bu kadar değersizleştirdiniz? İnanamıyorum bu kadar da olmaz... Bir de sevse aramaz mıydı diyorsunuz? Ne sevgisi ya?? Adamın cinsellik hariç sizinle ilgili hiçbir şey umrunda değil.. Hiç sevilmemişsiniz belli, sizinle seks yapmak için konyaya kadar gelince seviyor sanmışsınız,kendiniz yaratıyorsunuz bunu ama , çok şaşırdım konuya.
Ben terkedilme korkusuyla sağlıklı düşünemedim. Aslında gerçek basitti. O beni bloklamış zaten. Bitti. Hayırlısı olsun.
Aslında ben de sizleri yormak yıpratmak istemedim. Söyle oldu. İlk ayrılığımızda tam onsuzluğa alışmışken hastaneye geldi. Özür diledi. Ben de hasta düşünceli biri olduğum için yine ilgisine kapıldım. Kısa sürede ikinci tekme geldi. Ben uzun bir süre iş hariç erkeklerle yan yana gelmiycem zaten. İyi olmaz benim için.Önceki postunuzda sonlara doğru akillanmis gibi gelmişsiniz ama maalesef herkes boşa konuşuyor. Yani gelip bizi mi trolluyorsunuz anlamadım ama eger öyle değilse, bu kadar sağlıksız bir kafa yapısıyla karar falan almayın. Yazık yaşlı başlı ana babanız ödeyecek sonra bütün borçlarınızı. Ya erkek mi bitti ben anlamadım bir tane normal düzgün insan evladı bulmak çok mu zor biri sapık biri dolandırıcı. Erkek çok mu şart ya da sizin için? Biraz işinize kariyerinize odaklanın, maddi manevi kararlar almayın derim.
Ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim. Yani aslında ben bu kadar zayıf olmasaydım bu gerçekleri farketmek zor değildi ama açıklayamadığım bir duygu içindeydim. Onu kaybetmemek için herşeyi kabul edecek haldeydim. Ben de bu davranışa sebep olan şeyi bulmak için ankaralı bir uzmandan online randevu aldım. Aslında bazı olaylar sonucu birden yalnızlaştım ve bu elemana tutunmaya çalıştım galiba. Ama en yanlış daldı.Adam sizden 300 euro almış ama sonra yurtdışına gitmemiş, parayı geri de ödememiş. Karakterli biri böyle bir durumda yerin dibine geçerdi, bir daha yanınızda para meselesi açmaya utanırdı. Ama adam hep para mevzusu açmış. Bu da bana adamın derdinin iş sahibi olmak ya da size olan sevgisi değil para olduğunu gösteriyor. Annenler işsiz birine kız vermez vb. diyerek de sizi manipüle etmeye çalışmış (Cidden 300 euro çıkaramayan adamdan eczane ortağı mı olur?). İçinizden ama şöyle iyiydi falan diyorsanız da demeyin, bunlar aması belkisi olacak meseleler değil.
Adam zor durumdaki kardeşinizden para alıp iş kurmak ve kendine kazanç sağlamak istemiş, bu olmayınca da "görüşmenin anlamı yok" demiş.Yani adam için görüşmenin anlamı para. Düzgün adam olan kardeşinizin lafını bile etmez, önce kendi 300 euro borcunu düşünür. Elin adamının ne haddine kardeşinize verdiğiniz borçtan bahsetmek? (Haddini bildirmediğinizden yüz bulmuş sanırım) Sizin kafanızı karıştıran ne? Adam aslında açıkça demiş "istediğim şey para ve bunu vermeyeceksen görüşmenin anlamı yok" diye. Bu neden hayatınızın aşkı olsun? Bu hayatımın aşkı mı diye sorarken inşallah trollüyorsunuzdur çünkü birinin cidden böyle düşünmesi korkunç. Hayatınız bu kadar basit, kıymetsiz ve paradan ibaret olamaz ki.
Herkes kendinize değer vermeniz gerektiğinden bahsetmiş, haklılar, kişisel sınırlarınızı çizip korumaya da ihtiyacınız var. Paragöz, işsiz ve muhtemelen eğitimsiz bir adamla ne işiniz var? Önceki konunuza baktım, çok çok korkunç bir şey yazdığınız. Adam sizi cinsellikten ibaret görmüş, neredeyse cinsel şiddet uygulamış, insan yerine koymamış, siz gelmiş belki özür dilerdi yazmışsınız. Bu adam sizi paradan ibaret görüyor, hayatımın aşkı olabilir mi diyorsunuz. Çok sağlıksız düşünceler bunlar. Lütfen kendinize dikkat edin, böyle böyle başınıza daha kötü şeyler de gelebilir (dolandırılmak, taciz...). Terapi almadan önemli hiçbir karar almayın, hayatınız mahvolur. Başkası size sizin kendinize ettiğiniz kötülüğü edemez, o derece sağlıksız düşünüyorsunuz. Neden kendinizi değersiz görüyorsunuz? En ufak sevgi kırıntısına ve erkeklere neden muhtaçmış gibi sarılıyorsunuz? Hiç mi kişisel sınırınız yok, adamlar ne derse oldurmaya çalışmışsınız? Bunları ailem şöyle kötüydü diyerek açıklamak için de çok büyüksünüz, yetişkin bir kadınsınız ve dizginleri elinize alma vakti gelmiş.
Evet bu duruma düşmemin benle ilgisi var. Bu kadar üst üste tuzağa düşen enderdir.Bir de yazmadan edemeyeceğim "insan sevince akıl kalmıyor, aşık olmak tehlikeli", "hayatımda ilk kez böyle ilgi gördüm o yüzden" gibi açıklamalar yapmışsınız, durumu çok hatalı değerlendiriyorsunuz. Herkes hayatında bir noktada ilk kez ilgi görüyor, herkes ilk kez aşık oluyor ama herkes kendini değersizleştirmiyor. Sağlıklı düşünen insana aşık olmak tehlikeli değil, aşık olmak akılsızlaştırmaz. Sizin için bunlar çok tehlikeli çünkü sağlıklı düşünmüyorsunuz. Sonra da meseleyi "aşk tehlikeli" diye, "ilk kez ilgi gördüm" diye açıklıyorsunuz oysaki sorun aşkta değil sorun sizde, 32 yaşındaymışsınız, artık bu yaşadıklarınızla ilgili sorumluluk almaya ihtiyacınız var. Sağlıklı günler diliyorum.
Geçmiş olsun. Sakın seninle tekrar iletişime geçmesine izin verme lütfen. 300 euroyu da sadaka say unut gitsin. Onun da peşine düşme. Bu adamların dili çok tatlı olur, anında kandırır seni.Gösterdiği evraklara ve sahte ilgisine kandım. O beni blokladı zaten. Hayırlısı buymuş.
Kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz. İnsan bazen böyle durumlara düşebiliyor, kendini yok sayabiliyor. Oysa siz sadece var olarak dahi değerlisiniz ve güzellikleri hak ediyorsunuz. Belki size iyi gelmeyen düşünce ve davranışlarınızı değiştirmeniz için size bir örnek sunar bu olay, nerede nelerden olumsuz etkilendiğinizi ve kendinizi zarar gördüğünüz durumlarda bıraktığınızı öğrendiğinizde bunları değiştirme gücünü de kazanırsınız. Sanki biraz kaygılı ve bağımlı olmaya meyil olabilir mesela sizde, acaba bunları ortaya çıkaran düşünceniz ne oluyor? Olumsuz etkileyen düşünceleri değiştirme yolunda devam edip başkaları için kendinizden vazgeçmeyin. Bir de bunu kişiliğinizde bir sorun var gibi düşünmeyin, düşüncelerinizde bir sorun var düşünceler değişebilir çaba ile.Ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim. Yani aslında ben bu kadar zayıf olmasaydım bu gerçekleri farketmek zor değildi ama açıklayamadığım bir duygu içindeydim. Onu kaybetmemek için herşeyi kabul edecek haldeydim. Ben de bu davranışa sebep olan şeyi bulmak için ankaralı bir uzmandan online randevu aldım. Aslında bazı olaylar sonucu birden yalnızlaştım ve bu elemana tutunmaya çalıştım galiba. Ama en yanlış daldı.
nerdeee gitti giden...Bloklamadan önce paranızı geri verdi mi?
Haklısınız menfaat sonuçta. Ben de hat değiştirmeye karar verdim.Yakında açar yine para ister, siz karar verin daha da görüşmeyin
Aslında az para değil ama dediğiniz gibi onu geri alacam derken dahasından olmak da var.Geçmiş olsun. Sakın seninle tekrar iletişime geçmesine izin verme lütfen. 300 euroyu da sadaka say unut gitsin. Onun da peşine düşme. Bu adamların dili çok tatlı olur, anında kandırır seni.
Dediğiniz mantıklı bu olaydaki tek hayır buydu galiba. Benim üstüne gidilmesi gereken büyük bir duygu düşünce sorunum vardı belki şimdi çözülmesini sağlamış olur bu aşk acısı. Aslında bence bu kaygılılık bağımlılık herkeste biraz var ama ben hiç frenleyemedim. Yokuş aşağı gittim. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz. İnsan bazen böyle durumlara düşebiliyor, kendini yok sayabiliyor. Oysa siz sadece var olarak dahi değerlisiniz ve güzellikleri hak ediyorsunuz. Belki size iyi gelmeyen düşünce ve davranışlarınızı değiştirmeniz için size bir örnek sunar bu olay, nerede nelerden olumsuz etkilendiğinizi ve kendinizi zarar gördüğünüz durumlarda bıraktığınızı öğrendiğinizde bunları değiştirme gücünü de kazanırsınız. Sanki biraz kaygılı ve bağımlı olmaya meyil olabilir mesela sizde, acaba bunları ortaya çıkaran düşünceniz ne oluyor? Olumsuz etkileyen düşünceleri değiştirme yolunda devam edip başkaları için kendinizden vazgeçmeyin. Bir de bunu kişiliğinizde bir sorun var gibi düşünmeyin, düşüncelerinizde bir sorun var düşünceler değişebilir çaba ile.
Umarım fayda görürsünüz randevu aldığınız uzmandan.
Benim bu elemanın ne kadar tehlikeli olduğuna ve kendi düşüncelerimin ne kadar hasta olduğuna uyanmam için belki de terkedilmem gerekiyordu. Beni daha önce de burda uyardılar aslında onsuzluğu kabul etmişken hıyar hastaneye geldi. Bir özür diledi ben yine çözüldüm. O zayıflığın cezasını çekiyorum şimdi. Şimdiye kadar benim zaafımdan güç bularak beni çiğnedi. Artık bana ihtiyacı da kalmadı.Bu anal ilişki yüzünden sizi terk eden adam mı? Meslek sahibi, okumuş insansınız. Çok ta genç olmadığınızı varsayıyorum. Konunuza yazdığınız mesajınızı okusanız zaten yanlış bir ilişki içinde olduğunu anlarsınız. Niye bu kadar kendinizi değersiz görüyorsunuz? Adam sizden neden para istiyor? Kardeşinize verdiğiniz parayı geri istemenize dair size akıl vermeye nasıl cesaret ediyor? Kadından para isteyen, para beklentisi olan erkekten hayır gelmez.
ne aşkı allah aşkına adam sülük gibi yapışıp kanını emmiş seni bankası olarak kullanmış yatıp kalkıp şükür duası etmen gerekir yaHastanede eczacıyım. Kötü bir ilişki atlattım ve sonra bana ilgi gösteren antepli biriyle sevgili oldum. O polonyaya çalışmaya gideceğini söyledi. İzni hazırdı evrağı gördüm. Ukrayna savaşı olunca çalışma vizesi alamadığını randevu sırasına girebilmek için aracıya el altından para vermesi gerektiğini söyledi ve 300 euro verdim. Sanırım doğruydu çünkü almanyaya çalışmaya giden bir arkadaşım da aracıya para vermiş. Savaş yüzünden başvurular arttı demişti. Bunun üstünden 2 ay geçti ve benim ex in başvurusuna cevap gelmedi.
Bana "Abim kredi çeksin sana eczane açalım" dedi. Ben de "Benim zaten bankaya yüklü borcum var, bir de abine borçlanır da bu eczaneyi yürütemezsem iyice batarım" dedim. O da "Bizim burda aileye harcanan paranın hesabı sorulmaz, tecrübeli bir kalfa bulur işin başına geçeriz, burada aileler kalabalık, korkma eczane batmaz, ben de babana kendimi eczanenin ortağı olarak tanıtırım, yoksa o da işsiz birine kızını vermez" dedi. Ben de "Borcuma borç eklemekten korkuyorum, esnaflığıma güvenemiyorum, en azından benim de ortaya koyacak param olsa yine tamam derdim, benim tanıdığım var sana sanayide bir iş bulayım" dedim. Bana "bunun faydası olmaz, elime ne geçer ki" dedi.
Ben vaktinde kardeşim işten atıldığı için ona para vermiştim. Benim ex de "kardeşinden o parayı geri iste bana iş kuralım" dedi. Ben de "kardeşimin sıkıntısı sürüyor, şu anda onu geri vermeye zorlayamam" dedim. Beni elimi taşın altına koymamakla ortak geleceğimiz için çaba göstermemekle suçladı. Görüşmenin anlamı yok dedi.
Aslında eczane açmaktan korkmamın bir nedeni de bazen onun coin oynadığını görürdüm ve kasadan alır da coine yatırır diye korkuyordum. Zaten sanırım artık maliyetler arttı karlar azaldı bu da beni korkuttu. Mardinli bir arkadaşıma sordum. "Eğer sana eczane açsalardı bütün kazancına ortak olurlardı burda aileler herşeyi paylaşır" dedi. Bu doğru mu acaba? Bu ilişki bitmeli miydi yoksa aşkımı boşuna mı kaybettim?
Ona beddua ettiğin için teşekkür ederim ağzına sağlık :)) Aslında ailemden az çok sevgi gördüm de, bir erkekten hiç görmemiştim ve bunun azıcık ilgisini birşey sandım. Benim psikoloji bozuk, üstüne çevremde ailemde bütün erkekler kazma, iyi bir ilişki nedir bilmiyorum, gerçekten de avlaması kısa sürdü. Ben randevu aldım umarım değişebilirimYa üzüldüm ben konu sahibine, adamin yüzünden sehirler arası otobüste totonun üstüne bile oturama, adam senin diplomandan faydalanip, aleni calistirip parana çökme pesinde olsun, hala askimi bosuna mi kaybettim de, hic mi kimse sevmedi seni kuzum, sevgi böyle bir şey değil, insan sevdigiginin sacinin teline kiyamaz, bu herif neyse simdi soyletme beni, lütfen bir psikologla görüş, kendine verdigin sevgi deger 0 senin. Böyle cok kolay av olursun herkese. O otobüsün sanzimani da o herifin bi tarafına girsin, pislik herif
Aslında benim annem de maaş kartını babama verdiği için, yengem de günlük haftalık işlerden aldığı parayı dayıma verdiği için, yıllarca böyle gördüğüm için, bir de bu mikroba aşık olunca, hata yaptığımı düşünemedim bile.Kesinlikle ayrılman lazım, bir kızdan yada bir sevgilisinden para isteyen erkekte hiçbir gurur hiçbir düşünce olamaz, doğru dürüst bir işi olmayan hep boşta gezen ve coin gibi yurtdışı işi gibi saçmalıklardan medet uman birisinden ne hayır beklenir? Neden bir işe girip çalışmıyor, az önce hem işkurdan hem kariyer netten gaziantep iş ilanlarına baktım, yüzlerce ilan var işçi arayan, kendini daha fazla ezdirme ve bir an önce ayrılıp yoluna bak, sevgilim dediğin çocuk seni sömürmekten başka bişey yapmıyor.
Ben bu elemanı hayatımda beynimde öyle bir yere çıkardım ki, nerdeyse mesleğim tehlikeye girecekti. Karşısında haklarımın neler olduğunu dile getiremez haldeydim. Zor da olsa bu delilik bitti.Bende eczacıyım ve dehşet içinde okudum resmenSiz eczane açacaksanız , beyfendi ortağı olacak , yürürse yürüyecek, yürümezse tüm borç sizin , bak bak olaya bak.
Sizde gayet iyi biliyorsunuz ki eczaneye ortak olunamaz , mesul müdürü ve sahibi aynı kişi olmalı bu bir. İkincisi siz zaten eczane açmak isterseniz kendiniz açabilir ve işletebilirsiniz. Başka birine ihtiyacınız yok ki , zaten bunun için okudunuz. Bir hemcinsiniz ve meslektaşınız olarak bir an önce kendinize gelmenizi ve bu asalaktan kurtulmanızı diliyorum.
Ayrıca benim Antepli arkadaşımın eczanesi var , kimseyle de paylaşmıyor karını, ki neden paylaşsın. Sinirlendim sabah sabah
Ayılana kadar giden gitti de artık peşine düşmeyeceğim çünkü o beni yine kandırır. Amin sağolun duanız için. Kimsenin bunu yaşamasını istememAllah biz kadınları böyle kendini akıllı sanan asalaklardan korusun.
Canım sende safmısın nesin? Adam seni söğüşleme derdinde. Bide 300 Euro vermişsin. Umarım şimdiye kadar giden sadece bu kadardır.
Şu anda acı çeksem de ilerisi için hayırlı oldu haklısınız.Eczane tecrübesiyle konunuzun alakası yok. Sırtınızdan geçinmek isteyen bir adam varmış. Kurtulduğunuz iyi olmuş. Bir de ailenizi kandırma derdine düşmüş sizin. Eczaneniz üzerinden. Ofhe abisine kredi çektirecekmiş de size eczane açacakmış. Kurtulduğunuz iyi olmuş boşverin.