Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdiye kadar hiç bir erkekten ilgi görmeyince bu elemanı yere göğe koyamadım.

Aslında ben de sizleri yormak yıpratmak istemedim. Söyle oldu. İlk ayrılığımızda tam onsuzluğa alışmışken hastaneye geldi. Özür diledi. Ben de hasta düşünceli biri olduğum için yine ilgisine kapıldım. Kısa sürede ikinci tekme geldi. Ben uzun bir süre iş hariç erkeklerle yan yana gelmiycem zaten. İyi olmaz benim için.

Ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim. Yani aslında ben bu kadar zayıf olmasaydım bu gerçekleri farketmek zor değildi ama açıklayamadığım bir duygu içindeydim. Onu kaybetmemek için herşeyi kabul edecek haldeydim. Ben de bu davranışa sebep olan şeyi bulmak için ankaralı bir uzmandan online randevu aldım. Aslında bazı olaylar sonucu birden yalnızlaştım ve bu elemana tutunmaya çalıştım galiba. Ama en yanlış daldı.

Evet bu duruma düşmemin benle ilgisi var. Bu kadar üst üste tuzağa düşen enderdir.

Gösterdiği evraklara ve sahte ilgisine kandım. O beni blokladı zaten. Hayırlısı buymuş.
Geçmiş olsun. Sakın seninle tekrar iletişime geçmesine izin verme lütfen. 300 euroyu da sadaka say unut gitsin. Onun da peşine düşme. Bu adamların dili çok tatlı olur, anında kandırır seni.

Kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz. İnsan bazen böyle durumlara düşebiliyor, kendini yok sayabiliyor. Oysa siz sadece var olarak dahi değerlisiniz ve güzellikleri hak ediyorsunuz. Belki size iyi gelmeyen düşünce ve davranışlarınızı değiştirmeniz için size bir örnek sunar bu olay, nerede nelerden olumsuz etkilendiğinizi ve kendinizi zarar gördüğünüz durumlarda bıraktığınızı öğrendiğinizde bunları değiştirme gücünü de kazanırsınız. Sanki biraz kaygılı ve bağımlı olmaya meyil olabilir mesela sizde, acaba bunları ortaya çıkaran düşünceniz ne oluyor? Olumsuz etkileyen düşünceleri değiştirme yolunda devam edip başkaları için kendinizden vazgeçmeyin. Bir de bunu kişiliğinizde bir sorun var gibi düşünmeyin, düşüncelerinizde bir sorun var düşünceler değişebilir çaba ile.
Umarım fayda görürsünüz randevu aldığınız uzmandan.

Siz adam gelse gene ona dönersiniz. Daha önceki konuda defalarca yazıldı size adamın ne halt olduğu. Siz de hep haklısınız, sayenizde akıllandım, bitiricem vs dediniz. O zaman da inanmamıştım. Şimdi gene bitti, o bitirdi diyip duruyorsunuz ama bence akıllanmadınız.
Destek alın. Erkeklerden uzun süre uzak durun. O adamla 300 euroyu almayı bahane ederek sakın irtibat kurma. Çünkü belli ki o bırakmasa sen asla ayrılmayacaktın.

Geçmiş olsun. Sakın seninle tekrar iletişime geçmesine izin verme lütfen. 300 euroyu da sadaka say unut gitsin. Onun da peşine düşme. Bu adamların dili çok tatlı olur, anında kandırır seni.
Aslında az para değil ama dediğiniz gibi onu geri alacam derken dahasından olmak da var.

Dediğiniz mantıklı bu olaydaki tek hayır buydu galiba. Benim üstüne gidilmesi gereken büyük bir duygu düşünce sorunum vardı belki şimdi çözülmesini sağlamış olur bu aşk acısı. Aslında bence bu kaygılılık bağımlılık herkeste biraz var ama ben hiç frenleyemedim. Yokuş aşağı gittim. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Benim bu elemanın ne kadar tehlikeli olduğuna ve kendi düşüncelerimin ne kadar hasta olduğuna uyanmam için belki de terkedilmem gerekiyordu. Beni daha önce de burda uyardılar aslında onsuzluğu kabul etmişken hıyar hastaneye geldi. Bir özür diledi ben yine çözüldüm. O zayıflığın cezasını çekiyorum şimdi. Şimdiye kadar benim zaafımdan güç bularak beni çiğnedi. Artık bana ihtiyacı da kalmadı.

Ne aşkı
ne aşkı allah aşkına adam sülük gibi yapışıp kanını emmiş seni bankası olarak kullanmış yatıp kalkıp şükür duası etmen gerekir ya

Ona beddua ettiğin için teşekkür ederim ağzına sağlık :)) Aslında ailemden az çok sevgi gördüm de, bir erkekten hiç görmemiştim ve bunun azıcık ilgisini birşey sandım. Benim psikoloji bozuk, üstüne çevremde ailemde bütün erkekler kazma, iyi bir ilişki nedir bilmiyorum, gerçekten de avlaması kısa sürdü. Ben randevu aldım umarım değişebilirim

Aslında benim annem de maaş kartını babama verdiği için, yengem de günlük haftalık işlerden aldığı parayı dayıma verdiği için, yıllarca böyle gördüğüm için, bir de bu mikroba aşık olunca, hata yaptığımı düşünemedim bile.

Ben bu elemanı hayatımda beynimde öyle bir yere çıkardım ki, nerdeyse mesleğim tehlikeye girecekti. Karşısında haklarımın neler olduğunu dile getiremez haldeydim. Zor da olsa bu delilik bitti.

Allah biz kadınları böyle kendini akıllı sanan asalaklardan korusun.
Canım sende safmısın nesin? Adam seni söğüşleme derdinde. Bide 300 Euro vermişsin. Umarım şimdiye kadar giden sadece bu kadardır.
Ayılana kadar giden gitti de artık peşine düşmeyeceğim çünkü o beni yine kandırır. Amin sağolun duanız için. Kimsenin bunu yaşamasını istemem

Şu anda acı çeksem de ilerisi için hayırlı oldu haklısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…