Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben de öyle birşey olur diye korkarak reddettim artık

bende hayır diyememe hastalığı vardı
Daha neler?? Kime hayır diyemiyorsunuz mesela anne,baba,arkadaş,eleman, yakışıklı bir adam,patron vb
Siz birileri sizi sevsin diye eyvallah diyorsunuz herşeye,gerçekten destek alın.Sokaktan geçen biri cuzdandaki paranı verir misin ?dese olur tamam al senin olsun demeyeceginize göre ilişki düzeyinde kabullendirme için sürekli evet diyorsunuz......

Ailevi olayları anlatmak büyük hataydı. Orda ayılmalıydım. Gerçi 300 euro giderken bile uyanmadığım için. Gerçekten gözleri bi yeşillenmiştir bence de )

Yoo çok tipik bu, inanırım, ikna etmek için love bombing deniyor ya resmen senin eğitilmen, terapi görmen gerekiyor.

Destek şart oldu zaten. Adam usta oyuncu ama benim sıkıntım daha büyük

Destek şart oldu zaten. Adam usta oyuncu ama benim sıkıntım daha büyük

Adam usta oyuncu değil bildiğin kavat, kro, amele. Problem sende. Hala aklımızla dalga geçtiğini düşünüyorum bir yandan yazıyorum belki benzerini yaşayan buraya üye olmayan biri vardır diye.

Yoo çok tipik bu, inanırım, ikna etmek için love bombing deniyor ya resmen senin eğitilmen, terapi görmen gerekiyor.
Belki başka benzer duruma düşen kadınlar da vardır. Benim ayılmam zor oldu. Gülşah akçay diye ünlü bir uzmandan randevu aldım, bilişsel davranış eğitimi vericem dedi, bir gün farklı hissedebilirsem buraya da yazıcam

Adam usta oyuncu değil bildiğin kavat, kro, amele. Problem sende. Hala aklımızla dalga geçtiğini düşünüyorum bir yandan yazıyorum belki benzerini yaşayan buraya üye olmayan biri vardır diye.
Baştan ben de amele diyordum ama artık küçümseyemiyorum. Beni allak bullak etti. Ama kimsenin benim kadar uzun süre bu duruma düşeceğini sanmıyorum yine de bilinmesi iyi olabilir.

Ailevi olayları anlatmak büyük hataydı. Orda ayılmalıydım. Gerçi 300 euro giderken bile uyanmadığım için. Gerçekten gözleri bi yeşillenmiştir bence de )

Yavrum senin nelerin gitmiş, gtn başta olmak üzere. Baştan sona yanlışlar var. Allah doğru yola getirsin. Ailene acıdım, seni Urfalı birine sex kölesi olmak için mi yetiştirip okuttular? Travma nerden bakarsan. Yakın arkadaşın çevren yok mu? Ailevi ilişkilerin nasıl?

O değersizlik duygusu bana çok büyük hatalar yaptırdı. Uzmana gidicem haftaya. Erkeklerden bir kaç yıl uzak durucam. Güneydoğu hevesi bu eleman içindi ama artık zaten bitti.

Ailem aslında kötü bir aile değil de herşeye çok karıştılar bunalttılar. Aslında bu mazaeret değil tabi, ben baskıya karşı koyacak yaştaydım da, bu adam karşıma çıkınca ilgiye kapıldım. Aslında birkaç arkadaşa anlatsam belki bu hatadan vaktinde dönülürdü ama burada da laf yayılırdı. Çok teşekkür ederim. Gerçekten iyi birisin.

Gösterdiği evraklara ve sahte ilgisine kandım. O beni blokladı zaten. Hayırlısı buymuş.

Şimdi o bizim burda aile içi para dert olmaz deyip de sonra benim kendi arkadaşım da aman herşeye ortak olurlar deyince, bende de yanlış bir algı oluştu. Sahtekar her yerde sahtekar aslında.

Dolandırılmanın eşiğindesiniz. Son aylarda Gaziantep'te, bu kadın dolandıran erkek nüfusu patlama yaptı resmen ya. Gaziantep, ne oluyor size???
Ucuz kurtuldum ama bölgeyle ilgisi yok tabi. Benim mardinli arkadaşım da aman kar edemezsin hepsini elinden alırlar deyince kuruntuya kapıldım.

Ben terkedilme korkusuyla sağlıklı düşünemedim. Aslında gerçek basitti. O beni bloklamış zaten. Bitti. Hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…