Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben de mardinli arkadaşım böyle birşey deyince frene bastım. O belki yanlış bilgi verdi ama yine de ters taraftan iyiliği dokundu. Yoksa sorun bu adamın kişiliğiydi ve benim zayıflığım

İlgi gösterdide ne yaptı? Adat oldun diye azarladı, anal yaptı, canın yandı yine azarladı, vücudunu kullandı yetmedi parana göz dikti. İlgi dediğin bu mu? Bak benim sevdiğim adam bana hiç böyle ilgi göstermedi mesela çünkü bunlar ilgi değil

Yok aslında ilgi derken ilk tanıştığımız sene çok sıcaktı. Ben o yakınlığa alıştıktan sonra kötülüğü yavaş yavaş artırdı.

Artık gitti zaten. Beni bloklamış. Böylesi daha iyi oldu. Ben vazgeçemiyordum. Aslında evet hırsız her yerde hırsız.

Yani o engellemese siz daha devam edecektiniz bu sozde iliskiye?

Ozur dilerim bunu sordugum icin, cevaplamak zorunda degilsiniz. Ama daha once hic erkeklerden ilgi gormedim dediginiz icin cinsel anlamda bu kisi ilkiniz miydi? Cunku bizim kizlarimiz ilk iliskisini yasadigi kisiyle evlenmek zorunda hissedip, olmayacak her seyi kabul edip, alttan alma egiliminde oluyor sizin gibi.

Kız kardeşimle yaşıtsınız muhtemelen. Oda sağlık ile ilgili bir bölümden mezun verdiği emeği, uğraşı biliyorum. Sanırım o yüzden abla moduna bağladım

Bizimki hiç aptal aşık olmadı, kimseye eyvallahı da yok. Sizinde olmasın. Sizden önemli hiç kimse yok. Daha şimdiden saçma sapan davranıyor, lütfen uzak durun.

Barişirken bile para istedi demek

Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz mesela sizi borç içinde iki üç çocukla bırakmasını mı

Gözünü seveyim bu aylık son olsun artık. Lütfen uzak tut şu adamı kendinden. Düzgün insanlar hala var.

benim eski bir erkek arkadaşim olayi arşa çıkarip ölmüş babamin onunla konuşup beni ona emanet ettiğini bile söylemişti
birde chamallows sana emanet evlat demiş
bana bir kere evlat dememiş babam ama ona demiş mezarindan kalkip gördün mü, ne muhterem zat aman yarabbi

Bu kadar safınıda ilk kez gördüm galiba aslında başka birsey yazacaktımda banlanırım müge anlıda görürüz seni yakın zamanda ya gercekten hiç beyniniz çalısmıyor mu?

Damatçıysa adam demek..

Yok canım ne özrü burda hepimiz anonimiz zaten sağolun yine de inceliğiniz için. Evet ilkimdi. Ondan bu kadar yapıştım galiba.

Teşekkür ederim tatlılığınız için, kardeşinizi tebrik ederim. Hayırlısı buymuş, yani beni eş olarak alsaydı bile zaten yine kötü davranırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…