Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ona "abin sana çeksin ve sen bir iş kur" deyince de "ben meslek yüksek okulu mezunuyum beni krediye layık görmüyor" demişti :)
Kurtulduğuna sevindim. Bu arada 6 yılı geçti eczane eczacısıyım, eczane açmak için en kötü dönem sanırım karlı mf li ilaçlar piyasada yok olan zaten mfsiz ürünler bu kadar sık zam almasa eczaneler batardı tek kar kaldı stokların zamlanması
Ama bu durumlar mutlaka düzelir kendi memleketinizde iyi bi yer bulursanız deneyin derim stresli ama yine hastane eczacılığından her ihtimalde iyi kazanırsınız.

Son düzenleme:
Ben de günün birinde uşakta işlek bir yer bulursam bunun denenmeye değer olduğunu hissediyorum çok sağolun verdiğiniz akıl için

ay ahahaha yine aşırı güldüm

Bir ara Urfalıyla iliskin vardı konu acmıstın.Regl olduğun icin iliskiye giremediniz diye seni terketmişti.Simdiki de Antepli mi?
Sanırım Güneydoluğu erkek takıntısı var sizde..
Ayrıca bir de Güneydoğulu erkek takıntısı var.Eski tuhaf konusundaki adam da Urfalıydı

Güneydoğulu erkek takıntısı var kendisindeGüneydoğulu olması yetiyor,Urfa ,Antep ,Diyarbakır farketmez

Aynı kişiymiş tepkiden korktuğu için farklı gibi yansıtmış

İnsanların aklına ihtiyacım vardı. Aynı kişi hastaneye gelip hediyeler alıp özür dileyince hayatımın hatasını yapıp affettim ama affettiğimi söylemeye de utandım. Zaten bu sefer de dolandırmaya gelmiş. Aslında doğulu erkekleri çekici buluyorum ama benim onunla takıntım bana ilk başlarda yaşattığı yoğun mutluluk içindi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…