Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen iste ben aklima geldikce ana avrat düz giderim 7 sülalesine, peki bisey sorucam madem kardesi kredi cekip sana dukkan açacak, niye kredi cekip kazma kardesine is kurmuyor?

Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Ben de kendime yaptığım kötülüğün çok geç farkına vardım. Onun bırakmış olması hayırlı oldu.

Sen iste ben aklima geldikce ana avrat düz giderim 7 sülalesine, peki bisey sorucam madem kardesi kredi cekip sana dukkan açacak, niye kredi cekip kazma kardesine is kurmuyor?
Teşekkür ederim şimdiden diline sağlık :)) Onu sorduğumda da ben meslek yüksek okulu bitirdim de beni krediye layık görmez demişti :))

Benim de ona olan zaafımdan basiretim bağlandı ve uzun süre düşündüm ama en son hayır deyince o da bundan iş çıkmaz deyip gitti tabi :)

Kendimi iyiliğe layık göremediğim içindi ve o da bu değersizlik duygumu anladı ve maddiyata çevirmeye çalıştı. Evlilik dileğiniz için teşekkür ederim ama bunca hatadan yaradan sonra iyi bir evlilik yürütemem heralde.

Sanırım yaşadığım buydu

Ne münasebet, ne alaka, yardım, destek alicaksin, kendini sevmeyi, deger vermeyi ogreniceksin. Sen kendini seversen ancak kıymetli olursun karşıdakinin gözünde

Neden evlenmeden, yasal olarak aile bağı kurulmadan maddi ilişkiler icine giriyorsunuz?
Nasıl guvenebiliyorsunuz? Gercekten meraktan soruyorum mantikli gerekceleriniz var mi?
Ona kapılmamın ve mantıksız hataların birden fazla nedeni var da en büyük nedeni kendime güvenmemek ve onu kaybetme korkusuydu.

Gerçekten az değildi bu arkadaş. Niyeti kredi çektirmekti heralde

Ben bir uzmandan randevu aldım. Şart olduğunun farkındayım çünkü benim için her erkek tehlike. Uzun süre izole olacağım.

Onceki konunuz paylasilmis, okuyunca sok oldum. Kendinize neden bu kadar deger vermiyorsunuz? Lutfen acilen terapiye, tedaviye baslayin. Bir insan kendine bunu yapmamali.
Ben Gülşah Akçay diye ankarada bilinen birinden online randevu aldım. Çözeceğim nedenini.

Sen en güzellere layıksın filan demeyeceğim, kendini iyiliğe layık görmeyebilirsin yalnızca kendine kötülük yapma ve yaptırma yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…