Şükür sayısız hatadan sonra nihayet frene bastımÇoooook doğru bir karar vermişsiniz. Fikirleri hiç ama hiiç güven vermiyor. Ayeıca kardeşinden paranı iste bana iş, kuralım demesi çok hadsizce. Verilmiş sadakanız varmış diyorum.
Sen iste ben aklima geldikce ana avrat düz giderim 7 sülalesine, peki bisey sorucam madem kardesi kredi cekip sana dukkan açacak, niye kredi cekip kazma kardesine is kurmuyor?Sağolun camgülü şu an sitede benim akıllı olduğumu düşünen tek insansınızdır :)) Aslında evet insan başkasının bunu yaşadığını görse ona üzülür ama olayın içindeyken insan kendine acımıyor. O terketmeden önce de senin kardeşin sana sormuyorsa sen de benimkini sorma diyemedim o da içimde kaldı.
Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Ben de kendime yaptığım kötülüğün çok geç farkına vardım. Onun bırakmış olması hayırlı oldu.Sen ben kocamıza yaptırmayız bunları, kocamız böyle davransa mahkemede alırız soluğu, ne kıymetli oluyor elin itleri ya evladımın babası bana bu muameleyi yapamaz yaotırmam, seks objesi miyim ben ya
Herif iyi bırakmış bunu binse üstüne tecavüz etse yine gıkı çıkmaz bu kızların
Heriflerin bu hale gelmesi normal baksana kızların kendilerine yakıştırdığı şeylere
Kızgınlığım mı daha büyük üzgünlüğüm mü bilemedim yine
Teşekkür ederim şimdiden diline sağlık :)) Onu sorduğumda da ben meslek yüksek okulu bitirdim de beni krediye layık görmez demişti :))Sen iste ben aklima geldikce ana avrat düz giderim 7 sülalesine, peki bisey sorucam madem kardesi kredi cekip sana dukkan açacak, niye kredi cekip kazma kardesine is kurmuyor?
Yamanacak keriz bulamaz da geri donerse cok rica ediyorum, kanma şu herife. Inan zerre insanlıktan nasibini almamış pisligin tekiDuyarlılığınız için teşekkür ederim. Ben de kendime yaptığım kötülüğün çok geç farkına vardım. Onun bırakmış olması hayırlı oldu.
Seni kim ne etsin küpek hffhffhTeşekkür ederim şimdiden diline sağlık :)) Onu sorduğumda da ben meslek yüksek okulu bitirdim de beni krediye layık görmez demişti :))
Benim de ona olan zaafımdan basiretim bağlandı ve uzun süre düşündüm ama en son hayır deyince o da bundan iş çıkmaz deyip gitti tabi :)Bir şey yaşanırken insan gerçekten bu kadar kör sağır mı oluyor ya? Hiç dışarıdan bakamaz hale mi geliyor? Size eczane açacak parayı bulabilecek durumda ama 300 euroyu sizden istiyor
Bence adam şunu yapacak: abim kredi çekecek şu kadar vermen lazım, yok şu bu lazım diyecek, sonra onun da üstüne yatacakBunlar niye hep Antep'de oluyor ya, Müge Anlı bir şehir olsaydı Gaziantep olurdu herhalde Biraz izle bak. Ama dolandırılmadan önce izle.
aslında tam o an yapıştırmalık bir lafmış ama benim aklım hep sonradan geliyor :))Seni kim ne etsin küpek hffhffhdeseydin iyiydi neyse kismet
Allaha bin şükürBenim de ona olan zaafımdan basiretim bağlandı ve uzun süre düşündüm ama en son hayır deyince o da bundan iş çıkmaz deyip gitti tabi :)
Ben ona "abin sana çeksin ve sen bir iş kur" deyince de "ben meslek yüksek okulu mezunuyum beni krediye layık görmüyor" demişti :)Yani inanılmaz mantık hatasını göremiyor musunuz tek amaçları eczaneye çökmek değilse abisi krediyi kardeşi iş kursun diye çeksin
Kendimi iyiliğe layık göremediğim içindi ve o da bu değersizlik duygumu anladı ve maddiyata çevirmeye çalıştı. Evlilik dileğiniz için teşekkür ederim ama bunca hatadan yaradan sonra iyi bir evlilik yürütemem heralde.Ağlanacak hallerine güldürecek duruma soktular kendilerini Mihrimah
Bak sende gencecik bir kadınsın, ne dertlerin var değil mi bunlar dertsiz başlarına dert alıyorlar
Herifin layık gördüğü muameleden mahrum kalmamak için para yediriyorlar bir de ya gel de delirme
Yarın bir gün bir insan evladı çıkacak karşısına evlenecek (inşallah) adam buna insan gibi muamele edecek ondan sonra bu bana niye böyle davranıyorki diye bunalıma girecek
Bir insan neden kendine bunları yaptırır sebep ne?bizde ergen olduk hormonlar coştu akıl uçtu, genç olduk aşktan öldük bittik, bu halimizle doğmadık ama İnan anlayamıyorum, neden?
Sanırım yaşadığım buyduBence değersizlik duygusu ile alakalı, çocukken değer göremeden büyüyenler ileride kendilerine güzel olan hiçbirşeyi layık göremiyorlar, ben kimim ki o kaliteli insan bana bakacak deyip kalitesiz, pis ve iğrenç ne kadar ilişki varsa hepsinin başrolünde oynuyorlar, herşeyin kökeninde yetişme tarzı ve çocukluk psikolojisi yatıyor, çocukken 7 yaşına kadar yaşadıkların 70 yaşına kadar peşini bırakmıyor, ha benim gibi hayata 1-0 yenik başlayan nadir kişiler dengeleri değiştirip hayatına olumlu yön verebiliyor
( anne baba ayrılık travmaları vb) ,Rabbim bizleri iyilerle karşılaştırsın ve akıl fikir versin , sadece bunu diliyorum
Ne münasebet, ne alaka, yardım, destek alicaksin, kendini sevmeyi, deger vermeyi ogreniceksin. Sen kendini seversen ancak kıymetli olursun karşıdakinin gözündeKendimi iyiliğe layık göremediğim içindi ve o da bu değersizlik duygumu anladı ve maddiyata çevirmeye çalıştı. Evlilik dileğiniz için teşekkür ederim ama bunca hatadan yaradan sonra iyi bir evlilik yürütemem heralde.
Müge anlının eşiğindeydim son anda bitti.Sizden aldığı parayı ilk önce versin kendisi aile işine karışmasın. Sizde böyle her dediğini yaparsanız yakında Mügeye çıkarsınız
Ona kapılmamın ve mantıksız hataların birden fazla nedeni var da en büyük nedeni kendime güvenmemek ve onu kaybetme korkusuydu.Neden evlenmeden, yasal olarak aile bağı kurulmadan maddi ilişkiler icine giriyorsunuz?
Nasıl guvenebiliyorsunuz? Gercekten meraktan soruyorum mantikli gerekceleriniz var mi?
Ben de bunu anlamak için Gülşah akçaydan randevu aldım online devam edeceğimNiye ilişkilerinizde bu denli acizsiniz? İvedilikle psikolojik destek alın. Gelen gidenden beter.
Gerçekten az değildi bu arkadaş. Niyeti kredi çektirmekti heraldeIssiz adam bulmus eczaci kizi sogusleyecek.
Bi de diyor ki sen memleketime eczane ac beni de kalfa yap. Dolandiriciligin zirvesi. Eczaci olan eczane acacak olan sensin, neden onun memleketine acasın?
Adam hem issiz, hem senden para kopariyor, hem memleketine eczane actiriyor, hem de sulalesini ortak ediyor.
Saf olmayin.
Ben bir uzmandan randevu aldım. Şart olduğunun farkındayım çünkü benim için her erkek tehlike. Uzun süre izole olacağım.Bu kadar saf olamazsınız, gerçekten adam ben asalaklar kraliyim diye bas bas bağırıyor.Bu adam niye böyle diye sorgulamak yerine gitsem batarmiyim diye soruyorsunuz pes .Kolay para kazanıyorsunuz galiba, isteyene şak diye 300 euro göndermek falan borcunuz olmasa koşa koşa adam için kredi çekersiniz.Bir de adamı aklamak için gerçekten o para isteniyor diye kendinizi ikna ediyorsunuz.Gidin tedavi olun sevgi dilencisi olmayın. Böyle adamlar için çok kolay avsiniz.Muge anliya çıkıp" aşıktım dolandırıldım herşeyimi kaybettim "diye ağlarsınız sonra..........
Ben Gülşah Akçay diye ankarada bilinen birinden online randevu aldım. Çözeceğim nedenini.Onceki konunuz paylasilmis, okuyunca sok oldum. Kendinize neden bu kadar deger vermiyorsunuz? Lutfen acilen terapiye, tedaviye baslayin. Bir insan kendine bunu yapmamali.
Sen en güzellere layıksın filan demeyeceğim, kendini iyiliğe layık görmeyebilirsin yalnızca kendine kötülük yapma ve yaptırma yeterKendimi iyiliğe layık göremediğim içindi ve o da bu değersizlik duygumu anladı ve maddiyata çevirmeye çalıştı. Evlilik dileğiniz için teşekkür ederim ama bunca hatadan yaradan sonra iyi bir evlilik yürütemem heralde.