Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu adamdan uzak durun yoksa başınıza iş açacak ,size de inanamıyorum ne para yedirip iş kurdurmaya çalışıyorsunuz ki , size ne ? Anası mısınız babası mı ? illa gel dolandır diyorsunuz bi daha görüşürseniz zaten burada” dolandırıldım borç batağına düştüm “ diye konu açarsınız , uzak değil 🤦‍♀️
Valla ben de öyle birşey olur diye korkarak reddettim artık

bende hayır diyememe hastalığı vardı
Daha neler?? Kime hayır diyemiyorsunuz mesela anne,baba,arkadaş,eleman, yakışıklı bir adam,patron vb
Siz birileri sizi sevsin diye eyvallah diyorsunuz herşeye,gerçekten destek alın.Sokaktan geçen biri cuzdandaki paranı verir misin ?dese olur tamam al senin olsun demeyeceginize göre ilişki düzeyinde kabullendirme için sürekli evet diyorsunuz......

Paranızı isteyin ve bu adamla bir daha muhatap olmayın. Kendi adam olsun kendine kredi çektirsin, iş açsın. Adam resmen hayatını, geleceğini ondan bundan otlanarak geçinme derdinde. Yurtdışına gidecek olan biri kenarda parası olmalı sizden 300 Euro alırken denemiş sizi verirse devamı gelir diye. Taviz tavizi doğurur. Aşk falan da yok aranızda. Adam sizi görünce gözlerinde dolar işareti belirmiş resmen soyacaktı.

Siz babanızla açın iş yeri kazanırsınız merak etmeyin.ailenizle ilgili şeyleri başkalarına sevgiliye anlatmayın, bunu bile kullanmış herif.
Ailevi olayları anlatmak büyük hataydı. Orda ayılmalıydım. Gerçi 300 euro giderken bile uyanmadığım için. Gerçekten gözleri bi yeşillenmiştir bence de :-))

Sakaryada tanıştık. Kısa bir süre aynı yerdeydik ben iş arıyordum o sanayide çalışıyordu sonra ben uşağa döndüm o urfaya döndü. İnanmazsın ama vaktinde bir yıl yalvardı bir kez görüşelim diye. İlk büyük kavgadan sonra bir süre kayboldu sonra hastaneye gelip özür diledi. Fiziksel parasal alacağını alınca da yine toz oldu. Bana müstehak.

Yoo çok tipik bu, inanırım, ikna etmek için love bombing deniyor ya resmen senin eğitilmen, terapi görmen gerekiyor.

Daha neler?? Kime hayır diyemiyorsunuz mesela anne,baba,arkadaş,eleman, yakışıklı bir adam,patron vb
Siz birileri sizi sevsin diye eyvallah diyorsunuz herşeye,gerçekten destek alın.Sokaktan geçen biri cuzdandaki paranı verir misin ?dese olur tamam al senin olsun demeyeceginize göre ilişki düzeyinde kabullendirme için sürekli evet diyorsunuz......
Destek şart oldu zaten. Adam usta oyuncu ama benim sıkıntım daha büyük

Destek şart oldu zaten. Adam usta oyuncu ama benim sıkıntım daha büyük

Adam usta oyuncu değil bildiğin kavat, kro, amele. Problem sende. Hala aklımızla dalga geçtiğini düşünüyorum bir yandan yazıyorum belki benzerini yaşayan buraya üye olmayan biri vardır diye.

Yoo çok tipik bu, inanırım, ikna etmek için love bombing deniyor ya resmen senin eğitilmen, terapi görmen gerekiyor.
Belki başka benzer duruma düşen kadınlar da vardır. Benim ayılmam zor oldu. Gülşah akçay diye ünlü bir uzmandan randevu aldım, bilişsel davranış eğitimi vericem dedi, bir gün farklı hissedebilirsem buraya da yazıcam

Adam usta oyuncu değil bildiğin kavat, kro, amele. Problem sende. Hala aklımızla dalga geçtiğini düşünüyorum bir yandan yazıyorum belki benzerini yaşayan buraya üye olmayan biri vardır diye.
Baştan ben de amele diyordum ama artık küçümseyemiyorum. Beni allak bullak etti. Ama kimsenin benim kadar uzun süre bu duruma düşeceğini sanmıyorum yine de bilinmesi iyi olabilir.

Ailevi olayları anlatmak büyük hataydı. Orda ayılmalıydım. Gerçi 300 euro giderken bile uyanmadığım için. Gerçekten gözleri bi yeşillenmiştir bence de :-))

Yavrum senin nelerin gitmiş, gtn başta olmak üzere. Baştan sona yanlışlar var. Allah doğru yola getirsin. Ailene acıdım, seni Urfalı birine sex kölesi olmak için mi yetiştirip okuttular? Travma nerden bakarsan. Yakın arkadaşın çevren yok mu? Ailevi ilişkilerin nasıl?

Sizin eski ilişkinize de ve mesajlarınıza baktım, kendinizden neden bu kadar nefret edip değersiz görüyorsunuz? Yaşınız, mesleğiniz, iyi bir aileniz var ama hep kendinizi maddi, manevi ve fiziksel kullandırmaya kötü davrandırmaya çalışmışsınız.

Sizin önceliğiniz siz olmalı. Her size yaklaşan ve görüşmek isteyen kişi, sizi sevdiği için geldiği anlamına gelmez. İstemediğiniz hiç bir şeye zorlayamazlar.

Bir erkek sizden para istememeli veya sizin ailevi işlerinize bir ayda karışacak duruma gelmemeli, sizin paranızla plan yapmamalı. Lafını bile edememeli. Siz uşaktasınız. Neden güneydoğu Anadolu’da bir eczane açmayı düşünüyorsunuz? Neden kendi ailenizin yanında değil?

Terapiye başlayın. İhmal etmeyin.
O değersizlik duygusu bana çok büyük hatalar yaptırdı. Uzmana gidicem haftaya. Erkeklerden bir kaç yıl uzak durucam. Güneydoğu hevesi bu eleman içindi ama artık zaten bitti.

Yavrum senin nelerin gitmiş, gtn başta olmak üzere. Baştan sona yanlışlar var. Allah doğru yola getirsin. Ailene acıdım, seni Urfalı birine sex kölesi olmak için mi yetiştirip okuttular? Travma nerden bakarsan. Yakın arkadaşın çevren yok mu? Ailevi ilişkilerin nasıl?
Ailem aslında kötü bir aile değil de herşeye çok karıştılar bunalttılar. Aslında bu mazaeret değil tabi, ben baskıya karşı koyacak yaştaydım da, bu adam karşıma çıkınca ilgiye kapıldım. Aslında birkaç arkadaşa anlatsam belki bu hatadan vaktinde dönülürdü ama burada da laf yayılırdı. Çok teşekkür ederim. Gerçekten iyi birisin.

Arkadaşım adamın başvuru parasını bile siz ödemişsiniz. Ne ortaklığı ne iş kurması. Dolandıracak adam arıyor sizinki. İş kurma derdinde değil. 300 euroyu denkleştiremeyen adamdan ortak mı olur yapmayın nolursunuz. Engelleyin bir daha da iletişime geçmesin sizinle. Ne çok türedi bu kadın söğüşleyen erkekler yahu.
Gösterdiği evraklara ve sahte ilgisine kandım. O beni blokladı zaten. Hayırlısı buymuş.

İşsiz heriflerde ne buluyorsunuz? Kendi ağzıyla demiş eczanende kalfa olayım babanlar yoksa işsize kız vermez diye, ne işin var işsiz herifle

Ben de doğuluyum doğuda da insan normal insan ne alaka konunla doğululuğun?

Herif malına çökme derdinde doğuda da böyle mala çökme derdinde olanlar var onu soruyorsan 😒
Şimdi o bizim burda aile içi para dert olmaz deyip de sonra benim kendi arkadaşım da aman herşeye ortak olurlar deyince, bende de yanlış bir algı oluştu. Sahtekar her yerde sahtekar aslında.

Dolandırılmanın eşiğindesiniz. Son aylarda Gaziantep'te, bu kadın dolandıran erkek nüfusu patlama yaptı resmen ya. Gaziantep, ne oluyor size???
Ucuz kurtuldum ama bölgeyle ilgisi yok tabi. Benim mardinli arkadaşım da aman kar edemezsin hepsini elinden alırlar deyince kuruntuya kapıldım.

32 yaşındaymışsınız. Sizce buradaki tek sorun eczane açmamış olmanız mı ?

Adamın işi yok; adam yurt dışına çalışmaya gidecek diye 300 Euro vermişsiniz, para geri gelmemiş. Adam kendine iş arama niyetinde de değil. Tüm iş planlarını sizin üzerinizden kurmuş.Kardeşinize verdiğiniz parayı geri istemediniz diye; adam sizi, "ortak geleceğiniz için çaba harcamamakla suçlamış". Adam kardeşinizden parayı alıp kendisine iş kurmanızı istemiş.

Sizde hala "Bu ilişki bitmeli miydi yoksa aşkımı boşuna mı kaybettim ? " diye soruyorsunuz, pes.

Adam, ilişkiniz için herşeyi yapmaya razı olun diye; ilişkiyi bitirme numarası yapıyor da olabilir.

Umarım kendi ayağınızla yeniden bu adama (!) dönmeye kalkmaz ve elinizde avucunuzda ne varsa bu adama kaptırmazsınız.
Ben terkedilme korkusuyla sağlıklı düşünemedim. Aslında gerçek basitti. O beni bloklamış zaten. Bitti. Hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X