Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamdan uzak dur. Öyle böyle değil hemde. Doguluyum kardeşimde eczacı ve eczanesi var. Eczane yürür her türlü ama bu adamla asla ama aslaaaa. Adam senin üstünden iş kurma derdinde. Benim kardeşim de eşimde eczaciyken arada sıkıntılar çıkabiliyor bu adam birde eczane müdürü olarak babana kendini mi tanitacakmis. Terbiyesiz pislik. Sinir oldum. Asla görüşme. Yolunu tamamen kapa. Seni güzel sozlerle kandirmasina izin verme.
Aslında ben de mardinli arkadaşım böyle birşey deyince frene bastım. O belki yanlış bilgi verdi ama yine de ters taraftan iyiliği dokundu. Yoksa sorun bu adamın kişiliğiydi ve benim zayıflığım

Ben aslında sitedeki insanları üzmek istememiştim. Sizin de iyi niyetinizi hissediyorum teşekkür ederim. Aslında tahmin ettiğiniz gibi öyle pek çekici biri değilim. Baya sıradan biriyim. Şimdiye kadar kimse böyle ilgi göstermemişti ve kendime o kadar güvenmiyordum ki sırf onu kaybetmemek için ne dese yapacak ruh halindeydim. Duygusal frenlerim tutmadı ve o hastaneye gelince yine duvarlarım indi. Çalışma iznini de gösterince inandım ve baştan sona büyük hataydı.
İlgi gösterdide ne yaptı? Adat oldun diye azarladı, anal yaptı, canın yandı yine azarladı, vücudunu kullandı yetmedi parana göz dikti. İlgi dediğin bu mu? Bak benim sevdiğim adam bana hiç böyle ilgi göstermedi mesela çünkü bunlar ilgi değil

İlgi gösterdide ne yaptı? Adat oldun diye azarladı, anal yaptı, canın yandı yine azarladı, vücudunu kullandı yetmedi parana göz dikti. İlgi dediğin bu mu? Bak benim sevdiğim adam bana hiç böyle ilgi göstermedi mesela çünkü bunlar ilgi değil
Yok aslında ilgi derken ilk tanıştığımız sene çok sıcaktı. Ben o yakınlığa alıştıktan sonra kötülüğü yavaş yavaş artırdı.

Artık gitti zaten. Beni bloklamış. Böylesi daha iyi oldu. Ben vazgeçemiyordum. Aslında evet hırsız her yerde hırsız.

Yani o engellemese siz daha devam edecektiniz bu sozde iliskiye?

Ozur dilerim bunu sordugum icin, cevaplamak zorunda degilsiniz. Ama daha once hic erkeklerden ilgi gormedim dediginiz icin cinsel anlamda bu kisi ilkiniz miydi? Cunku bizim kizlarimiz ilk iliskisini yasadigi kisiyle evlenmek zorunda hissedip, olmayacak her seyi kabul edip, alttan alma egiliminde oluyor sizin gibi.

Sağolun camgülü şu an sitede benim akıllı olduğumu düşünen tek insansınızdır :)) Aslında evet insan başkasının bunu yaşadığını görse ona üzülür ama olayın içindeyken insan kendine acımıyor. O terketmeden önce de senin kardeşin sana sormuyorsa sen de benimkini sorma diyemedim o da içimde kaldı.

Kız kardeşimle yaşıtsınız muhtemelen. Oda sağlık ile ilgili bir bölümden mezun verdiği emeği, uğraşı biliyorum. Sanırım o yüzden abla moduna bağladım 🤣

Bizimki hiç aptal aşık olmadı, kimseye eyvallahı da yok. Sizinde olmasın. Sizden önemli hiç kimse yok. Daha şimdiden saçma sapan davranıyor, lütfen uzak durun.

Aslında yenilgiyi kabul etmiştim ve köşeme çekilmiştim ama o hastaneye gelip benden özür dileyince, ve çalışma iznini gösterip orda bir hayatım olucak, artık küslük bitsin deyince, bundan utanıyorum ama eski sevgim uyandı ve aman tekrar terketmesin korkusuyla, parayı verdim. Ve şimdi de onun istemediği noktadayım işte.
Barişirken bile para istedi demek🤦🏻‍♀️

Hastanede eczacıyım. Kötü bir ilişki atlattım ve sonra bana ilgi gösteren antepli biriyle sevgili oldum. O polonyaya çalışmaya gideceğini söyledi. İzni hazırdı evrağı gördüm. Ukrayna savaşı olunca çalışma vizesi alamadığını randevu sırasına girebilmek için aracıya el altından para vermesi gerektiğini söyledi ve 300 euro verdim. Sanırım doğruydu çünkü almanyaya çalışmaya giden bir arkadaşım da aracıya para vermiş. Savaş yüzünden başvurular arttı demişti. Bunun üstünden 2 ay geçti ve benim ex in başvurusuna cevap gelmedi.

Bana "Abim kredi çeksin sana eczane açalım" dedi. Ben de "Benim zaten bankaya yüklü borcum var, bir de abine borçlanır da bu eczaneyi yürütemezsem iyice batarım" dedim. O da "Bizim burda aileye harcanan paranın hesabı sorulmaz, tecrübeli bir kalfa bulur işin başına geçeriz, burada aileler kalabalık, korkma eczane batmaz, ben de babana kendimi eczanenin ortağı olarak tanıtırım, yoksa o da işsiz birine kızını vermez" dedi. Ben de "Borcuma borç eklemekten korkuyorum, esnaflığıma güvenemiyorum, en azından benim de ortaya koyacak param olsa yine tamam derdim, benim tanıdığım var sana sanayide bir iş bulayım" dedim. Bana "bunun faydası olmaz, elime ne geçer ki" dedi.

Ben vaktinde kardeşim işten atıldığı için ona para vermiştim. Benim ex de "kardeşinden o parayı geri iste bana iş kuralım" dedi. Ben de "kardeşimin sıkıntısı sürüyor, şu anda onu geri vermeye zorlayamam" dedim. Beni elimi taşın altına koymamakla ortak geleceğimiz için çaba göstermemekle suçladı. Görüşmenin anlamı yok dedi.

Aslında eczane açmaktan korkmamın bir nedeni de bazen onun coin oynadığını görürdüm ve kasadan alır da coine yatırır diye korkuyordum. Zaten sanırım artık maliyetler arttı karlar azaldı bu da beni korkuttu. Mardinli bir arkadaşıma sordum. "Eğer sana eczane açsalardı bütün kazancına ortak olurlardı burda aileler herşeyi paylaşır" dedi. Bu doğru mu acaba? Bu ilişki bitmeli miydi yoksa aşkımı boşuna mı kaybettim?
Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz mesela sizi borç içinde iki üç çocukla bırakmasını mı

Aslında kafası normal çalışan birisi için, bir tek bu gaddarlığını görmek bile yetmeliydi ama ben yaşanılan şeyin anormal olduğunu bile bile nasıl devam ettim. Çünkü biz vaktinde güzel şeyler de yaşamıştık ve iki ay onu özleyerek geçmişti. Önceden de kimseden ilgi görmemiş vasat biri olduğum için aman bu ilgiyi kaybetmeyeyim diye hastaneye gelip özür dilediği gün geri döndüm. Ve büyük hataydı. Sonu yine ayrılık oldu.
Gözünü seveyim bu aylık son olsun artık. Lütfen uzak tut şu adamı kendinden. Düzgün insanlar hala var.

Her cümlenize katılıyorum. Erkek milleti az değil. Ben kolay lokmayım ama benim ex de az değildi. Beni gram gram tartıp her hilesini planladı. Herkesin ilişkisi farklı tabi ama çoğu kadın sevdiğimize yakın olalım derken kuzuyu kurda teslim ediyoruz bir nevi.
benim eski bir erkek arkadaşim olayi arşa çıkarip ölmüş babamin onunla konuşup beni ona emanet ettiğini bile söylemişti 😂😂😂
birde chamallows sana emanet evlat demiş 😂😂
bana bir kere evlat dememiş babam ama ona demiş mezarindan kalkip gördün mü, ne muhterem zat aman yarabbi

Bu kadar safınıda ilk kez gördüm galiba 🤣 aslında başka birsey yazacaktımda banlanırım müge anlıda görürüz seni yakın zamanda ya gercekten hiç beyniniz çalısmıyor mu?

benim eski bir erkek arkadaşim olayi arşa çıkarip ölmüş babamin onunla konuşup beni ona emanet ettiğini bile söylemişti 😂😂😂
birde chamallows sana emanet evlat demiş 😂😂
bana bir kere evlat dememiş babam ama ona demiş mezarindan kalkip gördün mü, ne muhterem zat aman yarabbi
Damatçıysa adam demek..

Yani o engellemese siz daha devam edecektiniz bu sozde iliskiye?

Ozur dilerim bunu sordugum icin, cevaplamak zorunda degilsiniz. Ama daha once hic erkeklerden ilgi gormedim dediginiz icin cinsel anlamda bu kisi ilkiniz miydi? Cunku bizim kizlarimiz ilk iliskisini yasadigi kisiyle evlenmek zorunda hissedip, olmayacak her seyi kabul edip, alttan alma egiliminde oluyor sizin gibi.
Yok canım ne özrü burda hepimiz anonimiz zaten sağolun yine de inceliğiniz için. Evet ilkimdi. Ondan bu kadar yapıştım galiba.

Kız kardeşimle yaşıtsınız muhtemelen. Oda sağlık ile ilgili bir bölümden mezun verdiği emeği, uğraşı biliyorum. Sanırım o yüzden abla moduna bağladım 🤣

Bizimki hiç aptal aşık olmadı, kimseye eyvallahı da yok. Sizinde olmasın. Sizden önemli hiç kimse yok. Daha şimdiden saçma sapan davranıyor, lütfen uzak durun.
Teşekkür ederim tatlılığınız için, kardeşinizi tebrik ederim. Hayırlısı buymuş, yani beni eş olarak alsaydı bile zaten yine kötü davranırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X