- Konu Sahibi eliffdiyebiri
ben de 5 kuruş vermez ağzımı açmazdım aacaba kötü bir insan mıyım diye kendimi sorguluyordum ama yalnız değilimişim kötü değiliz di mi bizEşiniz salakmış o zaman üzgünüm. 5 kuruş vermeyin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 5 kuruş vermez ağzımı açmazdım aacaba kötü bir insan mıyım diye kendimi sorguluyordum ama yalnız değilimişim kötü değiliz di mi bizEşiniz salakmış o zaman üzgünüm. 5 kuruş vermeyin.
Ben şey düşündüm.Nasilsa araba satılacak ya biz ameliyat parası kadar fazla alirizAy ben bu konusahibindeki iyiliği de Burda kimsede görmedim valla burda başka gelin olsa adamın amelaiyatı umru olmazdı üstüne hakkımızı yediler diye beddualar ederdi. Konu sahibi sen ne mübarek insansınama seni çiğ çiğ yer o asalak kayın
Arabaya para yetmiyor.Kredi çekip kalan kısmı tamamlasak mi kararsızım.Çünkü yazın 1 ay maaş almıyorum.O kadar paranız varsa neden aracı siz almıyorsunuz?
O asalak kaynın ve elleri ile bir asalak yetiştiren kp vermezler inan bana paran gittiği ile kalırsınBen şey düşündüm.Nasilsa araba satılacak ya biz ameliyat parası kadar fazla aliriz
O zaman fiyatı bir tık aşağı çekin satılsın biran önce.Arabaya para yetmiyor.Kredi çekip kalan kısmı tamamlasak mi kararsızım.Çünkü yazın 1 ay maaş almıyorum.
En iyisi ses etmemek sanırım.Eşime söyleyeyim arabayı az daha uygun koysunO asalak kaynın ve elleri ile bir asalak yetiştiren kp vermezler inan bana paran gittiği ile kalırsın
Maalesef cekmiyorlar.10 bin iyi para diye diye kaç aydır satılmıyor arabaO zaman fiyatı bir tık aşağı çekin satılsın biran önce.
Hayır kötü olan eş ailesi. Ayıp, günah. Bir oğluna krediyle araba aldırıyor sonra asalak oğluna kendi hakkını veriyor. Her şeyini karşılıyor. Hiç acımam valla. Dünüründen istesin, çok zenginmiş madem.ben de 5 kuruş vermez ağzımı açmazdım aacaba kötü bir insan mıyım diye kendimi sorguluyordum ama yalnız değilimişim kötü değiliz di mi biz![]()
Ailesinden böyle birşey gördüyse zaten diyecek birşey yok.H
ayır kız tarafı almış zamaninda
Siz o ameliyat parasını asla geri alamazsınız ben diyim.Ben şey düşündüm.Nasilsa araba satılacak ya biz ameliyat parası kadar fazla aliriz
Paraya ihtiyacı olan onlar biri ameliyat olacak birinin borcu var ona rağmen çekmiyorlarsa siz karışmayın para falanda vermeyin, sadece kenara çekilin ve izleyin. Ayrıca araç ev gibi alım satımlarda 3 e 5 e bakılmaz ki, 10 bin nedir yani böyle bir durumda.Maalesef cekmiyorlar.10 bin iyi para diye diye kaç aydır satılmıyor araba
Haklısınız.Sessiz kalmak en iyisi.Bakalım nasıl yapacaklar.Ortak olursa kaynim yarısını verirse olur tabiki değil mi
Kimse bu kadar borç olduğunu bilmiyor.Eşim hariç.Çok rahatlar maalesef. Ve borç gitgide artiyorAilesinden böyle birşey gördüyse zaten diyecek birşey yok.
Ama durumlar bu kadar kötüyken de bi zahmet birinden biri çalışsın.
Hepimiz bir zamanlar evimizin prenses kızıydık.
Evlendiğimizde de keşke öyle olsaydık ama şartlar gerektirdiğinde iyi kötü kadınlar da çalışıyor.
Fazla rahatlar bence, sorumluluk bilinci olmayan insanlar.
Bana göre kendilerine de saygısı olmayan insanlar.
Ben olsam utanırdım o kadar borç ile o şekilde yaşamaya.
O yüzden verilirse iki kardeş ortak versin.Ya da araba satılsınSiz o ameliyat parasını asla geri alamazsınız ben diyim.
10 binde iyi para diye hiç geri çekmediler. 20 30 geri çekseler anında satılır araba.Ki uzun süre satılmaz gibi duruyor.Ameliyat bugün belli olduParaya ihtiyacı olan onlar biri ameliyat olacak birinin borcu var ona rağmen çekmiyorlarsa siz karışmayın para falanda vermeyin, sadece kenara çekilin ve izleyin. Ayrıca araç ev gibi alım satımlarda 3 e 5 e bakılmaz ki, 10 bin nedir yani böyle bir durumda.
Onlarında kenarda altınları vardır.Bende kenardaki altınlardan vermeyi düşündüm.Onlarda versinKaybın çalışıyorsa nasıl verecek yarısını?
Onlarında kenarda altınları vardır.Bende kenardaki altınlardan vermeyi düşündüm.Onlarda versin
Kaç ay geçmiş, 10 bin çoktan eridi gitti. Kendileri bu yaşa kadar 10 bin bile kazanmadılarsa çok büyük görünmüştür gözlerine, normal.Paraya ihtiyacı olan onlar biri ameliyat olacak birinin borcu var ona rağmen çekmiyorlarsa siz karışmayın para falanda vermeyin, sadece kenara çekilin ve izleyin. Ayrıca araç ev gibi alım satımlarda 3 e 5 e bakılmaz ki, 10 bin nedir yani böyle bir durumda.
Eşimle konuştum. Arabanın fiyatını düşürün biraz dedim.Bizde bankayla konuşalım.Kredi verirlerse eğer çekip biz alalım.Krediyi ödememek sıkışırsak en kötü aracı satarız dedimKayin ailen eli ayagi tutan salak ogullarinin borcunu odemek yerine amelyat parasi cikarabilir yada borc alip odeyebilir o yuzden bisey vermeyin asalak ailesiylede an bidaha is yapmayin arabayi fiyatini biraz dusurun satilsin birikiminizi vermeyin bunlara guven olmaz