Akıl verir misiniz?

Ay ben bu konusahibindeki iyiliği de Burda kimsede görmedim valla burda başka gelin olsa adamın amelaiyatı umru olmazdı üstüne hakkımızı yediler diye beddualar ederdi. Konu sahibi sen ne mübarek insansın ☺️ ama seni çiğ çiğ yer o asalak kayın
Ben şey düşündüm.Nasilsa araba satılacak ya biz ameliyat parası kadar fazla aliriz

ben de 5 kuruş vermez ağzımı açmazdım aacaba kötü bir insan mıyım diye kendimi sorguluyordum ama yalnız değilimişim kötü değiliz di mi biz ☺️😂
Hayır kötü olan eş ailesi. Ayıp, günah. Bir oğluna krediyle araba aldırıyor sonra asalak oğluna kendi hakkını veriyor. Her şeyini karşılıyor. Hiç acımam valla. Dünüründen istesin, çok zenginmiş madem.

H

ayır kız tarafı almış zamaninda
Ailesinden böyle birşey gördüyse zaten diyecek birşey yok.
Ama durumlar bu kadar kötüyken de bi zahmet birinden biri çalışsın.
Hepimiz bir zamanlar evimizin prenses kızıydık.
Evlendiğimizde de keşke öyle olsaydık ama şartlar gerektirdiğinde iyi kötü kadınlar da çalışıyor.

Fazla rahatlar bence, sorumluluk bilinci olmayan insanlar.
Bana göre kendilerine de saygısı olmayan insanlar.
Ben olsam utanırdım o kadar borç ile o şekilde yaşamaya.

Maalesef cekmiyorlar.10 bin iyi para diye diye kaç aydır satılmıyor araba
Paraya ihtiyacı olan onlar biri ameliyat olacak birinin borcu var ona rağmen çekmiyorlarsa siz karışmayın para falanda vermeyin, sadece kenara çekilin ve izleyin. Ayrıca araç ev gibi alım satımlarda 3 e 5 e bakılmaz ki, 10 bin nedir yani böyle bir durumda.

Ailesinden böyle birşey gördüyse zaten diyecek birşey yok.
Ama durumlar bu kadar kötüyken de bi zahmet birinden biri çalışsın.
Hepimiz bir zamanlar evimizin prenses kızıydık.
Evlendiğimizde de keşke öyle olsaydık ama şartlar gerektirdiğinde iyi kötü kadınlar da çalışıyor.

Fazla rahatlar bence, sorumluluk bilinci olmayan insanlar.
Bana göre kendilerine de saygısı olmayan insanlar.
Ben olsam utanırdım o kadar borç ile o şekilde yaşamaya.
Kimse bu kadar borç olduğunu bilmiyor.Eşim hariç.Çok rahatlar maalesef. Ve borç gitgide artiyor

Paraya ihtiyacı olan onlar biri ameliyat olacak birinin borcu var ona rağmen çekmiyorlarsa siz karışmayın para falanda vermeyin, sadece kenara çekilin ve izleyin. Ayrıca araç ev gibi alım satımlarda 3 e 5 e bakılmaz ki, 10 bin nedir yani böyle bir durumda.
10 binde iyi para diye hiç geri çekmediler. 20 30 geri çekseler anında satılır araba.Ki uzun süre satılmaz gibi duruyor.Ameliyat bugün belli oldu

Kayin ailen eli ayagi tutan salak ogullarinin borcunu odemek yerine amelyat parasi cikarabilir yada borc alip odeyebilir o yuzden bisey vermeyin asalak ailesiylede an bidaha is yapmayin arabayi fiyatini biraz dusurun satilsin birikiminizi vermeyin bunlara guven olmaz

Onlarında kenarda altınları vardır.Bende kenardaki altınlardan vermeyi düşündüm.Onlarda versin

Vermezler altın filan. Araba satılsa bile size ya para verirler yada vermezler. Bırakın kp oğlu ile konuşup arabayı sattırsın. Zar zor kazandığınız üç kuruştan olmayın.

Kaç ay geçmiş, 10 bin çoktan eridi gitti. Kendileri bu yaşa kadar 10 bin bile kazanmadılarsa çok büyük görünmüştür gözlerine, normal. 🤣

Kayin ailen eli ayagi tutan salak ogullarinin borcunu odemek yerine amelyat parasi cikarabilir yada borc alip odeyebilir o yuzden bisey vermeyin asalak ailesiylede an bidaha is yapmayin arabayi fiyatini biraz dusurun satilsin birikiminizi vermeyin bunlara guven olmaz
Eşimle konuştum. Arabanın fiyatını düşürün biraz dedim.Bizde bankayla konuşalım.Kredi verirlerse eğer çekip biz alalım.Krediyi ödememek sıkışırsak en kötü aracı satarız dedim

Back
X