Akıl verir misiniz?

Zaten normalde kaynimin arabayı satmaya niyeti yok.Ama 400 bine yakın borçları var.Ve sürekli faiz işliyor.En iyisi şuan sessiz kalmak.Bulamazlarsa son çare vermek sanırım.Kayinvalidemler kaynimin düğün borcunu ödüyor şuan.O yüzden borç versem geri hemen ödeyemezler
valla ben çok borcum var diyenlerin borçsuzlardan daha rahat yaşadığını çok gördün o yüzden de borcum var lafına inanmıyorum. Sanki borçları sadece lafta varmış gibi geliyor. Bence de siz sessiz kalın. Millet alacak araba bulamıyor satılmaması mümkün değil gibi. Kaynınızın götü kıymetli bence

Aslında ameliyat parası çok parada değil.Yaklasik 3 asgari maaş kadar.Ama bende kiradayım.Eşimin bunu karşılayacak zaten durumu yok.
Diğer arkadaşın dediği gibi desem paraci olmaz miyim peki?
Bacım sen deli misin paracı filan değilsin senin kaynın asalak. Yarın öbür gün sizden de borç isteyecekler kocan saf değildir umarım yoksa eltim evde toto büyütürken senin kazandıkların eltine gider. Ameliyat için de hiç yorum yapmazdım kazık kadar iki oğlu var sana gelene kadar

Haklısınız ama kendi evlatları düşünsün bence yapılacak şeyler varken yapmıyorlar neticede
Valla benim babamın evi vardı arabası vardı emekli maaşı vardı ve baya yüksekten yatıyordu. Annem hep çalıştı babam emekli oldu hala çalıştı artık 70 yaşına geldi zorla çocukları olarak evde dur dinlen gez dedik. Ben çalışmazsam hasta olurum derdi hep. Benim kocamda aşırı Çalışkan bir dakikasını boş geçirmek istemez. Ailemde ki tüm adamlardan böyle gördüm. Asalak gibi evde duran adamları görünce tuhafıma gidiyor.

Onların 400 e yakın borcu var.Hatta araba satilmazsa o 400 ü de aşacak.Onların payı borca gidecek.Ben şu konuda da güvenmiyorum.Yari parasını bize verecekleri konuda.
Bence vermezler arkadaşım kendi yakınlarımdan bildiğimi söylüyorum senin düşüncen çok güzel ama karşındakiler buna değer mi onu düşün . Etrafımda ben hiç duymadım bileziğimi verdiğim kaynım , kayınpederim geri verdi diyeni

Bence vermezler arkadaşım kendi yakınlarımdan bildiğimi söylüyorum senin düşüncen çok güzel ama karşındakiler buna değer mi onu düşün . Etrafımda ben hiç duymadım bileziğimi verdiğim kaynım , kayınpederim geri verdi diyeni
Kesinlikle vermez hele kayın tam bi asalak uzak durmalı konu sahibi ben çok kuruldum bu asalak kayına

Zaten normalde kaynimin arabayı satmaya niyeti yok.Ama 400 bine yakın borçları var.Ve sürekli faiz işliyor.En iyisi şuan sessiz kalmak.Bulamazlarsa son çare vermek sanırım.Kayinvalidemler kaynimin düğün borcunu ödüyor şuan.O yüzden borç versem geri hemen ödeyemezler
2. el araba fiyatı kadar borç var ama başkasının emri altında çalışmak zor gelirken milletin sırtından geçinmek zor gelmiyor. Ee iyi, borçlar daga da biriksin, sıfır araç parasını bulsun madem.

Eşin bu konuda ne diyor? Ben olsam tembel kaynımla eşinin işine gelmeyecek ama bana faydası olacak bir yoldan gitmeyi tercih ederdim.

Ruhsat kimin üstüne? Kayın yasal olarak hakkı olmayan araba satılsın neden istemiyor salak mı? Eşiniz kredi çekmiş kp altın vermiş ikisi ortak araba almış. Kayına devrettiyse hakkını size haksızlık olmuyor mu? Hem düğün yap hem altın tak hem yarı araba hediye et siz de borç ödeyin. Ben olsam ruhsat bendeyse üstüne yatarım 🤣 ameliyatın parasını verir araba tamamen benim derdim. 😎

Valla benim babamın evi vardı arabası vardı emekli maaşı vardı ve baya yüksekten yatıyordu. Annem hep çalıştı babam emekli oldu hala çalıştı artık 70 yaşına geldi zorla çocukları olarak evde dur dinlen gez dedik. Ben çalışmazsam hasta olurum derdi hep. Benim kocamda aşırı Çalışkan bir dakikasını boş geçirmek istemez. Ailemde ki tüm adamlardan böyle gördüm. Asalak gibi evde duran adamları görünce tuhafıma gidiyor.
Aynen öyle babamda gece gündüz çalışır 1 gün kendine ayırdığı varkti yok adamın. Onun bir gün çalışmaması eve girecek paranın olmaması demek .

Yuh.. Kayındaki bu rahatlık ne?! İki ipsiz sapsız bulmuşlar birbirlerini. 400 bin borç var ve karı koca ikiside çalışmıyor. Nelerin güveniyorlar merak ettim. O borç durdukları yerden nasıl ödenecekmiş?! Arabayı da satmıyorlar. Eşinize söyleyin kardeşini alsın karşısına konuşsun, arabayı size satsınlar. Sizde kayınpederin ameliyat masrafını hesaplayarak verin karşı tarafa hakkını. Böyle olmaz, bu kayınların borçlarının ucu ileride yine size dokunabilir benden demesi..
Kizin kredi kartına borç baya yüklü.Arabayi biraz daha uyguna koysalar satarlar zaten.Ama bende arabayı alacak kadar para yok.Kaynimda taksit taksit istemiyor.Toplu para istiyor.Bu arada maaştan 25 bin artıyor.Kredi çeksek aylik 16 bin ödemesi var.Ama ben yazın 1 buçuk ay çalışmıyorum.Ögretmenim

Ruhsat kimin üstüne? Kayın yasal olarak hakkı olmayan araba satılsın neden istemiyor salak mı? Eşiniz kredi çekmiş kp altın vermiş ikisi ortak araba almış. Kayına devrettiyse hakkını size haksızlık olmuyor mu? Hem düğün yap hem altın tak hem yarı araba hediye et siz de borç ödeyin. Ben olsam ruhsat bendeyse üstüne yatarım 🤣 ameliyatın parasını verir araba tamamen benim derdim. 😎
Maalesef kayinpederde ruhsat.Aslinda ona çok şey yapıldı.Arabada hakkı yok. Zaten arabadan aldığı para hep borca gidecek

Ay ben bu konusahibindeki iyiliği de Burda kimsede görmedim valla burda başka gelin olsa adamın amelaiyatı umru olmazdı üstüne hakkımızı yediler diye beddualar ederdi. Konu sahibi sen ne mübarek insansın ☺️ ama seni çiğ çiğ yer o asalak kayın

valla ben çok borcum var diyenlerin borçsuzlardan daha rahat yaşadığını çok gördün o yüzden de borcum var lafına inanmıyorum. Sanki borçları sadece lafta varmış gibi geliyor. Bence de siz sessiz kalın. Millet alacak araba bulamıyor satılmaması mümkün değil gibi. Kaynınızın götü kıymetli bence
Eşime soyliycem.Arabayi biraz daha uyguna koysun.Ama kaynim şey diyor.10 bin bile aza koyma.10 bin bile iyi para diyor.Gerçekten borçları var.Ama çokta rahat yasiyorlar

Hanımlar beni eskiden bilen vardır.Kaynımlarla ortak araç var.Kaynım yeni evli.Borçları var.Bu yüzden arabayı satalım dedi.Araba satılırsa bir miktarda kayinpedere verecektik.
Maalesef araba satılmıyor.Kayınbabamında ameliyat olması gerek.Ameliyat ücretini karşılayacak durumları yok.Kaynım ve eltim çalışmıyor.Onlarında yüklü borçları var.
Eğer para bulunmazsa ki para yok.Şöyle mi yapsam.Tabi arabanın satılacağı garanti değil.
Ameliyat parasını versek,araba satılınca o miktar biz fazla alsak.Ya da hiç karşılık bekleme ver mi diyorsunuz.Bu miktar benim eylülden beri biriktirdiğim para.
Kayınpederim ameliyat olmazsa felç riski var.Akıl verin ne yapayım?
O kadar paranız varsa neden aracı siz almıyorsunuz?

Haklısın o zaman karişmamak daha iyi sanki.Bence ilk etapta arabayı satmaya çalışsınlar.

Ay ben bu konusahibindeki iyiliği de Burda kimsede görmedim valla burda başka gelin olsa adamın amelaiyatı umru olmazdı üstüne hakkımızı yediler diye beddualar ederdi. Konu sahibi sen ne mübarek insansın ☺️ ama seni çiğ çiğ yer o asalak kayın
Aynen öyle cennetliksin valla. 🥰
Ama seni bu iyi niyetinle bu dünya da yerler kız.

Back
X