kızlar yorumlarınız önemli benim için.
kavgalarımıza şahit olsanız eften püften olmadığını anlarsınız.
evet biraz nazlı büyüdüm. aileme de düşkünüm. ama inanın evlendiğimden beri eşim mutlu olsun diye her şeyi yapmaya çalıştım.
kim işten yorgun argın gelip akşam 10'da otobüsle 50 km yol gidip sırf kayınvalidesi, görümcesi, eşi mutlu olsun diye 1 saatliğine oturmaya gider ki?
benim eşimle aramda 5 yaş var.
ben olgun büyütülmedim maalesef. ama eşim şehir dışında ailesi yaşamış.
bana bırak eş olmayı abi gibi yaklaşıp, "bak gabriel böyle yapıyorsun ama yanlış, şöyle yapmalısın" diye konuşmuyor.
hep benden kötülük bekliyor. ben düşmanıma bile kötülük yapamıyorum ya. en büyük kötülüğüm kızdığım biriyle konuşmamaktır.
of aramızda saygı bitmek üzere sevgi de can çekişiyor. ama eşim de bişey yapmıyor.
benim de kırgınlıklarım yaralaırm iyileşmiyor.
bir çok açıdan kendime benzettim sizi ve evliliğinizi.
ben tek çocuğum malum tek çocuklar biraz daha ilgi alaka görüyo ve nazlı oluyo. iki damla göz yaşım yeterdi aileme. öyle numaradan ağlamazdım ama üzülmeme dayanamazlardı.
8 yıl tanışma 3 yılı düzenli olarak çıktık vs. 1 kere bile kavgamız olmamıştır. eşim öyle biriydiki evet diyodum ya bu adamla ömür boyu mutlu oluruz. öyleki kavga edecek darılacak hiç bişey olmazdı aramızda. haksızsa geri adım atardı vs. evlendik ilk haftası ne kavgasıydı hatırlamıyorum. ''ben senin anne baban değilim geçti o şımarıklık zamanın '' dedi bana. hiç unutmam şimdi hatırlatırım bazen ama yok canım ben dememişimdir der :).
aynen eşim aileme hep belli etti sorunlarımızı. ama kavgalıyız diyelim ailesi bize gelecek gönlümü alıp yüzümü güldürmek için elinden geleni yapardı. bi süre sonra bende onun gibi sorun olunca ailesi yanında surat astım. ama kendisi yapınca normal ben yapınca anormal oldu bu.
3 yılın sonunda çok büyük kavgalarımız oldu. bazen gerçekten ondan nefret ettiğimi düşünürdüm. hatta acaba akşam kendisi yerine (allah korusun) ölüm haberi gelse üzülmem diye düşünürdüm. ama buda bi süreçmiş sanırım hani uzmanlarda diyo ya 1-3-5 yıllara dikkat diye. 5 yılı devirdik şimdi. 2 yaşında bir bebeğimiz var.
ilişkimiz nasılmı. hayallerimdeki gibi değil. ama artık eskisi gibi kavga etmiyoruz. saygı biraz daha ön plana geçti. eskiden en ufak haksızlıkta fırtına estirirdim. şimdi yapmayınca daha çok dikkatini çekiyo sanki. öyle çokta ağlamıyorum. gerçi onun göreceği şekilde ağlamıyorum. onunla yada başka bi sorunla ilgili olsun ne varsa gece o uyumuşken yada o işteyken yada ağlamak istiyosam kendimi duşa atıp duşta ağlıyorum anlaşılmasın diye. ki ben balık burcuyum ve inanılmaz sulu gözlü bir insandım.
çok büyük avgalarımız oldu boşanma lafı özellikle o bahsettiğim dönem nerdeyse hergün konuşuldu. hergün pişman olduğumuzu söyleyip barışınca sarılıp ağladık. nasıl saçma bi dönemdi şimdi bakınca garip geliyo.
bazen kendimi kandırılmış hissediyodum. maddi hiçbirşey vaadetmedi eşim ama manevi vaadleri çoktu ve hiçbirini yerine getirmedi.
her kavgada gezmem tozmam. içkim yok, kumarım yok, dayağım yok diyip dururdu. bende karşılığında bu saydıklarına karşılık benim bi kötü huyummu var. bende namusumla sana bağlıyım kimsenin malında gözüm yook. seni parada para diye sıkmam. kendini övecek başka bişey bul derdim.
dediğim gibi bi süredir iyiyiz. bazen sinirimi bozan şeyer oluyo ben tutuyorum kendimi. bazen şakayla karışık lafımı söylerim. bazen kısasa kısas yaparım bunu geçenki şu hareketn beni nekadar sinirlendirdi anlaman için yaptım derim.
ama burayada hep kötülerini yazdım. ama bunun gibi çimde beynimde bir sürüsü var aslında evet normalde birçok genç kız için iyi bir eş adayıdır. arkadaşıma karışmaz. istediğim zaman arkadaşlarımla buluşurum gezerim. kızlı erkekli farketmez. evde yemeği olsunda istediğim saatte eve döneblirim. giyimime karışmaz. ender zamanlar harici çocuğu ve benimle sürekli gırgır şamata yapar ergen gibi hoplar zıplar evde oynar. öyle kasım kasım kasılan adamlardan değildir. su tbancasını elıp evde 3 canavar savaşırız falan yani.
bazende başbaşa kalırız çok nadir olur açar içini ben seni çok üzüyorum dimi der. konuya öyle bir başlar bitirirki. içimin yağları erir.
ama bu yazdığım ve yazmadığım kötü herşeyin aklımda kalmasının tek nedeni. ben kavgadan sonra sakinleşince bunun konuşulup çözülmesi taraftarıyım. eşimse barııldıysa bidaha asla açmaz konuyu. ve bu bende 5 yıldr birsürü sorun biriktirdi.
ve hafızsası inanılmaz sağlam biriyim. yani bundan 20 yıl önce biri bana gözünün üstünde kaşın var dese hatırlarım. bu yüzden bunların hiçbirini unutmam unutamam.
ama ilginçtirki eşimi haa ilk günki gibi severim. ama geçmişte yaşadıklarım yüzünden hep tetikteyim.
off sanki sohbet eder gibi yazdım ne yazdım hatırlamıyorum bile karıştırdıysam kusura bakmayın lütfen.
yanlız şunu söyliyim bi evde boşanma lafı nekadar çok geçerse okadar kötü eğer bişeyler düzelsin istiyosanız önce bunu kaldırın.
kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum. aldatan affedilirse. boşanıcam diyip vazgeçilirse. hiçbir öneminiz olmaz ağlamanız zırmanız para etmez. bazı şeyleri söylerken 5 kere düşünün. ki istikrarlı davranmayacağınız şeyler çıkmasın ağzınızdan.