- 8 Mart 2019
- 2.545
- 3.313
- 133
- 37
Bence haksızsınız çünkü eviniz dubleks ve çocuklar bisiklete üst katta binebilir, imkanınız var. Ha zaten evde bisiklete binilmez o sesin aşağıda oluşturduğu çin işkencesini tahmin edebiliyorum. Ama madem dublekssiniz üst katta kendi tepenizde binsinler bence. Dubleksde oturmasanız hadi neyse çocuklu ev diye hak vereyim ama öyle bile olsa aşağıdakiler de haklı olurdu kendi açılarından. Saat önemli değil, yukardan gelen sesler aşağıda çin işkencesine dönüşuyo bazen. Hadi çocuktur atlar zıplar diyelim de bisiklet nedir ya evde… düşunünce bile fenalık geldi.Hanımlar 4.5 yaş erkek üçüzleri olan bir eviz. Bir de 16 yaş abileri var. Katta rahat edemiyoruz diye 3 yıl evvel dublekse taşındık. 2 ay öncesine kadar alt kat dairemize hep normal komşular geldi gitti. Neyse 2 ay önce taşınan komşu 3. Gün çocuklar akülü arabaya mı biniyor diye eve çıktı. Yok ama plastik bisikletleri var neyse haklı buldum öğlen 12 ye kadar çıkarmadım bisikletleri. Kız tıpta okuyormuş, oğlan sınava haxırlanıyormuş fln filan Tekrar geldi öğlene kadar çıkarmadığımı belirttim. Tekrar geldi ve kapıdan sert bir şekilde kovdum. Yönetime şikayet etmiş tınmadım.
Geçen hafta 2 genç çocuğu ve anne baba birbirine girdi bina yıkıldı sesten polis, ambulans geldi ( hiç böyle olaylar olmamıştı düzgün bir site). Bunu belirtme sebebim çok sakin bir aile değiller. Neyse dedim aile içi olur falan. Dün çocuklar saat 12 de oynarken alttan sopayla yukarı vurdu . Ben böyle bir yüzsüzlük terbiyesizlik görmedim. Daha yeni rezil bir hal almışlarken kadında hiç utanma yok. Ama rahatımı da kaçırdı sürekli taciz halinde. Siz olsanız ne yaparsınız?
Not: çocuklar akşam 20.30 da yatıyorlar ve ben asla makine, süpürge bile açmam akşamları.
Evin sessiz olduğunu ne zaman iddia ettim4.5 yaş erkek üçüzlerin olduğu evde sessizlik olduğuna asla inanmam kusura bakmayın. Daha önce evde bisiklet sürmelerine izin veriyormuşsunuz, sonra bıraktım demişsiniz. tam 3 çocuğun bisiklete binmesinden bahsediyoruz, bu bile dikkatli olmadığınızın göstergesi gibi duruyor. Üst komşunun dört nala koşan çocukları yüzünden ev taşıdım çekmeyen bilemez.Bir süre sonra, İnsanın beynine çekiçle vurma etkisi oluyor
20:30 da yattıklarını, süpürge ve makine çalıştırmadığınızı söylemişsiniz bu ne demek oluyor? Mesela apartman gürültü yönetmeliğine göre saat 19:00 gürültü yapılmamalı diyor. Netten bulup okuyabilirsiniz. Çözüm olarak da, eviniz dubleksmiş gürültülü oyunları orada oynamaya teşvik edin.Evin sessiz olduğunu ne zaman iddia ettim
Bu şu demek oluyor; kendimle ilgili olabilecek sesleri minimuma indirmeye çalışıyorum.20:30 da yattıklarını, süpürge ve makine çalıştırmadığınızı söylemişsiniz bu ne demek oluyor? Mesela apartman gürültü yönetmeliğine göre saat 19:00 gürültü yapılmamalı diyor. Netten bulup okuyabilirsiniz. Çözüm olarak da, eviniz dubleksmiş gürültülü oyunları orada oynamaya teşvik edin.
Ambulans geldiği için utansınlar demedim. Küçüğü 19 büyüğü 50 li yaşlarda olan 4 kişinin kendine hakim olamadıklarını 4.5 yaşında 3 çocuktan kendilerinin yapamadığını beklediklerinden bahsettimKadın normal, sıkıntı sizde.
Saat 12 olunca evde bisiklet sürmek normal mi oluyor?
İnsanların evine ambulans gelmiş, nasıl bir aile içi sıkıntı yaşadıklarını bilmiyorsunuz ama utanmaları gerektiğini düşünüyorsunuz. O da ilginç.
Haklısınız ama üst kat yatak odaları orada durduramıyorum.yazın terasda oynuyorlar ama şimdi soğuk. Dışarı da çıkılmıyor. Sizler çocuk sahibimisiniz bilemiyorum da bisiklet öyle çocuğun saatlerce üstünden inmeyeceği birşey değil. Biniyolar 10 dk ya geçiuolar başka şeye. Ben onu olayın ayrıntıları ile yazayım yazarken haksızlık yapmayayım diye belirttim.Bence haksızsınız çünkü eviniz dubleks ve çocuklar bisiklete üst katta binebilir, imkanınız var. Ha zaten evde bisiklete binilmez o sesin aşağıda oluşturduğu çin işkencesini tahmin edebiliyorum. Ama madem dublekssiniz üst katta kendi tepenizde binsinler bence. Dubleksde oturmasanız hadi neyse çocuklu ev diye hak vereyim ama öyle bile olsa aşağıdakiler de haklı olurdu kendi açılarından. Saat önemli değil, yukardan gelen sesler aşağıda çin işkencesine dönüşuyo bazen. Hadi çocuktur atlar zıplar diyelim de bisiklet nedir ya evde… düşunünce bile fenalık geldi.
Aynı bizim alt komşu..Nerelere şikayet etsem diye düşünüyorum ben deHanımlar 4.5 yaş erkek üçüzleri olan bir eviz. Bir de 16 yaş abileri var. Katta rahat edemiyoruz diye 3 yıl evvel dublekse taşındık. 2 ay öncesine kadar alt kat dairemize hep normal komşular geldi gitti. Neyse 2 ay önce taşınan komşu 3. Gün çocuklar akülü arabaya mı biniyor diye eve çıktı. Yok ama plastik bisikletleri var neyse haklı buldum öğlen 12 ye kadar çıkarmadım bisikletleri. Kız tıpta okuyormuş, oğlan sınava haxırlanıyormuş fln filan Tekrar geldi öğlene kadar çıkarmadığımı belirttim. Tekrar geldi ve kapıdan sert bir şekilde kovdum. Yönetime şikayet etmiş tınmadım.
Geçen hafta 2 genç çocuğu ve anne baba birbirine girdi bina yıkıldı sesten polis, ambulans geldi ( hiç böyle olaylar olmamıştı düzgün bir site). Bunu belirtme sebebim çok sakin bir aile değiller. Neyse dedim aile içi olur falan. Dün çocuklar saat 12 de oynarken alttan sopayla yukarı vurdu . Ben böyle bir yüzsüzlük terbiyesizlik görmedim. Daha yeni rezil bir hal almışlarken kadında hiç utanma yok. Ama rahatımı da kaçırdı sürekli taciz halinde. Siz olsanız ne yaparsınız?
Not: çocuklar akşam 20.30 da yatıyorlar ve ben asla makine, süpürge bile açmam akşamları.
Ambulans geldiği için utansınlar demedim. Küçüğü 19 büyüğü 50 li yaşlarda olan 4 kişinin kendine hakim olamadıklarını 4.5 yaşında 3 çocuktan kendilerinin yapamadığını beklediklerinden bahsettim
Hepinize samimi yorumlarınız için teşekkür ediyorum. paylaşmak iyi oldu benim için. Sevgiler
Evlerine her gün mü ambulans geliyor, her gün mü birbirlerine giriyorlar ki kendilerine hakim olamadıklarını düşünüyorsunuz... bunun konuyla alakasını çözemedim açıkçası. Onlar çok ayıplılar ama hiç kabahatlerine bakmadan bizimle uğraşıyorlar falan mı demeye getirdiniz... bambaşka konular bu ikisiAmbulans geldiği için utansınlar demedim. Küçüğü 19 büyüğü 50 li yaşlarda olan 4 kişinin kendine hakim olamadıklarını 4.5 yaşında 3 çocuktan kendilerinin yapamadığını beklediklerinden bahsettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?