• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin. Komşu mu normal bende mi sıkıntı?

Haklı olabilirsiniz ama bu kadar sese duyarlı tiplerin dubleks altını kiralaması mı doğru . Ben mecburiyetten buradayım maalesef. Müstakiller daha çok şehir dışında ve yardımcıma uzak olamam şu dönem. İlersi için düşünmüyor değilim.
Sizi çok iyi anlıyorum ama işte kendim yaşadığımdan bir şey diyemiyorum.
Aynı durumda arkadaşlarım da var, komşularıyla papaz oldular.
Evet çocukları zapt edemiyoruz kendimizce haklıyız, çıkaramıyoruz düz duvara tırmanıyorlar ama komşularımız olan insanlar evinde istediği dinginliği sağlayamadığı için onlar da haklı.

Misal o tıp okuyan öğrenci, belki sabah 6 da yattı ders çalıştı, öğlen uyuyacak ama sesten uyuyamıyor.

Gibi gibi.

Sizi çok iyi anlıyorum ama işte kendim yaşadığımdan bir şey diyemiyorum.
Aynı durumda arkadaşlarım da var, komşularıyla papaz oldular.
Evet çocukları zapt edemiyoruz kendimizce haklıyız, çıkaramıyoruz düz duvara tırmanıyorlar ama komşularımız olan insanlar evinde istediği dinginliği sağlayamadığı için onlar da haklı.

Misal o tıp okuyan öğrenci, belki sabah 6 da yattı ders çalıştı, öğlen uyuyacak ama sesten uyuyamıyor.

Gibi gibi.
Zaten ben de düştüğüm duruma alışamadım ki. Tek çocukluyken 4 çocuklu oldum. Başarabildiğimce tutmaya çalışıyorum falan filan

Zaten ben de düştüğüm duruma alışamadım ki. Tek çocukluyken 4 çocuklu oldum. Başarabildiğimce tutmaya çalışıyorum falan filan
Şuan size üst katımın tüm konuşmalarını aktarabilirim hatta topuklu ayakkabı sesleriyle dedikodulara kadar😂

O insanların gündüz de böyle sessiz evleri, çocuk yok, demek onlar da bizim bir yürümemizi ve konuşmamızı naklen duyup sövüyorlar😂

İşte herkesin kendince haklı olduğu bir konu bu, sadece pandemi süresince herkesin olabildiğince hoşgörülü olması gerekir, hepimiz mecburuz böyle yaşamaya çünkü.

Doğru sürülmez ama yaş ortalaması 30 olan 4 kişi polis gelecek kadar kavga edip ambulansla evden çıkabilir ama çocuk sesine 4ahammül edemez. Çok klaslar
1 kere olduysa olabilir belki önemli bir sorunları vardır bilemezsiniz bu yaşıma dek kapıma hiç polis gelmedi ama polis gelen aşırı kavga eden komşuma da tuhaf bakmam bir seferse.bu arada onlar da sizin çocukları idare etmeli pandemi var bunalıyor çocuklar evde otura otura

Şuan size üst katımın tüm konuşmalarını aktarabilirim hatta topuklu ayakkabı sesleriyle dedikodulara kadar😂

O insanların gündüz de böyle sessiz evleri, çocuk yok, demek onlar da bizim bir yürümemizi ve konuşmamızı naklen duyup sövüyorlar😂

İşte herkesin kendince haklı olduğu bir konu bu, sadece pandemi süresince herkesin olabildiğince hoşgörülü olması gerekir, hepimiz mecburuz böyle yaşamaya çünkü.
Çoğunda hemfikir olmakla beraber bazılarına katılamadım görüşlerinizin. Komşularınız yetişkin. Eğer siz gecelere kadar çocukları koşturuyorsanız yatmıyorlarsa falan bilemem ama aynı değil şartlar. Bu saatte gürültü yapmamalılar

1 kere olduysa olabilir belki önemli bir sorunları vardır bilemezsiniz bu yaşıma dek kapıma hiç polis gelmedi ama polis gelen aşırı kavga eden komşuma da tuhaf bakmam bir seferse.bu arada onlar da sizin çocukları idare etmeli pandemi var bunalıyor çocuklar evde otura otura
2 ayda 3 kavga ve biri özetlediğim gibi. Bence sık

Çoğunda hemfikir olmakla beraber bazılarına katılamadım görüşlerinizin. Komşularınız yetişkin. Eğer siz gecelere kadar çocukları koşturuyorsanız yatmıyorlarsa falan bilemem ama aynı değil şartlar. Bu saatte gürültü yapmamalılar
her haftasonu parti vermiyorlarsa gayet normal yılda 2 3 kere ben de çekerim komşumu saat kaç olursa olsun.zaten yasaklar olmasa gece kulübüne giderlerdi evde parti yerine .

komşunuzu komşuma benzetmiştim ya hani,
Aslında benim komşu çocuksuzken bize şikayetçiydi,
veya çocuk olunca muhattap olmayı kestiğim için şuan şikayet edemiyor :KK70:

4-5 aylık evliyiz. Ayağım halıya takıldı ve sadece sendeledim.
ona dahi şikayette bulunmuştu :)

problem arayan, o problemi bulur.

Öyle zor ki 3 bebek onları oyalamak. Koronafa dışarı çıkarmak ve dönünce genel temizlikleri
Sizi anlıyorum bu konuda masallah üçüz hemde en atesli dönemleri . Benimkilerde 3.5 , 11, 13 yaşlarında , küçük değilde büyükler yiyor sürekli birbirlerini , çok stres yapıyorum komşular rahatsız olucak diye 😐

Üstte bir aile var,her dakika kalebodur zeminde gaaaarç diye sandalye itme sesi,sabahın 5’inde evin içinde spor yapma (tempolu yürüme,ağırlık kaldırma)..Yöneticiye söyledik “Bizde onların çocuk ağlamasını duyuyoruz geceleri (çocukta 9 aylık bebek)” demiş.O günden beridir inada bindirdi tabanlarını vura vura topuklarını gümlete gümlete yürüyor...Millet kafayı yemiş...

Sizi anlıyorum bu konuda masallah üçüz hemde en atesli dönemleri . Benimkilerde 3.5 , 11, 13 yaşlarında , küçük değilde büyükler yiyor sürekli birbirlerini , çok stres yapıyorum komşular rahatsız olucak diye 😐
Doğru. Çok zor. Ama 2 çocuk büyütmüş birinin daha 3. Gün kapıya dayanmasına sinir oldum anlatamam.

Üstte bir aile var,her dakika kalebodur zeminde gaaaarç diye sandalye itme sesi,sabahın 5’inde evin içinde spor yapma (tempolu yürüme,ağırlık kaldırma)..Yöneticiye söyledik “Bizde onların çocuk ağlamasını duyuyoruz geceleri (çocukta 9 aylık bebek)” demiş.O günden beridir inada bindirdi tabanlarını vura vura topuklarını gümlete gümlete yürüyor...Millet kafayı yemiş...
Sorun bisiklet değil dediğim gibi aslında kaderkerine küsler. Nerden tuttuk diyolar. Çocukların varlığına bozuklar büyük ihtimal

komşunuzu komşuma benzetmiştim ya hani,
Aslında benim komşu çocuksuzken bize şikayetçiydi,
veya çocuk olunca muhattap olmayı kestiğim için şuan şikayet edemiyor :KK70:

4-5 aylık evliyiz. Ayağım halıya takıldı ve sadece sendeledim.
ona dahi şikayette bulunmuştu :)

problem arayan, o problemi bulur.
Benşm komşu olabilir mi o? :))

sizin yine cocuklariniz ses yapıyormuş normaldir tabi bazen onlara laf anlatamiyor insan.benimde 5 yaş oglum ve 1 yas bebegim var ve en alt katta oturuyorum cocuklarim rahat etsin diye istedim burayi.benim üsttekininde bize hiç saygısı yok komşulukta biraz birbirini düşünmeli insanlar diye düşünüyorum sonuçta buda bi nevi kul hakki bence.

sizin yine cocuklariniz ses yapıyormuş normaldir tabi bazen onlara laf anlatamiyor insan.benimde 5 yaş oglum ve 1 yas bebegim var ve en alt katta oturuyorum cocuklarim rahat etsin diye istedim burayi.benim üsttekininde bize hiç saygısı yok komşulukta biraz birbirini düşünmeli insanlar diye düşünüyorum sonuçta buda bi nevi kul hakki bence.
Allah yardımcın olsun. İnce düşündükçe yükleniyorlar gibi maalesef

Sorun bisiklet değil dediğim gibi aslında kaderkerine küsler. Nerden tuttuk diyolar. Çocukların varlığına bozuklar büyük ihtimal
Kendileri çocuk büyütmemiş mi ? alt komşuda böyle tuhaf takıntılı bir tip.Abimler buraya taşındığı ilk hafta apartman görevlisinden abimin numarasını alıp telefon açmıştı bu üsttekilerin eşya itme sandalye sürükleme sesini bizimkilerden sanıp, “çok gürültü yapıyorsunuz ben bilmem kaç yıldır buralıyım burda oturuyorum gürültünün kimden geldiğini iyi bilirim.” diye..Sonrasında 50 kere eşi aracılığıyla şikayet etti destan gibi mesajlar yollattı abime,evde terlikle yürümeyin çocuğum uykusunda sıçrıyor vs. diye (evde kimse terlik giymez üst kattaki kadın topuklu ayakkabıyla evde gezerdi onların gürültüsünü bizden sanırdı).Sonra bi duyduk ki üst kattaki kadın tam bir çirkef kimse tek laf edemiyor tabi,bu takıntılıda haliyle bize sarıyor..İnş taşınırlar..Böyleleriyle hayat geçmez..Parkeyi olduğu gibi köpük yapbozlarla kapladık aşağıya ses gitmesin çocuk emeklerken oynarken diye ama yinede tavana vuruyor çünkü takıntılı.

Back