Tek ümidim kiracı olması işte. Büyük ihtimal gider ama sinir etti beni tahammülsüzlüğüyle. 3 kere kapıya 1 kere yönetime şikayet ve aralıklı oklava tak takı dinliyorum. Çok sessiz bir aile olsa yine hak vereyim ama neyse işteKendileri çocuk büyütmemiş mi ? alt komşuda böyle tuhaf takıntılı bir tip.Abimler buraya taşındığı ilk hafta apartman görevlisinden abimin numarasını alıp telefon açmıştı bu üsttekilerin eşya itme sandalye sürükleme sesini bizimkilerden sanıp, “çok gürültü yapıyorsunuz ben bilmem kaç yıldır buralıyım burda oturuyorum gürültünün kimden geldiğini iyi bilirim.” diye..Sonrasında 50 kere eşi aracılığıyla şikayet etti destan gibi mesajlar yollattı abime,evde terlikle yürümeyin çocuğum uykusunda sıçrıyor vs. diye (evde kimse terlik giymez üst kattaki kadın topuklu ayakkabıyla evde gezerdi onların gürültüsünü bizden sanırdı).Sonra bi duyduk ki üst kattaki kadın tam bir çirkef kimse tek laf edemiyor tabi,bu takıntılıda haliyle bize sarıyor..İnş taşınırlar..Böyleleriyle hayat geçmez..Parkeyi olduğu gibi köpük yapbozlarla kapladık aşağıya ses gitmesin çocuk emeklerken oynarken diye ama yinede tavana vuruyor çünkü takıntılı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akıl verin. Komşu mu normal bende mi sıkıntı?
- Konu Sahibi kanada
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?siz yine uğraşmışsınız aşağı ses gitmesin diye bilerek tepinenlere ne yapmalıKendileri çocuk büyütmemiş mi ? alt komşuda böyle tuhaf takıntılı bir tip.Abimler buraya taşındığı ilk hafta apartman görevlisinden abimin numarasını alıp telefon açmıştı bu üsttekilerin eşya itme sandalye sürükleme sesini bizimkilerden sanıp, “çok gürültü yapıyorsunuz ben bilmem kaç yıldır buralıyım burda oturuyorum gürültünün kimden geldiğini iyi bilirim.” diye..Sonrasında 50 kere eşi aracılığıyla şikayet etti destan gibi mesajlar yollattı abime,evde terlikle yürümeyin çocuğum uykusunda sıçrıyor vs. diye (evde kimse terlik giymez üst kattaki kadın topuklu ayakkabıyla evde gezerdi onların gürültüsünü bizden sanırdı).Sonra bi duyduk ki üst kattaki kadın tam bir çirkef kimse tek laf edemiyor tabi,bu takıntılıda haliyle bize sarıyor..İnş taşınırlar..Böyleleriyle hayat geçmez..Parkeyi olduğu gibi köpük yapbozlarla kapladık aşağıya ses gitmesin çocuk emeklerken oynarken diye ama yinede tavana vuruyor çünkü takıntılı.
Atalarımız boşuna "ev alma komşu al" dememişler.Allahtan sizin ki kira
Pandemi yüzünden kimse dışarı çıkamıyor
Herkes birbirine sarıyor belli ki
Çocuklu ailelere özellikle bu dönemde tolerans tanımak gerekiyor
Çocuklar gerçekten çok bunalıyor
Herkes kendince haklı olabilir
Allah sabır versin konu sahibi
Pandemi yüzünden kimse dışarı çıkamıyor
Herkes birbirine sarıyor belli ki
Çocuklu ailelere özellikle bu dönemde tolerans tanımak gerekiyor
Çocuklar gerçekten çok bunalıyor
Herkes kendince haklı olabilir
Allah sabır versin konu sahibi
- 21 Temmuz 2018
- 7.114
- 21.378
- 348
Insanlar tartışabilir ve evlerinde tartışma sebebi kimseyi ilgilendirmez. Madem cok klas bir site çocuklarınıza evin icinde bisiklet surulmeyecegini öğretmelisiniz.Doğru sürülmez ama yaş ortalaması 30 olan 4 kişi polis gelecek kadar kavga edip ambulansla evden çıkabilir ama çocuk sesine 4ahammül edemez. Çok klaslar
Oldu. merak etme.Insanlar tartışabilir ve evlerinde tartışma sebebi kimseyi ilgilendirmez. Madem cok klas bir site çocuklarınıza evin icinde bisiklet surulmeyecegini öğretmelisiniz.
- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 1
- 15.347
- 198
Ben de bu tak tak vurmayi anlayamıyorum..alt kat komşum da vuruyordu ara ara..hem de yersiz yere..oğlum 2 yaşındaydı ve en ufak tak sesinden korkar olmuştu..küçük çocukların hayal dünyasi geniştir.korkarlar canavar zannedeler..
Ama tabi çocukların dünyası kimin umrunda..
Millet kendine gelince her türlu gürültüyü yapacak..mesele çocuk olunca aa ses yapıyor bu çocuk..sanki herkes evinde sessizlik abidesi.
Okuyan herjese sessleniyorum..duvara tavamna vurmayin..küçücük masumlari korkutmayın..çok rahatsiz olan gelir rica eder. Ben kimsenin de cocuguna zıpla hopla dedigiji duymadım.aman yavrum yapma etme desek de çocuk yani bu.
Millet kendine gelince her türlu gürültüyü yapacak..mesele çocuk olunca aa ses yapıyor bu çocuk..sanki herkes evinde sessizlik abidesi.
Okuyan herjese sessleniyorum..duvara tavamna vurmayin..küçücük masumlari korkutmayın..çok rahatsiz olan gelir rica eder. Ben kimsenin de cocuguna zıpla hopla dedigiji duymadım.aman yavrum yapma etme desek de çocuk yani bu.
Küçük çocuklar dışındaki gürültülere bizler ses çıkarmamalıyız. Sadece çocuk sesi problem çünkü apartman hayatında:))) komşularımızın çocukları 16 yaşına gelene kadar ağaçta falan büyüdü. Topuklarına sünger geçirildi:)))Ben de bu tak tak vurmayi anlayamıyorum..alt kat komşum da vuruyordu ara ara..hem de yersiz yere..oğlum 2 yaşındaydı ve en ufak tak sesinden korkar olmuştu..küçük çocukların hayal dünyasi geniştir.korkarlar canavar zannedeler..
Okuyan herjese sessleniyorum..duvara tavamna vurmayin..küçücük masumlari korkutmayın..çok rahatsiz olan gelir rica eder. Ben kimsenin de cocuguna zıpla hopla dedigiji duymadım.aman yavrum yapma etme desek de çocuk yani bu..çocuklar hareketsizlikten kalp hastasi oluyorlar artık.parka da gidilmiyor korona var. Ben oglumu uyarmaktan yoruldum..ama alt komşumun ergen oglunun naraları bize çıktığı zaman sorun yok.benim küçük tık dese poroblem
- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.062
- 358
- 32
Allah sabir versin, 3 bebeyle insanin nevri döner
Plastik bisikleti dikkatlice ust katta sursun bebecikler bari
Yoksa sizde sinir birakmayacak bu komsular.
Onlar vurunca siz de vurun bir de bence.
Tasinmadan once sorup sorustursalarmis madem komsularini...
Ayrica ergen kızları maalesef yeni nesil tahammulsuz modellerden
Muhtemelen o fitliyor annesini
Benim de 3 kardesim tıp okuyor
En ufagi kadar triplisi yok
18 yasinda, daha tıp fakultesi 1. Sinifta.
Hanfendinin kapisinin onunden gecsen kiyameti kopariyor
Abisiyle ablasi mezun olmak uzere tusa hazirlaniyorlar
Ama ikisi de gayet makul cocuklar.
Maşallahhh diyeyim sizin kuzulara.Allah sabir versin, 3 bebeyle insanin nevri döner
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. Kızın işi bu. Hatta eşime dedim hacettepe ing tıpsa okuduğu çare düşünelim özel okul tıbbıysa bişey yapamam:))))) diye şaka tabii. Anlıyorum ben aslında ses hoş değil ama niyet sıkıntılı
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Kendilerı yaparken iyi siz yaparken kötü .Tabıkı rahatsız etmemek ses yapmamak ıyı olurdu ama 3 tane kucuk cocugunuz var.Çocuk bunlar .Yani çocuk anlamazki .Tıpta okuosa evet zor oluodur benımde sese hiç ama hiç sabrım yok.Lakın dedım ya çocuk bunlar.Bıraz daha anlayışlı olmak gerekHanımlar 4.5 yaş erkek üçüzleri olan bir eviz. Bir de 16 yaş abileri var. Katta rahat edemiyoruz diye 3 yıl evvel dublekse taşındık. 2 ay öncesine kadar alt kat dairemize hep normal komşular geldi gitti. Neyse 2 ay önce taşınan komşu 3. Gün çocuklar akülü arabaya mı biniyor diye eve çıktı. Yok ama plastik bisikletleri var neyse haklı buldum öğlen 12 ye kadar çıkarmadım bisikletleri. Kız tıpta okuyormuş, oğlan sınava haxırlanıyormuş fln filan Tekrar geldi öğlene kadar çıkarmadığımı belirttim. Tekrar geldi ve kapıdan sert bir şekilde kovdum. Yönetime şikayet etmiş tınmadım.
Geçen hafta 2 genç çocuğu ve anne baba birbirine girdi bina yıkıldı sesten polis, ambulans geldi ( hiç böyle olaylar olmamıştı düzgün bir site). Bunu belirtme sebebim çok sakin bir aile değiller. Neyse dedim aile içi olur falan. Dün çocuklar saat 12 de oynarken alttan sopayla yukarı vurdu . Ben böyle bir yüzsüzlük terbiyesizlik görmedim. Daha yeni rezil bir hal almışlarken kadında hiç utanma yok. Ama rahatımı da kaçırdı sürekli taciz halinde. Siz olsanız ne yaparsınız?
Not: çocuklar akşam 20.30 da yatıyorlar ve ben asla makine, süpürge bile açmam akşamları.
Aslında az daha normal olsalar anlardım ben ama baştan çok saçmalandı. Şimdi bir daha kapıya gelse boğazlayacak kıvama geldim. Yakında 12 ye kadarki rahatı da bulamayacak o olacak maalesef. Tersim çok pis o hale gelmek istemiyorum ama yakınızKendilerı yaparken iyi siz yaparken kötü .Tabıkı rahatsız etmemek ses yapmamak ıyı olurdu ama 3 tane kucuk cocugunuz var.Çocuk bunlar .Yani çocuk anlamazki .Tıpta okuosa evet zor oluodur benımde sese hiç ama hiç sabrım yok.Lakın dedım ya çocuk bunlar.Bıraz daha anlayışlı olmak gerek
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Yok boğazlamayın.Açın kapıyı guzelce anlatın.Sizde sesler yapıosunuz fakat ben kapınıza gelmıorum deyin .Aslında az daha normal olsalar anlardım ben ama baştan çok saçmalandı. Şimdi bir daha kapıya gelse boğazlayacak kıvama geldim. Yakında 12 ye kadarki rahatı da bulamayacak o olacak maalesef. Tersim çok pis o hale gelmek istemiyorum ama yakınız
- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- 20 Ekim 2020
- 655
- 1.479
- 43
Üçüz bebekleri okuyunca sabır dilemeye geldim. Allah kolaylık versin 1 tane bile zorken aynı anda 3 bebek. Ama bir o kadar da güzeldir tabi
komşuya gelince bir sabır da o konuda geliyor öylesine ne yapsanız boş. Çünkü sürekli ses dinliyor belli ki. Benim eski evin üstüne yeni bebek doğmuştu hiç susmazdi ama bir gram rahatsız olmadım bebek çünkü o. Yatak odamın yanında bir ergenin odası vardı, sabah 8'de PlayStationu birlikte oynuyorduk sanki. gegiriyordu falan resmen kulağımin dibinde gibiydi ona arada bir yavaşşş diye bağırırdim şakayla karışık rahatsız olduğumdan değil sonuçta apartman dairesi duvarlar kağıt gibi olacak oyle şeyler.
Simdiki evde üst katta almancilar var arada uğruyorlar senede 1-2, hiç ses yok evde çok sıkıcı. Evde yalnız kalınca üstten yandan bir insan sesi duymak benim hoşuma gider. Bazı insanlar da aksine çıt çıksa rahatsız olur. Bir yerden sonra da bunu takıntı haline getirirler. Hani saatin tiktak sesini normalde duymayız ama bir kere kafaya taktık mi uyutmaz onun gibi. Allah kolaylık versin o pes edene kadar yapacak bir şeyiniz yok gibi
komşuya gelince bir sabır da o konuda geliyor öylesine ne yapsanız boş. Çünkü sürekli ses dinliyor belli ki. Benim eski evin üstüne yeni bebek doğmuştu hiç susmazdi ama bir gram rahatsız olmadım bebek çünkü o. Yatak odamın yanında bir ergenin odası vardı, sabah 8'de PlayStationu birlikte oynuyorduk sanki. gegiriyordu falan resmen kulağımin dibinde gibiydi ona arada bir yavaşşş diye bağırırdim şakayla karışık rahatsız olduğumdan değil sonuçta apartman dairesi duvarlar kağıt gibi olacak oyle şeyler.
Simdiki evde üst katta almancilar var arada uğruyorlar senede 1-2, hiç ses yok evde çok sıkıcı. Evde yalnız kalınca üstten yandan bir insan sesi duymak benim hoşuma gider. Bazı insanlar da aksine çıt çıksa rahatsız olur. Bir yerden sonra da bunu takıntı haline getirirler. Hani saatin tiktak sesini normalde duymayız ama bir kere kafaya taktık mi uyutmaz onun gibi. Allah kolaylık versin o pes edene kadar yapacak bir şeyiniz yok gibi
Kim biner arkadaşım 3 4 saat. 10 dk pat küt atıyolar kenara. Nerde öyle sabır aynı oyuncakta 4 saat sabrı:)) üst kat yatak odaları tutmaya çalışıyprum ama durmuyorlarÜst katta bindirin bari çocukları bisiklete. Öğlen oniki erken bir saat değil ama bir başlayıp üç-dört saat boyunca gürültü yapıyorsa çocuklar e yani alttakiler de haksız değil. Yani en azından üst kat gibi bir seçeneğiniz varken dalaşmaya hiç gerek yok bence.
Çok şekersin. Ben senin kadar olamam ama binada yazın çok kişi olmayınca gerçekten kötü oluyor. Ama sorun o gerçekten sanki kulak kesilmiş gibi yukarıya.Üçüz bebekleri okuyunca sabır dilemeye geldim. Allah kolaylık versin 1 tane bile zorken aynı anda 3 bebek. Ama bir o kadar da güzeldir tabi
- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Bizim üst katın ikiz erkek çocukları var yedi yaşında, önceleri biz polise kadar giden sıkıntılar yaşadık o yüzden bu muhabbetlere biraz alışkınım.
Sizin işiniz daha zor tabii ki üçüz çocuk bakmak hiç kolay değil hele ki bu pandemi döneminde enerjilerini atacak yer de bulamıyorlardır ama alt kata da saygı göstermek lazım aynı şekilde. Ben de bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum mesela en tahammül edemediğim şey müzik sesiydi. Bana göre eğer alt kata ses gidiyorsa herkes müziğini kulaklıkla dinlemeli öyle yüksek sesle açılmamalı tüm binaya yayın yapar şekilde.
Bunun dışında üst katın köpeği vardı, onun havlaması veya koşturması önemli değil çünkü sonuçta hayvan anlamıyor ama yedi yaşındaki çocuklar evin içinde kovalamaç oynanmayacağını gayet iyi anlayabilir. Bizim evimizde herkes yetişkin ve çocuk sesine de alışkın değiliz belki ondan da tahammülsüzlüğümüz vardı bilemiyorum ama üst kat bana siz müstakil evde oturun derse ben de onlara siz de alt katta otursaydınız o zaman deme hakkına sahibim.
Biz en son büyük bir kavganın eşiğindeyken oturup sınırlarımızı konuştuk. Barış anlaşmasından önce bizim komşu da annemi kapıdan kovmuştu ondan sonra ben de konuşarak halledilmeyeceğini düşünerek polisi aramıştım. Üst kat komşunuz eğer kavga amaçlı geliyorsa elbette konuşmak zorunda değilsiniz ama normal bir uyarıya cevabınız kovmak olursa o da bizim gibi polise başvurma hakkını kullanabilir.
Ben üst kat komşumuz hanımefendiye pazar günleri sabah erkenden temizlik yapmasının bizi rahatsız ettiğini çünkü zaten kendisi de ev hanımı olduğu için bizim evin çalışan üyelerinin en azından haftasonu düzgün bir uykuyu hak ettiklerini söylemiştim.
Bunun dışında sandalyelerin oradan oraya sürüklenmek yerine kaldırılarak konulmasının bizim kulak sağlımız için önemli olduğunu da ilettim.
Çocuklar elbette zaman zaman çoşabilir, oynayabilir ya da kavga edebilir ama en basitinden odasından tuvalete giderken de koşmak zorunda değil ya da annesinden bir şey isterken yerinde zıplayarak bizi de yerimizden zıplatmak zorunda değil.
Ben çocuktur anlamaz lafına çok sinir oluyorum eğer çok küçük değillerse. Ben de çocuk oldum gayette anlıyordum bir şeye yapma denildiğinde. Kimse kimsenin doğurduğu çocukların kahrını çekme mecburiyetinde değil.
Çocuklarınız eviniz içinde sürekli bir zıplama, koşuşturma halindeyse onların annesi olarak uyarmak ve izin vermemek sizin göreviniz.
Bir de komşunuz ile iletişiminiz sert olursa korkarlar diye bir şey yok. Ben kendisi bizimle konuşmayacağını söylediğinde gürültüden dolayı uyarmak için tenis topunu tavana sektiriyordum normalde asla böyle bir yöntem tercih etmeyeceğim halde.
Uzun oldu ama bir de alt komşu gözünden olayları yazmak istedim Bizim aramız şu an gayet iyi üst komşumuz ile. En son polis gittikten sonra kavga için kapımıza geldiğinde kendisine ya oturup şartları konuşuruz herkes kendi derdini anlatır ya da bundan sonra her rahatsız olduğumda sizi üç kat rahatsız ederim demiştim en sonunda tatlıya bağladık ertesi gün de tatlı yapıp götürmüştüm :)
Sizin işiniz daha zor tabii ki üçüz çocuk bakmak hiç kolay değil hele ki bu pandemi döneminde enerjilerini atacak yer de bulamıyorlardır ama alt kata da saygı göstermek lazım aynı şekilde. Ben de bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum mesela en tahammül edemediğim şey müzik sesiydi. Bana göre eğer alt kata ses gidiyorsa herkes müziğini kulaklıkla dinlemeli öyle yüksek sesle açılmamalı tüm binaya yayın yapar şekilde.
Bunun dışında üst katın köpeği vardı, onun havlaması veya koşturması önemli değil çünkü sonuçta hayvan anlamıyor ama yedi yaşındaki çocuklar evin içinde kovalamaç oynanmayacağını gayet iyi anlayabilir. Bizim evimizde herkes yetişkin ve çocuk sesine de alışkın değiliz belki ondan da tahammülsüzlüğümüz vardı bilemiyorum ama üst kat bana siz müstakil evde oturun derse ben de onlara siz de alt katta otursaydınız o zaman deme hakkına sahibim.
Biz en son büyük bir kavganın eşiğindeyken oturup sınırlarımızı konuştuk. Barış anlaşmasından önce bizim komşu da annemi kapıdan kovmuştu ondan sonra ben de konuşarak halledilmeyeceğini düşünerek polisi aramıştım. Üst kat komşunuz eğer kavga amaçlı geliyorsa elbette konuşmak zorunda değilsiniz ama normal bir uyarıya cevabınız kovmak olursa o da bizim gibi polise başvurma hakkını kullanabilir.
Ben üst kat komşumuz hanımefendiye pazar günleri sabah erkenden temizlik yapmasının bizi rahatsız ettiğini çünkü zaten kendisi de ev hanımı olduğu için bizim evin çalışan üyelerinin en azından haftasonu düzgün bir uykuyu hak ettiklerini söylemiştim.
Bunun dışında sandalyelerin oradan oraya sürüklenmek yerine kaldırılarak konulmasının bizim kulak sağlımız için önemli olduğunu da ilettim.
Çocuklar elbette zaman zaman çoşabilir, oynayabilir ya da kavga edebilir ama en basitinden odasından tuvalete giderken de koşmak zorunda değil ya da annesinden bir şey isterken yerinde zıplayarak bizi de yerimizden zıplatmak zorunda değil.
Ben çocuktur anlamaz lafına çok sinir oluyorum eğer çok küçük değillerse. Ben de çocuk oldum gayette anlıyordum bir şeye yapma denildiğinde. Kimse kimsenin doğurduğu çocukların kahrını çekme mecburiyetinde değil.
Çocuklarınız eviniz içinde sürekli bir zıplama, koşuşturma halindeyse onların annesi olarak uyarmak ve izin vermemek sizin göreviniz.
Bir de komşunuz ile iletişiminiz sert olursa korkarlar diye bir şey yok. Ben kendisi bizimle konuşmayacağını söylediğinde gürültüden dolayı uyarmak için tenis topunu tavana sektiriyordum normalde asla böyle bir yöntem tercih etmeyeceğim halde.
Uzun oldu ama bir de alt komşu gözünden olayları yazmak istedim Bizim aramız şu an gayet iyi üst komşumuz ile. En son polis gittikten sonra kavga için kapımıza geldiğinde kendisine ya oturup şartları konuşuruz herkes kendi derdini anlatır ya da bundan sonra her rahatsız olduğumda sizi üç kat rahatsız ederim demiştim en sonunda tatlıya bağladık ertesi gün de tatlı yapıp götürmüştüm :)
Sevindim durumunuza. Uzun uzun tecrübelerini yazdığın için de çok memnun oldum eline sağlık. Siz sakin bir aileymişsiniz çok doğal ve çocuklar 7 yaşında. Benim alt komşu sakin aile değil ve çocuklar üçüz ve 4.5 yaşındalar. Şartlarımız çok çok aynı değil. Asla hafta sonu erken düpürge açılmıyor. Benden kaynaklı olabilecek gürültülere dikkatliyim.Bizim üst katın ikiz erkek çocukları var yedi yaşında, önceleri biz polise kadar giden sıkıntılar yaşadık o yüzden bu muhabbetlere biraz alışkınım.
Kızım tıp okuyor herkes tıp oynasın istiyor
- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Sizin çocuklar daha küçük o yüzden alt katın da biraz daha anlayışlı olması gerekir hem de üçüz. Belki oyun saatlerinde tek odaya toplasanız çocukları daha iyi olabilir. Benim odamla çocukların odası aynı taraftaydı ama onların oturma odaları genelde bizim kullanmadığımız oda olduğu için çocuklar oyun saatlerinde oraya geçmişlerdi. Dediğim gibi zıplama, koşturma sesi olmadığı sürece onların da bir şey demeye hakkı yok ki. Kızı tıp okuyormuş ama kendi ailesinin göstermediği sessizliği sizden bekleme hakkı da yok zaten. Müzik, süpürge gibi aşırı sesten oluşmayan her gürültü evlerin yalıtım problemlerinden kaynaklanır sizi ilgilendirmez. Patırtı kütürtüye dikkat etmek gerek sadece.Sevindim durumunuza. Uzun uzun tecrübelerini yazdığın için de çok memnun oldum eline sağlık. Siz sakin bir aileymişsiniz çok doğal ve çocuklar 7 yaşında. Benim alt komşu sakin aile değil ve çocuklar üçüz ve 4.5 yaşındalar. Şartlarımız çok çok aynı değil. Asla hafta sonu erken düpürge açılmıyor. Benden kaynaklı olabilecek gürültülere dikkatliyim.
Kızım tıp okuyor herkes tıp oynasın istiyor
Bir dahaki sefere söyleyin siz de ben bunlara bunlara dikkat edebilirim ancak üçüz çocuk annesi olarak. Polis ambulansa kadar giden aile içi durumları varsa zaten çok sakin bir hayatları yoktur muhtemelen. Bizim ev o kadar sessiz ki, ben üst katın çocuklarının konuşma seslerine uyanırım bazen. Bizde de küçük çocuk olmadığı için anormal bir sessizlik vardı sonrasında konuşup halledince anlayış gösterdik. Aranız kötü olursa her iki tarafta birbirine kulak kesiliyor en küçük gürültüde bile
- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Komşunuzun gecinmeye gönlü yok. Kendi cocuklari da zamaninda kim bilir neler yapmistir velakin malesef bazi insanlar o dönemleri hatirlarina bile getirmekten acizler. Anormal olmayan saatlerde elbette cocuklariniz eglenerek buyuyecekler. Konu cocuk olunca biraz daha anlayisli olunmali. Cocuklarimiz robot değil ayar verelim. Komsunuz komsuluk yapmak istemiyorsa sizde ona göre davranın. Cocuklarinizin eglenme ve gelisme haklarini ellerinden almayın.Hanımlar 4.5 yaş erkek üçüzleri olan bir eviz. Bir de 16 yaş abileri var. Katta rahat edemiyoruz diye 3 yıl evvel dublekse taşındık. 2 ay öncesine kadar alt kat dairemize hep normal komşular geldi gitti. Neyse 2 ay önce taşınan komşu 3. Gün çocuklar akülü arabaya mı biniyor diye eve çıktı. Yok ama plastik bisikletleri var neyse haklı buldum öğlen 12 ye kadar çıkarmadım bisikletleri. Kız tıpta okuyormuş, oğlan sınava haxırlanıyormuş fln filan Tekrar geldi öğlene kadar çıkarmadığımı belirttim. Tekrar geldi ve kapıdan sert bir şekilde kovdum. Yönetime şikayet etmiş tınmadım.
Geçen hafta 2 genç çocuğu ve anne baba birbirine girdi bina yıkıldı sesten polis, ambulans geldi ( hiç böyle olaylar olmamıştı düzgün bir site). Bunu belirtme sebebim çok sakin bir aile değiller. Neyse dedim aile içi olur falan. Dün çocuklar saat 12 de oynarken alttan sopayla yukarı vurdu . Ben böyle bir yüzsüzlük terbiyesizlik görmedim. Daha yeni rezil bir hal almışlarken kadında hiç utanma yok. Ama rahatımı da kaçırdı sürekli taciz halinde. Siz olsanız ne yaparsınız?
Not: çocuklar akşam 20.30 da yatıyorlar ve ben asla makine, süpürge bile açmam akşamları.