Farkındayım ama bu işler yoluna girmeyince derse de odaklanamıyorum birşeyleri yoluna sokmam lazımÜniversiteye hazirlanabilirsin mesela 3.şık olarak gönül işlerini boşver
:)
Peki nasıl odaklanabilirimHiçbirini seçme. Ciddi diyorum ikisinede yol ver derslerinle ilgilen son senenmiş üniversitye hazırlanıyorsun zaman kaybı bunlar.
Yapma allah aşkınaFarkındayım ama bu işler yoluna girmeyince derse de odaklanamıyorum birşeyleri yoluna sokmam lazım
Ya üniversite ye neden gitmek istemim konu onla alakalı değil çalışıyorum ve başarılıyım ben bu konu hakkında soruyorumUni ye gitmek istemiyormusun?
Farkındayım ama bu işler yoluna girmeyince derse de odaklanamıyorum birşeyleri yoluna sokmam lazım
Ne gibi mesele ne anlamda neden olcam kiŞu anki sevgilinizle geçirdiğiniz her gün için 3-4 yıl sonra çok pişman olacaksınız. Tecrübeyle sabit:)
Çok doğrusunuz ama diğer o çocuk bana ilgi gösterince ns bilim engel olamıyorum kendime istiyorum ki hep etrafımfa olsun ama diğeri e haksızlık yaptımı düşünüyorum bilmiyorum. .Yapma allah aşkına
Ülkedeki eğitim sistemi zaten terellelli
Sınava odaklanıp hayatını kurtarmaya bak
4 yıllık sevgilin değil 44 yıllık sevgilin bile olsa geleceğin öncelikli olsun
Amacınız yargılamak mı yardım etmek yol göstermek mi14 yaşında başlayan şey sevgililik mi? Vay be..
İkisinide bırak ilgilenmeÇok doğrusunuz ama diğer o çocuk bana ilgi gösterince ns bilim engel olamıyorum kendime istiyorum ki hep etrafımfa olsun ama diğeri e haksızlık yaptımı düşünüyorum bilmiyorum. .
Ne gibi mesele ne anlamda neden olcam ki
Nasıl soyutlıyacağımİkisinide bırak ilgilenme
Aklını karıştırma
İlerde bu günlerini çok ararsın.
Ozaman ikisinide unut gitsin, yarin bir gun ikisindende ayri duseceksin.. Bu sefer gine karsina birisi cikacak , farkli hisler hisedeceksin.. Gine kafan karisacak bu 3 un arasinda hangsini secim diye.. Bu konulara uni nin son senelerinde bak..Ya üniversite ye neden gitmek istemim konu onla alakalı değil çalışıyorum ve başarılıyım ben bu konu hakkında soruyorum