Akıl verin kızlar lütfen yardım edin

Dank etti zaten kafam hemen kestim alakayı derslerime odaklandım hocalarım bile farketti değişimi şimdi kendi yalvarıyor bundan sonra herşey istediğin gibi olcak yeterki gitme diyo üzmek istemiyorum red ediyorum beklicem diyor kendş üni konusunda rahat babasının fabrikssı var çünkü bişey olamazam oraya geçerim diyo o ayrı mesela oof Of çok sorun var

Canim olur boyle hislerr cok normal sen onundeki hislere odaklan 4 yillik iliskim.vs vs diye dusunme en onemli sey gelecegin icin ayiracagin vakit.
Ne yeni adayi ne eski adayi dusunup kafanda buyutme hazirana kadar.

Önce dört yıllık sevgilinden syrılacaksın. O sana uygun birisi değil. Sonra yeni arkadaş için acele etmeyeceksin ki eskisi problem çıkarmasın. Bunu gurur meselesi yapabilir. Bence okula odaklan. Son sınıftasın. Üniversiteyi düşün.

Haklısınız

Hayatının en güzel yaşlarındasın. İkisini de bırak,sınavına odaklan. Derslerini çalış,kız arkadaşlarınla gez toz. Elbet onlarında sırası gelir

Ah güzel kardeşim sende kendimi gördüm. Bu tip insanlar değişmez. Sana şimdi değer vermeyen ileride hiç vermez. Samimi söylüyorum en güzel anların şimdi, heba etme böyle biri için. Unutamam diye de korkma. Ki zaten başkasına gönlün kaymış, herkesin dediği gibi derslerine odaklanmanı tavsiye ederim, kimseyi sevme demek çok anlamsız olur ille birini seveceksen karakteri düzgün olan seni derslerinden alıkoymayan ve değer veren birini sevmeni tavsiye ederim. En güzel zamanlarımı ağlayarak geçirdiğim için hala kızıyorum kendime. Ayrıca o kim ki sana küfür ediyor seni değersiz hissettiriyor. Müsade etme
Sonra çok üzülürsün.

Ilişkini bitir..Digerine baslama..sınavina odaklan tatlim..zaten olacaksa sonra olur diger cocukla..emin ol ikinci çocukla çıkmaya baslarsin üniversiteye gidince orada başka biri çıkar karşına ondan da vazgeçebilirsin.o yuzden cok takma kafana..Gençlik yıllarında olur böyle duygusal karmaşalar. Meslegini eline alinca ne istedigini daha iyi tecrübe edersin ve daha sağlıklı kararlar alırsın canim.Normal bu yaşadığin ama ikilem de kalmak en kötüsü

O 4 yıllık erkek arkadaşın sana karşı kaba davranışları ve küfürleri için pişmanlık hissetmiyordur ama sende etme yarın bir gün şu okulu yaz bunu yazma der görürsün böyle serseri tiplerde ne buluyorsunuz ayrıl çocuktan hemen diğerinin kollarına atacak değilsin kendini arkadaş olarak konuşun sohbet edin konu duygulara gelince sana karşı boş değilim ama bu sene sınav senemiz şunu atlatalım sonra de geç ağırdan al biraz

Çok mantıklı ama o önceki de şuan peşimden koşuyoe karşımda ağlıyor sevdiğini bundan sonra ben nr iatersem onu yağıcanı aklı başına geldiğini söylüyo semi bırakmıcam diyo ne yapim ben

Yavaş yavaş zaten geçmiş yıllarıma üzlüyorum

Yavaş yavaş zaten geçmiş yıllarıma üzlüyorum

Böyle şeylere inanma kimseye birden sihirli değnek değmez seni cebe koyana kadar öyle olur sonra özüne döner

4 yıllık sevgilim var birbirimizin ilkiydik şimdi başka hoslandigim var vs vs. Sen biraz erkek peşinde olmayı da ders calis.

Coxukların ıkısını de bırak derslerıne bak sınavlarına heyecanlan, erkekler hayatının her donemınde olacaklar ama okul yılların bırdaha gerı gelmeyecek ıyı bır gelecek ıcın derslerıne calıs, meslegını elıne snra ıstedıgınle flort edersın

bi kere seni adına çok üzüldüm çünkü gereksiz işlerle liseni geçirmişsin 15 yaşında ilişkiye başlamak gerçekten çok acı ilişkiler bu kadar basite inmemeli bak canım ilerde çok farklı hayatın olabilir farklı insanlar çıkabilir karşına ben seni bi abla olarak uyarayım bende aynı hatayı yapmıştım lise dönemimdi 1 yıllık bir şey yaşadım yok uzun ilişki falan ne kadar salakmışım meğer ya daha çocuğuz daha neyimize uzun ilişki üniversitede gerçekten adam gibi ilişki yaşayınca anladım hatamı bi de dönüp baktım ki lise de görüştüğüm kişiyle ne ailem ne eğitimim ne kişiliğim uyuyormuş bak iyi sınıftayım diyorsun sende senin yerinde olsam o ilişkiyi sonlandırır o yeni etkilendiğinle sadece arkadaş olup sınava çalışırım üniversiteye gidince böyle şeylere kalkışmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…