• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verin kızlar-eşimin laubali arkadaşı

İş dolayısıyla ortak grup mesajlaşmaları beni sinir ediyor

Ada'ma mesafe koy diyorum

Kendince koyduğunu söylüyor ama yeterli değil

Bildiğini okuyor

Ne yapayım bilmiyorjm
Nasıl msjlarki bunlar canım? Biraz örnek versen belki daha iyi yorum yaparız

Ben olsam saçını başını yolup atmıştım bi kenara. Hanımefendi kisiligimin altında bi cazgir varda benim

bacım basbayağı eşine asılıyor. kıza sert bi şekilde çıkışmalısın artık aylar olmuş konuyu açalı.hala hiçbir şey demedin mi yani

Bu durumdan çok rahatsızsan eşinle ciddi bir konuşma yapman gerek..

Az önce yaptım
"Her şeyi göze alırım yapacaklarımın sınırı yok" dedim
Ya arayı açarsın ya da huzurumuzu bozarsın dedim
Bi dünya dil döktü
Senden başkası yok benim için vs

bacım basbayağı eşine asılıyor. kıza sert bi şekilde çıkışmalısın artık aylar olmuş konuyu açalı.hala hiçbir şey demedin mi yani

Kıza bir şey diyemem çünkü kurumsal bi yerde yıllarca aynı yerde çalışmak zorunda böyle bi olay olması duyulması ciddi anlamda sıkıntı verir
Şimdilik susuyorum
Ama altyan alttan mesajımk veriyorum

çok sinir bozucu al küreği vur o kadının ağzına ağzına ::) haketmiş yani :)

Ah AB ağzına yüzüne her yerine

Az önce yaptım
"Her şeyi göze alırım yapacaklarımın sınırı yok" dedim
Ya arayı açarsın ya da huzurumuzu bozarsın dedim
Bi dünya dil döktü
Senden başkası yok benim için vs

Kıza bir şey diyemem çünkü kurumsal bi yerde yıllarca aynı yerde çalışmak zorunda böyle bi olay olması duyulması ciddi anlamda sıkıntı verir
Şimdilik susuyorum
Ama altyan alttan mesajımk veriyorum

Ah AB ağzına yüzüne her yerine
Esinize cok iyi demissiniz

Munasebetsiz kadin ya cok sinirim bozuldu simdi.cok dikkat et cnm isin zor valla boyle yuzsuz biriyle

Bu whatsap grubu falan mı? Epey zaman olmuş aklınızı bulandirmak istemem ama bu kk da öyle şeyler okuduk ki artık herkesten her şeyi bekliyorum. Belki de siz görmüyorsunuz işyerinde gayet samimiyet var aralarında. esinizden yüz bulmasa öyle davranamaz.profil fotosu sizinle mi eşinizin? Yani belki dediği dogrudur eşinizin umrunda değildir kız ama tersi de olabilir. Tetikte olun.

Kiz bildiğiniz yürüyor eşinize
Eşinizin de ya meyili var ya da gerizekalılık dercesinde saf
İkisinden biri yani
Yoksa araya mesafe koymaması normal evli bi erkeğin yapacağı birşey değil
Evliliğinin devamını istiyorsa yapacak
Lütfen pasif kalmayın bakın aylar geçmiş üzerinden hala aynı
Eşinize bunu bildirin lütfen.

Hayal ettim o sahneyi birden. Kadına kuruldum burda. Sonra da bu cinnetler nereden çıkıyor? Al işte kadın ayaklı cinnet makinası.

Konu sahibi abartmadığın kesin. Başlarım öyle işe de öyle arkadaşa da deyip burdan dümdüz ilerlerdim ben. Tabi sen sakince konuş eşinle sınırını çizsin.

Back