-
- Konu Sahibi mervesssss
Ve siz sadece kavga olacak diye korkuyorsunuz pesss nişanlılık zamanına bayılıyorum herşey çok net kendini belli eder sizinki de ben buyum sana ve ailene değer vermiyorum diyor farkindamisinizNişanlıma sordum, ailenin nazını çekemicem bir ton işim var diyor, ki gerçekten çok yoğun çalışıyor bunu biliyorum ve üstüne gitmek istemiyorum o yüzden fazla uzatmıyorum kavga ederiz diye. Korkuyorum
Anneniz nazı mi. Terbiyesiz adam. İlla evlenecem mi diyorsun şimdi yoksa sana da saygısızca geldi mi?Evet dün ablamla konuştuk bu konuyu ve kendiside söyledi ablam insan bari en azından seni bi arar geliyorsunuz değil mi? Ne giyinceksin? Nezaman geliceksiniz tarzı şeyler…
Nişanlıma söylediğimde benim çok işim var annenin nazıyla uğraşamıcam diyor sadece bende konu uzamasın diye konuyu kapatıyorum…
Nişanlım böyle bir şey söylese sorunun ailesinde değil öncelikle nişanlımda olduğunu düşünürdüm …Evet dün ablamla konuştuk bu konuyu ve kendiside söyledi ablam insan bari en azından seni bi arar geliyorsunuz değil mi? Ne giyinceksin? Nezaman geliceksiniz tarzı şeyler…
Nişanlıma söylediğimde benim çok işim var annenin nazıyla uğraşamıcam diyor sadece bende konu uzamasın diye konuyu kapatıyorum…
Nisanlinizın şu lafına karşı sizin kafada bir aydınlanma olmamış hatta kavga olur nişan bozulur diye geri adım atmışsınız.Bunlar fragman evlenince anne evine hasret bırakır bu bencil tipler ama tâbi nişanlı kolay bulunmuyor anayı babayı silersiniz olur biterEvet dün ablamla konuştuk bu konuyu ve kendiside söyledi ablam insan bari en azından seni bi arar geliyorsunuz değil mi? Ne giyinceksin? Nezaman geliceksiniz tarzı şeyler…
Doğru diyorsunuz bazen Allah insanın gerçek yüzünü gösteriyor ama bazılarına perde mi iniyor bilemiyorum hepimiz insanız o durumun içerisinde düşünemiyor belki de … o cümle kurulduğu an kıyametler kopmalıydı bazen küçücük şeylerde bile büyük tepkiler verilmeli ki büyükleri yapılmaya çekinilsin .Nisanlinizın şu lafına karşı sizin kafada bir aydınlanma olmamış hatta kavga olur nişan bozulur diye geri adım atmışsınız.Bunlar fragman evlenince anne evine hasret bırakır bu bencil tipler ama tâbi nişanlı kolay bulunmuyor anayı babayı silersiniz olur biter
6 ayda değil, 6. ayda haziranda. 2 senedir beraberdik öncesinde.Nişanlınız saygısız ve size değer vermiyor. 6 ayda nişan yapacak ne aceleniz var zaten onu hiç anlamıyorum ben süpürge alamam 6 ayda. Yarın evlenip de nişanlıyken böyle değildi demeyin sakın daha ağır laflar duyacaksınız ilerde
2 sene anlamadınız mı nişanlınız gönül almayı bilen biri değil evlenince başınız çok ağrır6 ayda değil, 6. ayda haziranda. 2 senedir beraberdik öncesinde.
Sağlam değilse zaten bitmeye mahkum. İnsan o lafları arkadaşına demez. Ya daha ergen beyefendi ya da size sevgisi/saygısı yok.Gitmesemde galiba bitişe doğru gidicek ilişki…
Bende 6 ayda süpürge alamam daNişanlınız saygısız ve size değer vermiyor. 6 ayda nişan yapacak ne aceleniz var zaten onu hiç anlamıyorum ben süpürge alamam 6 ayda. Yarın evlenip de nişanlıyken böyle değildi demeyin sakın daha ağır laflar duyacaksınız ilerde
oldu paşam nazını çekemezmişNişanlıma sordum, ailenin nazını çekemicem bir ton işim var diyor, ki gerçekten çok yoğun çalışıyor bunu biliyorum ve üstüne gitmek istemiyorum o yüzden fazla uzatmıyorum kavga ederiz diye. Korkuyorum
Bana boyle diyen adama baybay derim zaten... daha anamin bu kadarcik lafina tahammul edemeyenin totosunu kaldiramam...Evet dün ablamla konuştuk bu konuyu ve kendiside söyledi ablam insan bari en azından seni bi arar geliyorsunuz değil mi? Ne giyinceksin? Nezaman geliceksiniz tarzı şeyler…
Evet ben yanlış anlamışımBende 6 ayda süpürge alamam dahanımefendi 6. Ayda sözümüz oldu diyor haziran ayını kastederek 3 ay geçmiş nişanlı ailesi gelmemiş sitemi ve yazdıkları böyle anladığım