- 4 Ocak 2025
- 249
- 169
- 18
- 29
- Konu Sahibi dahadadogurmam
-
Calisiyor. Iste aksam tv bile izlemeden uyumak istiyor cok ruhsuz izin gunlerinde bir plan yapmiyor oyle bombos gunler, mutlu degilim anlatabiliyor muyumBabanız size ev verir mi biz nereden bilelim. Ben şeyi sormak istiyorum, eşim evden çıkmıyor demişsiniz, eşiniz çalışmıyor mu?
Calisiyor. Iste aksam tv bile izlemeden uyumak istiyor cok ruhsuz izin gunlerinde bir plan yapmiyor oyle bombos gunler, mutlu degilim anlatabiliyor muyum
Cok severek evlendim annem babam o sana uygun degil dedi ama dinlemedim evlendim simdi cok pismanim kardesim var evet o da babamin evlerinden birinde yasiyor 21 yasinda. Biz de erkek kiz evlat ayrimi var babam ogluna cok duskun ayni ayricalik bana taninir mi bilmiyorumBabanız size ev vermeli
Başka kardeşiniz var mı
Cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum
Birbirini sevmeyen çiftlerin yamuk yumuk sayko çocukları ile dolu sokaklar
Sizinki öyle olmayacak
Bu kadar oldugunu bilmiyordum yine donuktu ama ayni eve girince daha 1 haftada aman allahim ben naptim dedimBu kadar ilgisiz ruhsuz soğuk bir adamsa ayrılın tabi de, böyle bir adamla en baştan nasıl evlendiniz ki. Sonradan mı böyle oldu?
Sız tesvık etseniz de mı yapmıyor?Calisiyor. Iste aksam tv bile izlemeden uyumak istiyor cok ruhsuz izin gunlerinde bir plan yapmiyor oyle bombos gunler, mutlu degilim anlatabiliyor muyum
Cok severek evlendim annem babam o sana uygun degil dedi ama dinlemedim evlendim simdi cok pismanim kardesim var evet o da babamin evlerinden birinde yasiyor 21 yasinda. Biz de erkek kiz evlat ayrimi var babam ogluna cok duskun ayni ayricalik bana taninir mi bilmiyorum
Soyluyorum yapmiyor yapamiyor da, bugun mesela mac izlemek istedim yapamadim dedi yani parasi neyse al paran mi yok uyeligiSız tesvık etseniz de mı yapmıyor?
nasıl olsa ayrılmaya karar verdiyseniz cocugunuz için bence biraz sabredin. yani değişmiyosa siz bazı şeyleri değiştirin. mesela ondan beklentilerinizi kesin, yemek yapmayın ona ekstra şeyler göstermeyin sadece kendinize ve cocugunuza ilgi gösterin. dışarı cıkmaktan da korkmayın denemeye calışın aeaba sürmeyi biliyorsanız tabi arabanız da varsa atın arkaya cocugunuzu bi kafeye olsun oturmaya gidin. evde oldugunuz için daha cok gözünüze batmış anlaşılanKizlar merhaba,
Ben bosanmaya karar verdim. Cok uzatmayacagim aldatma,ihanet yalan dolan yok. Ama ben mutsuzum. Bu sekilde devam edemeyecegim. 1 yasinda bir oglum var kendim sinif ogretmeniyim ve calismiyorun su an bebegim kucuk oldugu icin. Esim ozel sektorde calisiyor. Kafama koydum bosanacagim heyecan tutku mutluluk ne demek bilmiyorum benim hakkim degil miydi ? Neyse artik kabullendim bu adamla olmayacak ben de cocugumu bu sevgisiz evde buyutmeyecegim. Perde kopar bir takayim demez oylece durur. Cekmece kulpari cikar bir tamir edeyim demez. Makina bozulur evi su basar o zaman akli basina gelir. Evden disari cikmaz elindr telefon surekkli balik videolari izler. Yani boyle bir adam olur mu ?
Ben ise camasir bulasik utu ogluma 4 cesit yemek kocama yemek bi yandan mutlu olsun diye hamurisleri ogreniyorum. Aylar oldu makyaj yapmiyorum aylar oldu saclarimi yapmiyorum. Eve tikilip kaldim. Psikolojik tedavi goruyorum dogum surecini cok zor atlattim cunku. Disari tek cikamiyorum cocukla korkuyorum usur hasta olur diye bakkala gitmek disinda.
Eger ki ayrilirsam daha dogrusu ayrilmak istersem annem babam izin vermeyecek onlar da ayri baskalariyla evliler. Babamin kendi babasindan evler kaldi birine yerlestirir beni diye dusunuyorum. Sizce cocugumu babasiz buyutmeme deger mi?
Ayrilinca babamin durumu iyi bilmiyorum oturmak icin bana ev verir mi? Yorumlarinizi merak ediyorum. Bana cesaret verin. Duzelmeyecek adamin huyu bu. Yasama sevincim kalmadi
Ne arabam ne ehliyetim var param da yok kafayi yemek uzrreyimnasıl olsa ayrılmaya karar verdiyseniz cocugunuz için bence biraz sabredin. yani değişmiyosa siz bazı şeyleri değiştirin. mesela ondan beklentilerinizi kesin, yemek yapmayın ona ekstra şeyler göstermeyin sadece kendinize ve cocugunuza ilgi gösterin. dışarı cıkmaktan da korkmayın denemeye calışın aeaba sürmeyi biliyorsanız tabi arabanız da varsa atın arkaya cocugunuzu bi kafeye olsun oturmaya gidin. evde oldugunuz için daha cok gözünüze batmış anlaşılan
Yok kira da almaz verir olmadi babannemlere siginirim bu cehennemden iyidir. Sessizlikten ölüyorumBabadır sizi atacak değil elbet yani en en kötüsü, baba ele 20 ye verecegıne bana 10 a kiraya ver çoçuğuma gelecek hazırlayabileyım diyin
Boşanma sebebınız tam olarak nedır?Ne arabam ne ehliyetim var param da yok kafayi yemek uzrreyim
Evet gamsiz soguk gulmeyi konusmayi bilmez sevismeyi bilmez libidosu da dusuk 1 hafta gel demesem demez oyle soyleyim bir tane arkadasj yok asosyalin teki daha ne diyimBoşanma sebebınız tam olarak nedır?
Ne zamandan berı böyle?
Gamsız olması mı sizi soğuttu?
Kaç yıllık evlisinız?Evet gamsiz soguk gulmeyi konusmayi bilmez sevismeyi bilmez libidosu da dusuk 1 hafta gel demesem demez oyle soyleyim bir tane arkadasj yok asosyalin teki daha ne diyim
Ogretmenmissiniz çocuğunuza bakan birisi olursa çalışmaya başlayın en azından yeni sezonda şimdiden başvuru yapın özel okullara babanizlada konusun bu arada ev konusunu belkide destek olur.Yok kira da almaz verir olmadi babannemlere siginirim bu cehennemden iyidir. Sessizlikten ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?