- 27 Ağustos 2022
- 5.036
- 8.363
- 128
- Konu Sahibi dahadadogurmam
-
Şimdilik bi şey demeyin önce kendiniz plan yapın, bi süreç çizin önünüze, eğer doğru adımlar atar kararlı olursanız evde bu kadar bunalmazsınız. Şuan ona sinirde olduğunuz için ev cehennem gibi geliyor size, aslında hazır bi işe yaramazken kendine yönelebilirsin. Şimdi ayrındın diyelim babanda ev verdi, ha diyince iş bulması çocuğu kreşe vermek ki çok küçük daha, sonra adaptasyonu derken hırpalanacaksınız ikinizde.Zaten ayrilalim demedim hemen su an onunla hicbir sey konusmadim.
Cok tesekkurler ben de boyle yapmayi dusunuyorum. Onda taki dolar alacak para ne gezsinŞimdilik bi şey demeyin önce kendiniz plan yapın, bi süreç çizin önünüze, eğer doğru adımlar atar kararlı olursanız evde bu kadar bunalmazsınız. Şuan ona sinirde olduğunuz için ev cehennem gibi geliyor size, aslında hazır bi işe yaramazken kendine yönelebilirsin. Şimdi ayrındın diyelim babanda ev verdi, ha diyince iş bulması çocuğu kreşe vermek ki çok küçük daha, sonra adaptasyonu derken hırpalanacaksınız ikinizde.
Hazır şuan kurulu düzen varken önce adamdan para alıp kenara koymaya başla, özellikle banka hesaplarından attırma parayı , takı alacam de bilezik yaptır, dolar vs koy kenara bi şekilde biriktir. Çocukta az büyür sonra direk işe girersin iş-çocuk düzenini oturtur oturtmaz çıkar gidersin o evden.
Şimdi burda ayrıl boşan demesi kolay ama bide gerçekler var, en azından ailene söylediğinde onlarada laf düşmeyecek muhtaç olmayacaksın
Zaten ot gibi yaşayan bi adam, sen istemekten çekinme. Bilezik istiyorum 10gramlardan yap de başının etini ye, zaten sessizlik istediğinden sus diye bile alabilirCok tesekkurler ben de boyle yapmayi dusunuyorum. Onda taki dolar alacak para ne gezsinbana sevgililer gununde gumus kolye almis trendyoldan ama sagolsun mutlu etti beni. 10 gun onceden ozel gunleri kutlayalim hediyeselim dedim diye
Altin isi olmaz ds bi sekildr para biriktirmeye calisacagimZaten ot gibi yaşayan bi adam, sen istemekten çekinme. Bilezik istiyorum 10gramlardan yap de başının etini ye, zaten sessizlik istediğinden sus diye bile alabilir
Hiçbir şey olmasa evde düzen varken çocuğu büyüt 1-2 sene geçip 3 yaşına gelse zaten daha kolay olacak. Evdede kendini hırpalama iş yapacam diye
Bazen burada örnek verdiğim bi ablamız var o tam 4-5 sene sessiz sessiz boşanmak için planlı adım attı atandı ve boşandı iki çocukla hemde baştan okul falan okudu düşün. Yani yaparsın sende sadece acele agresif adım atma
Cok tesekkurler ben de boyle yapmayi dusunuyorum. Onda taki dolar alacak para ne gezsinbana sevgililer gununde gumus kolye almis trendyoldan ama sagolsun mutlu etti beni. 10 gun onceden ozel gunleri kutlayalim hediyeselim dedim diye
Ne diyosunuz konuyu iyice bir okur musunuz ? :)Siz boşanmayı düşünüyorsunuz ve boşanma sonrası kuracağınız hayat için eşiniz haberi olmadan sizi finanse mi edecek doğru mu anlıyorum?
Hiç doğru gelmedi bu bana kusura bakmayın.
Eğer kaçırdığım bir detay yoksa afedersiniz çok afedersiniz bana göre hırsızlık bu.
Kocanız soğuk, donuk biri olabilir. Bu finansal olarak aldatılmayı hakettiği anlamına mı gelir?
Başka imkan yoksa evden çalışıp kendi paranızı biriktirin ama yapmayın bunu eşinize.
Babasi annesi ailesi boyle. Akrabalari ile bile konusmaz. Bayramlarda ben mesaj at derim.Severek evlendim diyorsunuz,ailesiyle konuşsanız ,ya da sözünü dinleyecek bir aile büyüğü konuşsa..boşanmalara üzülüyorum..bazı adamlar böyle miskin bir hayat için evleniyor..
Ne diyosunuz konuyu iyice bir okur musunuz ? :)
Yani ne yapabilirim su an bes parasiz sokaklarda mi kalayim benim hakkimi milyonlar verse odeyemezNe tür bir detay var yaptığınızın doğru olduğuna dair konuda?
Çok mutsuzsunuz, sizin adınıza üzgünüm.
Bu niyetinizi temize çıkarmaz ama.
ücretsiz izinde misiniz? yoksa atanamadınız mı?Ne arabam ne ehliyetim var param da yok kafayi yemek uzrreyim
Yani ne yapabilirim su an bes parasiz sokaklarda mi kalayim benim hakkimi milyonlar verse odeyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?