Boşanmak istiyorum çaresiz kaldım

:KK12: Nedense hiç inanmadım hikayeye. Buraya girip bunları yazabilen devlet kurumlarına da yazıp durumunu anlatabilir. Bırakın bence artık burayı fake lemeyi. Gerçekten derdi olan insanlara saygısızlık yapıyorsunuz.

Kendin cikamiyorsan polisi ara gelip seni alıp sığınma evine yerlestirsinler işte bulurlar çalışırsın okursun hayatını kurtarirsin..kolay olmayacak ama gguclenmeyi ogreneceksin...lütfenn kendine bu saygısızlıklari yaptırmaya devam etme..çocuk yapma..söylediklerimizi yap

yaziklar olsun size benim yasadigimi ben bilirim Allah bilir cocuklugumdan beri oz annem diye bildigim kardesler arasinda sadece bana ayrimcilik yapildiginda agladigim geceleri sen bilmezsin hastalandigimda gelip basimi dahi oksamadigini ama diger cocuklarina ilgi alaka gosterdigini gorup kahroldugumu da bilemezsin kimse 42 yasinda oglunu kayirmaz diyorsun benim esimle ailesi disinda sorunum yok zaten son zamanlarda ailesinin cocuk baskisi yuzunden bu hale geldigini zaten pisman olup bana surekli soyluyor ailem beni basindan beri desteklemiyor telefonu eline aliyorsun diyorsun ama daha dun buraya giris yaptim ve nereye yorum yazacagimi bilmeyip bazi arkadaslardan nasil kullanacagima dair mesaj atip bilgi aldim oyle basladim sizin derdiniz yok anlasilan Allah agzinizin tadini bozmasin ama ben burda yardim istedim beni asagilayip beni birkez daha hayata karsi yikmalari icin degil. Sadece korkuyorum ve cesaretlenmek istedim ama goruyorumki benim kaderim bu bilip bilmeden gunaha girmeyin.

O zaman neden hala şu lanet olası telefonu 155 arayıp yardım istemek için kullanmıyorsun ki??

Buraya laf yetiştirene kadar 50 kere aldırmıştın kendini o evden, hiç bir şey yapamazsan kadın sığınma evi var emin ol şu an yaşadığın cehennemden 50 kat iyi...

Degerli dostlar 7 yillik evliligim var ve Allah biliyor hicbir sekilde istemedim ailemin baskisi yuzunden evlendirildim.
benden buyuk 3 ablam var tip olarak onlardan daha fazla ilgi cekiyordum ve annem bu kizi hemen birine verelim basimiza bir bela gelecek diye babami dolduruyordu bu arada öz annem yasamiyor babamin ikinci evliliginden tek cocugum hatta uvey annemi annem biliyordum ogrendigimde dunyam yikilmisti surekli ötelenip dislaniyordum hep kavga hep tartisma en ufak yaptigim bir sey goze batiyordu sonunda 6 ay mucadele edebildim karsi koyabildim ama sonuc kendimden 14 yas buyuk biriyle evlendirildim ailemle yasadigim sorunlari biliyordu bana evlenecegi gune kadar hic hayir dedigini duymadim surekli korudu kolladi hatta aile psikolojisi olarak yeni bir aileye hazir degilsin diye kendi ailesinede cok goturup getirmedi bende her nekadar istemedigim bir evlilik yapmis olsam bile bana karsi bukadar farkli biri oldugu icin severim artik hayatimi bir duzene koyarim dedim. hersey yoluna girdi derken ailesiyle cok fazla yuz goz etmeye basladi ve annesi hatta yengeleri bile bana karsi ilgisini herseyi kiskanmaya ve esimi doldurmaya basladilar calismak istedigimde bana destek olan adam eve gelip beni dovmeye basladi artik is falan yok calisip para biriktirip genc birinemi kacicaksin dedi. ben neye ugradigimi sasirdim Aciktan universite okumaya baslamistm tum kitaplari yirtip atti evden cikmak yok diyip ustume kapiyi kilitlemeye basladi 2 ay aglama krizlerine girdim sonunda gelip ozur diledi annem cocugumuz olmuyor diye onu bosa diyormus sana cocuk vermeyen kiza bukadar deger verirmi zaten guzel ilgi cekiyor disarda kimle ne yaparsa ruhun bile duymaz demis ailesinden uzaklasti onlarla gorusmemeye basladi ben artik calismiyorum ama hala evden cikmama izin vermiyor bir turlu kendimi toparlayamadim. bir gun bana ailene git biraz orda kal kafan dagilsin dedi dondugumde ortada bir evimiz bile yok cogu esyayi satip annesine yerlesmis banada burda kalacaksin diyor karsi ciktim aileme tekrar gittim ama sonuc ayni kaynananda kal ölurmusun sanki dediler. artik canimdan can gidiyor hergun azarlanma hergun dislanma kayinlarimdan bile firca yiyorum kaynanam kaynima bunun kocasinda is yok git bir iki tane patlat suratinada akilli olsun diyor esimde bunlara seyirci kaliyor. Bosanacagimi soyledim kabul etmiyor ailemde bana destek cikmiyor. bana 5 kurus para bile vermiyor ne yaparim nasil yaparim bilmiyorum cok kotuyum.
Sizin haberiniz olmadan evi bosaltip, ailesiye yaşatmaya zorlamasi kanunen suçtur. Ve direkt olarak boşanma sebebidir. Evladiniz yoksa ortada gayet rahat bosanirsiniz.

annesi ona sen ise giderken o evde yanliz kaliyor sen 42 yasindasin kiz daha 20lik gibi duruyor demis akillari fikirleri boyle aptalca seylere calisiyor vallahi biktim daha neler var gecen esim is kazasi gecirdi bir kac siyrikla atlatti annesi duyar duymaz ona birsey olursa bosuna kurtulacagim diye sevinme aha erkek kardesi var ona kalirsin dedi valahi cehennemdeyim sanki disari bile bakamiyorum hemen laf soyluyor kimin yolunu gozluyorsun diyor.
Ohaa kocanin kardesine mi kalirsin dedi ??? Bunu soyledin mi esine ? Gerçi böyleleri söylesende inanmazlar. Kendimden biliyorum gayet iyi.

Degerli dostlar 7 yillik evliligim var ve Allah biliyor hicbir sekilde istemedim ailemin baskisi yuzunden evlendirildim.
benden buyuk 3 ablam var tip olarak onlardan daha fazla ilgi cekiyordum ve annem bu kizi hemen birine verelim basimiza bir bela gelecek diye babami dolduruyordu bu arada öz annem yasamiyor babamin ikinci evliliginden tek cocugum hatta uvey annemi annem biliyordum ogrendigimde dunyam yikilmisti surekli ötelenip dislaniyordum hep kavga hep tartisma en ufak yaptigim bir sey goze batiyordu sonunda 6 ay mucadele edebildim karsi koyabildim ama sonuc kendimden 14 yas buyuk biriyle evlendirildim ailemle yasadigim sorunlari biliyordu bana evlenecegi gune kadar hic hayir dedigini duymadim surekli korudu kolladi hatta aile psikolojisi olarak yeni bir aileye hazir degilsin diye kendi ailesinede cok goturup getirmedi bende her nekadar istemedigim bir evlilik yapmis olsam bile bana karsi bukadar farkli biri oldugu icin severim artik hayatimi bir duzene koyarim dedim. hersey yoluna girdi derken ailesiyle cok fazla yuz goz etmeye basladi ve annesi hatta yengeleri bile bana karsi ilgisini herseyi kiskanmaya ve esimi doldurmaya basladilar calismak istedigimde bana destek olan adam eve gelip beni dovmeye basladi artik is falan yok calisip para biriktirip genc birinemi kacicaksin dedi. ben neye ugradigimi sasirdim Aciktan universite okumaya baslamistm tum kitaplari yirtip atti evden cikmak yok diyip ustume kapiyi kilitlemeye basladi 2 ay aglama krizlerine girdim sonunda gelip ozur diledi annem cocugumuz olmuyor diye onu bosa diyormus sana cocuk vermeyen kiza bukadar deger verirmi zaten guzel ilgi cekiyor disarda kimle ne yaparsa ruhun bile duymaz demis ailesinden uzaklasti onlarla gorusmemeye basladi ben artik calismiyorum ama hala evden cikmama izin vermiyor bir turlu kendimi toparlayamadim. bir gun bana ailene git biraz orda kal kafan dagilsin dedi dondugumde ortada bir evimiz bile yok cogu esyayi satip annesine yerlesmis banada burda kalacaksin diyor karsi ciktim aileme tekrar gittim ama sonuc ayni kaynananda kal ölurmusun sanki dediler. artik canimdan can gidiyor hergun azarlanma hergun dislanma kayinlarimdan bile firca yiyorum kaynanam kaynima bunun kocasinda is yok git bir iki tane patlat suratinada akilli olsun diyor esimde bunlara seyirci kaliyor. Bosanacagimi soyledim kabul etmiyor ailemde bana destek cikmiyor. bana 5 kurus para bile vermiyor ne yaparim nasil yaparim bilmiyorum cok kotuyum.
Bilmeyecek birşey yok ..madem ailenden hayır yok ,gideceksin sığınma evine ,ise gireceksin ,6 ay para biriktireceksin, bu sırada davayı açmış ,boşanmış olursun .sonrasında evine çıkacak ,yeni bir düzen kuracaksın ..yarım bıraktığın okulunu bitireceksin. .en az 5 yıl kafa dinleyip evlenmeyeceksin. .formül budur ..aglanip sizlanarak hicbirsey yapamazsın ..kalk ve harekete geç ...aileni de asla arama sorma ..

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı, sığınma evleri vs var, çaresiz gorme kendini, onlar seni alip tekrar ailene vermez merak etme, gerekirse izini bile kaybederler..

Bence fake ...Neden derseniz bu kadar çaresiz, ezilmiş bir kız var ortada. Böyle bir kız cahil ve çekingense ancak bunları yaşar yoksa öbür türlü biraz kafası çalışıyorsa ya kaçar gider ya da burda söylenen çözümlere başvurur...Bunları yaşadığına göre cahil ve çekingen ama telefonundan bu foruma girip konu falan açıyor...Burdan yardım istiyor...Sorunca da baskalarına mesaj atıp nasıl yapılacagını ogrendim diyor...Aslında mesaj atmak konu açmaktan daha zor bilmeyen için..

Ben sana inanmadım

annesi ona sen ise giderken o evde yanliz kaliyor sen 42 yasindasin kiz daha 20lik gibi duruyor demis akillari fikirleri boyle aptalca seylere calisiyor vallahi biktim daha neler var gecen esim is kazasi gecirdi bir kac siyrikla atlatti annesi duyar duymaz ona birsey olursa bosuna kurtulacagim diye sevinme aha erkek kardesi var ona kalirsin dedi valahi cehennemdeyim sanki disari bile bakamiyorum hemen laf soyluyor kimin yolunu gozluyorsun diyor.

Ohaaa. Allah sizi bildigi gibi yapsin be. Aha kardesiymis. Senin ben varyaa.

Back