Akil danismak istiyorum gitmeli miyim kv'ye

evine işine çocuğuna bak istediğinde git veya gitme eşini rahat bırak o ne yapıyorsa yapsın görümce ile arandaki mesele ne?
Bak Canım noldu biliyormusun bi akşam sofradaydik 40imiz yeni çıkmıştı neyse yemek yedik bebeğimde kaynanamın ayagindaydi yemek yerken kv sallıyordu. Görümce ağzında sakızı şişirdi bebeğimin ağzına değdirmeye başladı bende salak gibi hiçbişey demedim surat astım .eşim yoktu eve gelince eşime dedim böyle böyle yaptı diye. Oda ağzında tutamadı diğer görümceme " ona söyle bidaha ağzındaki sakızı degdirmesin çocuğun ağzına " dedi. Görümce gitti söylemiş peşine kaynana geldi " sen bize çocuğu sevdirmiyon , babanın evinden mi getirdin, istediğim gibi severim , tek senin cocugunmu dedi eşime de banada eşimde sizin ağzınızla onun ağzı birmi felan dedi kaynana bidaha sevmem diyip çıktı . (Tabi ertesi gün geldi gene sevmek icin hepte gelir çok bağlı torununa)Görümce msj atmaya başladı , benim ağzım pis mi , ağzıma kurban ol, elin karılarına kurban ol, iki yuzlu " Vs yazdı sonra eşim çıktı telefonu nu felan kırdı. Olay bu yani . Kaynanayla şimdi düzeldik dediğim gibi konuşuyoruz yani .

Bence evinin huzuru için git çok içli dışlı olmadan tabi kocanın gönlünü etmiş olursun. Boşver el opmeyle ağız aşınmaz demişler..

Meseleye bak ya inanılmaz bende görümcemle ufak birşey yaşamıştım hatta konuşmanın sonunda ben tatlıya bağlandı sandım nikah kına düğün geldi sırtını döndü surat astı birde kınada kuzenlerimi azarlamış bende artık suratına dahi bakmıyorum kaç kez adım attım bana düşeni yaptım sırf eşim mutlu olsun diye yoksa o sen suçlusun özür dile falan demedi hiç tavrı yine aynı çokta tın yani umursama hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…