• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akil danismak istiyorum gitmeli miyim kv'ye

Kv'ne anne sirf gorumcem yuzumden gelmiyorum sana da cok kirginim nasil musaade edersin benimle oyle konuamasina, buyuk olarak susturman lazimdi de.

Off işte bir arada olmuyor,oldurani duymadım henüz...
İlla bir pürüz çıkıyor...
Eşiniz de hatalı bence,ömür boyu ailesi ile dipdibe olmayı istiyordu madem neden evlendi...

Canim isabet olmuş kavga ama heptende gitmemezlik etme sonra oda bir sorun haline dönüşür zaten donusmuste esimle kavga ettim diyorsun o kadar da esinle arani bozacak kadar olma canim akşamları oyle cay icmeye gidersin iki oturur gelirsin mesafeni iyi koru hep gitmekte kotu hic gitmemekte :KK14:

Bu kayinvalide işlerinde şimdiye kadar anladigim politik olmak gerektiği siz şimdi böyle yaparak evinizde huzursuzluk cikartirsiniz hatta eşiniz sizi suçlu görur. Kayinvalidenizin size karşı bir sıkıntısı yoksa bence arada bir uğrayın uzak durmayın.

Off işte bir arada olmuyor,oldurani duymadım henüz...
İlla bir pürüz çıkıyor...
Eşiniz de hatalı bence,ömür boyu ailesi ile dipdibe olmayı istiyordu madem neden evlendi...
Bende şunu ekleyeyim eğer altli üstü oturacagini niyr kabul etti başta kabul etmeseydi çünkü başta kabul edip sonradan ayrılmaya çalısmak çok daha büyük sorunlara yol açıyor bana kalırsa her iki aileye de mesafeli oturulmali.

Tabikide gitme mesafeni koru. Herkesin evi yolu ayri canim. Görumcenide bosver zaten yokmus gibi davran. Kayinvalidene de mrb anne naber nasilsin. Bi kere akil var kayinvalidenin o kadar cagirmamasi lazim yani. Her ögunde birlikte yenmez ya. Özel bi sofra kurucan eşine diyelimki, nasil olcak. Hepbir hepbir olmaz bence. Insanin ozeli var, evlisiniz. O buyuklerin dusunmesi lazim. Istedigin kadar iyi ol yine aynisin, yine aynisin.. Bazi insanlara yaranilmiyor. Yeni evlisin sanirim. Ilkten Esin ailesiyle ilgili bisi soyletmeyebilir erkeklerde olur oyle tavirlar ama zamanla anlar neyin ne oldugunu o zaman bisi demez sana. Sen hata yapmadiysan kesinlikle kimseden de ozur dileme. Insaallah baska eve taşinirsin yada onlar gider. Amin :)

Merhaba İyi akşamlar. Sizlere bi akıl danışmak istiyorum. Ben kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum ve evlendiğim günden beri bir yiyorduk. Sabahın köründen akşama kadar ordaydım. 2 buçuk aylık bebeğim var. Sonra bi gün ufak biseyden görümcemle kavga ettik çok hakaretler etti bana. Bende gitmemeye başladım. Zaten kendi evimde yemek istiyodum onlarla pek anlaşamıyodum Buda bahane oldu. Tabi güzellikle eşime söylediğim de eşim hep " ben ailemden ayrılmam" kafasindaydi. Baya surat felan astı. Kavgada ettik. Neyse kv felan gelip torununu seviyo bazen yukarı götürüyorlar görümce hiç gelmez. Bende o olaydan sonra bikere bile çıkmadım

Bu yüzden eşimle bugün kavga ettik. Sen hamileyken her gün yukarı çıkıyordun çocuk oldu gitmemeye başladın dedi bende o kavgayı soyledim ' Ora onun evimi sen çıkmıyorsun Bilmem ne dedi baya tartıştık.
Ben bisey lazım bile olsa gitmiyorum yanlış mi yapıyorum sizce. Kapıda çay içiyorlar istersen bebeğini al gel diyolar gitmiyorum bahane üreterek. Bikere çıktım görümce de vardı hiç bakmadım suratına beş dk durdum geçtim eve. O kızın yüzünü de görmek istemiyorum. Sizce yaptığım yanlış mi. Gitmeli miyim.
Yaklaşık 1 aydır böyle ve eşimle sürekli kavga ediyoruz. Sanırım dolduruyolar (günahlarını almiyimda) bu konuyu nasıl çözerim ki?

Bence devam et eşini de alıştır. Bir yemek olmaz bence ayrman iyi olmuş.

Esin sana sorunu tam olarak soylemis.HAMILEyken gidiyorsun simdi neden gitmiyorsun demis.Sorun bu degil mi aslinda o halinle her gun gidersen boyle alisirlar
Birden gitmeyide kesersen ne oldu derler.Gitme ama yavas yavas alisitir.

Bende şunu ekleyeyim eğer altli üstü oturacagini niyr kabul etti başta kabul etmeseydi çünkü başta kabul edip sonradan ayrılmaya çalısmak çok daha büyük sorunlara yol açıyor bana kalırsa her iki aileye de mesafeli oturulmali.
İşte en başında yaparım,gecinirim ne var ki diye dusunup kabul ediyorlar..
Ama insan şunu düşünmeli,yeri geliyor kendi öz ailemizle ters düşüyoruz,niye bir başkasının kahrını çekelim ki

Gercekten bunu yapabilyorsan helal olsun bence devam:halay:

canım akşama kadar orda oturman saçmaymış ama şimdi 1 defa bile gitmemen de saçma yani arada git. nadir de olsa. mesafeni koru.

başta sen hergün oraya gitmekle hata yapmışın. zaten aynı binadasınız bu yeterince zor bi de hergün orda olmak sıkıntı. eşine söyle o da senin annenlere hergün gitsin otursun ama olmaz sen gelinsin mecbursun. bu aileci erkeklerden nefret ediyorum :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Bence git azıcık otur hemen evineee
Eşinde böylece birşey demez. Az oturmana laf ederse çocuk ağlıyor durmuyor vb şeyler söyle canım. Görümceyle ben olsam hiç konuşmam valla

yemek işini artık noktalamışsın çok iyi olmuş onu sakın devam ettirme evinde pişir evinde ye.
ama bu kadar keskin bir şekilde bitirirsen eşinin tepkileri devam edeer ve aranız açılır
çay davetlerine git görümcenle konuşmak zorunda değilsin ama suçu yokken kv ye yüz çevirmek olmaz
mesafeli olabilirsin ama keskin olma canım bu en çok sana zarar verir daha yumuşak ol bu konuda eşinle aranda sorun çıkmasına müsade etme büyür ve artık önünü alamazsın

Ben kendimi biliyorum ..
Kendi kardeşim dahi yapsa kesinlikle gitmem ..
Ama kayinvaliden iyi biri ise sen cayin yanına birşeyler yap davet et kimse yokken de anne bak o gün çok kirildim seninle ilgisi yok deyip her gün olmasa da yemek yemeye asla değil çaya sohbete kahveye çik yada davet et yeter .
Zamanla bu düzene herkes alışır.
Kocana da göbek bağını koparmasini izah et.

Şu anneci adamlar evlenmesin ya,ailesinden ayrılamazmış,evlenmeseymiş o zaman..
Ben gitmezdim çok uzun süre..

Nedir bu kayinvalidelere dusmanlik ya..yasli insanlar he deyip gecemiyor musunuz

Merhaba İyi akşamlar. Sizlere bi akıl danışmak istiyorum. Ben kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum ve evlendiğim günden beri bir yiyorduk. Sabahın köründen akşama kadar ordaydım. 2 buçuk aylık bebeğim var. Sonra bi gün ufak biseyden görümcemle kavga ettik çok hakaretler etti bana. Bende gitmemeye başladım. Zaten kendi evimde yemek istiyodum onlarla pek anlaşamıyodum Buda bahane oldu. Tabi güzellikle eşime söylediğim de eşim hep " ben ailemden ayrılmam" kafasindaydi. Baya surat felan astı. Kavgada ettik. Neyse kv felan gelip torununu seviyo bazen yukarı götürüyorlar görümce hiç gelmez. Bende o olaydan sonra bikere bile çıkmadım

Bu yüzden eşimle bugün kavga ettik. Sen hamileyken her gün yukarı çıkıyordun çocuk oldu gitmemeye başladın dedi bende o kavgayı soyledim ' Ora onun evimi sen çıkmıyorsun Bilmem ne dedi baya tartıştık.
Ben bisey lazım bile olsa gitmiyorum yanlış mi yapıyorum sizce. Kapıda çay içiyorlar istersen bebeğini al gel diyolar gitmiyorum bahane üreterek. Bikere çıktım görümce de vardı hiç bakmadım suratına beş dk durdum geçtim eve. O kızın yüzünü de görmek istemiyorum. Sizce yaptığım yanlış mi. Gitmeli miyim.
Yaklaşık 1 aydır böyle ve eşimle sürekli kavga ediyoruz. Sanırım dolduruyolar (günahlarını almiyimda) bu konuyu nasıl çözerim ki?
evine işine çocuğuna bak istediğinde git veya gitme eşini rahat bırak o ne yapıyorsa yapsın görümce ile arandaki mesele ne?

Back